Home Sekservaringen Fotowedstrijden Fotowedstrijd: Benen van het jaar 2022

Fotowedstrijd: Benen van het jaar 2022

607
0
Tip

Vannacht om 12 uur is het zover. Je kunt dan stemmen op de inzendingen voor de mooiste benen van 2021. Je kunt dan niet meer deelnemen aan deze verkiezing, maar je kunt wel al meedoen aan de competitie van volgend jaar.

Hup met de beentjes

Mooie blote benen, op blote voeten of op sexy high heels… Of fraaie benen met panty’s, jarretellen of kousen. Maak een sexy selfie van jouw benen, doe mee met onze fotowedstrijd en win!

Meedoen

Tot middernacht kun je nog een sexy foto van je benen uploaden voor de wedstrijd van dit jaar. Daarna kan er gestemd worden. Ben je te laat? Dan kun je op deze pagina nog tot en met 29 september 2022 een foto uploaden voor de verkiezing in 2022. Maak je een selfie, zorg dan voor scherpte en een goede belichting, maar gebruik geen flits. Dan zie je dingen waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Winnen!

Meedoen is kans maken op de eretitel en prijzen winnen. Het is toch een hele eer als jouw benen worden verkozen tot de mooiste benen van het jaar. De winnaar van deze fotowedstrijd krijgt naast de eervolle titel “Benen van het Jaar 2022”, een cadeaubon t.w.v. 100 euro voor erotiekwinkel Fantasieshop.nl en 2.000 G-punten.

Voorgaande jaren

Bekijk ook de winnaars van onze fotowedstrijden in 2019.
Bekijk ook de winnaars van onze fotowedstrijden in 2020.

Deelnemersreglement

Wil je meedoen? Dit zijn de regels:

  • Je bent minimaal 18 jaar en je uploadt een foto van jezelf.
  • Het is bedoeling dat je verleidelijk bent zonder al teveel expliciet naakt!
  • Heb je professionele foto’s laten maken dan mag je deze ook uploaden.

Mannen

Kijk je liever naar mannen? Je kunt nu al stemmen voor de beste dickpic van 2021.

[fv id=29]

Advertentie