Home Sekservaringen Erotische Verhalen Erotisch verhaal: Een ‘geilzellige’ bespreking

Erotisch verhaal: Een ‘geilzellige’ bespreking

Een adviesgesprek met een stel bij mij op kantoor liep helemaal anders dan verwacht. Ze betrapten me op het gluren onder haar rokje. Gelukkig hadden ze allebei wel zin in mij. Met een geweldige biseksuele ervaring als resultaat.

Wil je jouw verhaal op Genotsplekje.nl publiceren? Hier kun je jouw verhaal inzenden.

1505
10
Tip

Langzaam kleurt mijn gezicht rood en het zweet breekt me uit. Wat ben ik toch een hormoongestuurde sufferd, mopper ik in mezelf. Je weet toch dat je voor je het doorhebt in de beklaagdenbank zit. Hoe red ik mij hier nu weer uit?

Een meeting

In mijn kantoor staat een leuk bankje voor mijn bureau waar je met drie mensen tegelijk in kan zitten, en in een ontspannen sfeer de lastige zaken rondom samenleven en geld kunt bespreken. Tegenover mij zit een stel die een afspraak hebben gemaakt voor een adviesgesprek. Tegen mijn eigen regels in heb ik om negen uur ’s-avonds afgesproken, omdat het hen beter uitkwam. Een leuke kerel met een gladgeschoren hoofd, lang, niet helemaal slank en… dat zag ik dan nog snel… een flinke bobbel in zijn broek. De geilaard in mij dacht, die wil ik wel in de hand nemen… Zijn vriendin, donkerblond, aantrekkelijk gezicht, een decolleté met, naar ik gok een cup C-met een paar parmantige tepels die duidelijk door de stof van haar blouse prikken. Wow, ik zou die wel eens met mijn tong willen verkennen. En dan die mooie slanke benen en die minirok… Toen ze gingen zitten ging het mis.

Ik had wat te drinken aangeboden, ging vervolgens ook zitten, pakte mijn notitieblok en kon het intussen niet laten om even langs die benen te ‘scannen’. Juist op het moment dat mijn ogen bij haar dijbenen waren aanbeland haalde ze haar benen uit elkaar. Natuurlijk kon ik niet stoppen met kijken. Ze had geen slipje aan en ik bewonderde een prachtig strak poesje. Ik kon uiteraard niet stoppen met kijken. Ik bleef veel te lang staren!

“Mijn pik ontploft in m’n broek en klopt als een bezetene”

Ik schrik op als ze vraagt: “Hey, zit je onder mijn rokje te loeren?” Ter plekke versteende ik. Wat stom! Hoe redt ik mij hier uit? Razendsnel gaan mijn gedachten. Ze kijkt me met die onschuldige blauwe kijkers aan. Hij zit intussen te grinniken en kijkt zo van; hoe ga jij dit oplossen? Met iets wat op een excuus moet gaan lijken wil ik beginnen. Voor ik iets kan zeggen val ik al weer stil. Ze trekt haar rokje omhoog tot op haar heupen. Langzaam spreid ze haar benen wijder uit elkaar, likt dan langzaam haar wijsvinger af en streelt vervolgens met langzame lange halen haar klitje.

Met haar onschuldige ogen kijkt ze mij aan om vervolgens met haar vingers haar kutje verder open te spreiden. Prachtig roze-rood glinstert haar genotsgrotje voor mij en dan vraagt ze: “Kan je het zó goed zien?” Mijn pik ontploft in m’n broek en klopt als een bezetene. Die wil maar één ding… erin! Ineens staat ze op en loopt heupwiegend naar mijn bureau. Ze neemt plaats op mijn bureau met haar benen wijd open. Opeens voel ik een hand in mijn nek. Die kerel staat naast mij, hijst me omhoog, brengt me naar het bureau, duwt mijn hoofd tegen haar poesje en beveelt: likken!

Een seksafspraak op kantoor

Velen spreken er over, nog meer mensen dromen ervan, weinigen die het ooit hebben gedaan. Ik kan je vertellen het is zo geil. Zo opwindend! Ze ligt op haar rug op mijn bureau met haar rokje boven die parmantige billen. Inmiddels heb ik mezelf ontdaan van overtollige kleding. Mijn trillende genotsstaaf druk ik zachtjes tegen haar schaamlippen, die nat zijn van haar geil. Dan glij ik naar binnen en neuk ik haar met afwisselend langzame, en dan weer snelle lange halen. Ik buig me over haar en lik achter haar oor. Ik verken haar nek met mijn lippen terwijl ze haar bloesje opent. Op haar borsten staan twee keiharde tepels te pronken. Aan de andere kant van het bureau laat hij zich pijpen totdat we van houding veranderen.

“Zijn pik in mijn hand is mooi recht”

Biseks

Veel vrouwen vinden het stiekem zo geil om te zien hoe hun man door een andere man wordt geneukt. Mannen zijn daarin dubbel. In hun geilste dromen laten ze zich door een andere man nemen. Dat werkelijkheid laten worden is niet voor iedereen weggelegd. Wanneer ik het aandurfde een pik van een andere man vast te pakken, te likken, te pijpen… Ik weet ik niet meer. Wat ik wel weet is dat je een andere man heerlijk kan plagen omdat je alle lekkere plekjes als geen ander kent.

Zijn pik in mijn hand is mooi recht. Een gladde eikel die erom vraagt om afgesopt te worden, en dat doe ik dan ook gulzig. Terwijl ik over haar heen gebogen cirkeltjes met mijn tong maak over haar tepels, giert ineens de adrenaline door mijn lijf. Hij trekt mijn billen uit elkaar, likt mijn sterretje, plaagt, kriebelt en rekt me op met twee vingers. De spanning in mij blijft zich opbouwen, ik wil wel, ik wil niet, maar het is al te laat. Ik voel zijn eikel tegen mijn anus terwijl die zich langzaam opent.

Hij glijdt naar binnen terwijl zegt: “Ik ga je neuken slet!”. Zijn eikel glijdt over mijn prostaat. Mijn pik wordt nog harder en ik moet me inhouden om niet te schreeuwen. Hij ligt op de grond, ik op hem terwijl ik van achter wordt genomen en mijn pik recht omhoog steekt. Op haar hurken laat zij zich voorover op mijn lid zakken terwijl wij tongen. Ik lik haar tieten en merk dat ik ga klaarkomen.

Spuit me vol beveelt ze, en ik kan haar bevel niet negeren. Nadat ik klaar ben gekomen beveelt ze hem om het zaad dat uit haar doosje druppelt op te likken. Daar voldoet hij graag aan. Uitgeput rollen we op de grond terwijl hij tegen haar zegt: “Het lukt niet op elke afspraak schat, maar deze kunnen we afstrepen op onze bucketlist.”

Advertentie
2.3 6 stemmen
Beoordeel artikel
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Flierenfluit
3 jaren geleden

Mooie setting: kort en bondig. Meer opbouw en diepgang, beschrijving. Lijkt me niet verkeerd 😉

Flierenfluit
3 jaren geleden
Reply to  Iera55

Dat zeker 😉 Het is een fantasie van reeds jaren… Een man en een vrouw, en er tussen genomen worden. Om te lezen laat ik me graag leiden door het verhaal, niet mijn fantasie. Daar heb ik andere momenten voor gelukkig. Wie weet moet ik mijn fantasie maar eens op gaan schrijven. Nu eerst nog een verhaaltje lezen. Fijne website hier.

Janine
3 jaren geleden
Reply to  Flierenfluit

Ik mis het verhaal inderdaad. Het is bovendien wel heel erg kort. Misschien iets meer details in het verhaal opnemen.

stoutemeid
3 jaren geleden
Reply to  Janine

Ik heb alle verhalen op deze site gelezen en van de meeste wordt ik behoorlijk opgewonden. Dit verhaal is een beetje droog. Er wordt wel heel erg veel aan de verbeelding overgelaten.

Cobuss
3 jaren geleden

Wat een ontlading. Je voelt je een toeschouwer en ik zou zo mee willen doen.

Geilsletje
Geilsletje
3 jaren geleden

Een zalig verhaal. Eentje waar ik wel bij zou willen zijn, en mee zou willen doen…