Home Sekservaringen Erotische Verhalen Erotisch Verhaal: Stoute Vriendinnen

Erotisch Verhaal: Stoute Vriendinnen

De twee hartsvriendinnen van zijn vrouw kunnen elkaar niet luchten of zien. Nu ze op de hoogte zijn hun open relatie verlangen ze allebei naar een avontuur met hem. Wil je jouw verhaal op Genotsplekje.nl publiceren? Hier kun je jouw verhaal inzenden.

5085
16
Tip

Els is een echte tomboy, een vriendin van mijn vrouw die kind aan huis is. Toen ik haar voor de allereerste keer zag droeg ze een slordige trui, een ribfluwelen broek en afgetrapte gympen. Een jongensachtige en onverzorgde jonge vrouw.

Ze had toen halflang blond haar en een wat grauwe huid. Ze was een alleenstaande moeder. De vader van haar kind was niet meer in beeld en ze liet dan ook voortdurend weten dat ze een hekel had aan mannen. Seks en relaties waren niet aan haar besteed, en lesbisch was ze ook al niet! De combinatie van deze houding en haar onverzorgde voorkomen maakte het geloofwaardig. Els was aseksueel.

Op een dag waren mijn vrouw en ik bij haar thuis vanwege de verjaardag van haar zoontje. Op de één of andere manier vond ik haar toch fascinerend. Ze had een slank figuur met fraaie rondingen en kleine priemende tietjes. Telkens als ze heen en weer pendelde tussen de keuken en haar gasten volgde ik haar aandachtig. Als ze wat langer haar zou hebben, wat beter voor zichzelf zou zorgen, en zichzelf iets modieuzer zou kleden, dan zou ze best hot kunnen zijn. Erg hot zelfs!

Waardeloos schepsel

Ze kwam regelmatig bij ons over de vloer. Ik werd er dan ook vaak op aangesproken dat ik een man ben, een waardeloos schepsel. Je voelde dat ze dit niet meende, maar toch bleef ze consequent in haar rol van mannenhater. Ik probeerde soms lichtjes met haar te flirten. Ook zij plaagde me, maar eerder flirterig dan gemeen. Het bleef echter wel bij woorden en het uitwisselen van wat blikken.

In de loop der tijd veranderde er weinig, behalve de lengte van haar haren. Haar kort pittig kapsel had plaats gemaakt voor een mooie bos halflang haar, welke ze rood had laten kleuren. Toen ze op een zekere dag verscheen in een mooi rood zomerjurkje kon ik mijn ogen niet meer van haar afhouden.

Open relatie

Mijn vrouw en ik hebben een open relatie dus ik hoefde me normaal gesproken niet schuldig te voelen over mijn gedachten. Seks met de hartsvriendin van mijn vrouw zou echter wel een brug te ver zijn. Een spannende gedachte, en het zal wel bij een fantasie blijven, want ze moet toch niks weten van mannen. Haar plagerige geflirt begreep ik vast verkeerd. Ik waande me veilig, dacht er verder niet over na en genoot er van om naar haar te kijken.

Bijna 6 jaar nadat ik Els voor het eerst zag zat ze naast mij op de bank. Ze was bij ons op het verjaardagsfeestje van mijn dochter. Die lag al lang en breed te slapen, en ook mijn vrouw had iets te diep in het glaasje gekeken en was al gecrasht. De laatste gasten waren al weg. Els had me geholpen om alvast wat op te ruimen. Nu zaten we samen op de bank voor de televisie.

Ik bedankte haar voor de hulp. Ze keek me plagerig aan en zei; Graag gedaan hoor. “Krijg ik nu een beloning?” Ik bleef in mijn rol van fatsoenlijke heer en zei; “Ja natuurlijk. Zal ik een kopje thee voor je maken?” Ze grinnikte en zei; “Nou ik lust nu wel een wijntje hoor”. Dat was eigenaardig, want ze had de hele avond nog geen alcohol op en ik zag haar trouwens nooit eerder iets drinken.

“Ik begon nu toch wel in te zien dat ze echt met me aan het flirten was”

Ik schonk haar een wijntje in en nam zelf ook een glaasje. We raakten in gesprek over van alles en nog wat. Ik bestudeerde haar gedrag tijdens het gesprek. Zoals gewoonlijk was ze niet erg vrouwelijk uitgedost. Ze droeg een soort trainingsbroek en een simpel wit t-shirt. Ze keek regelmatig met een ondeugende blik naar mij en had zichzelf al diverse malen beschreven als een stout meisje. Ik begon nu toch wel in te zien dat ze echt met me aan het flirten was.

Ze giechelde, keek me verleidelijk aan en speelde voortdurend met haar vingers in haar lange haren. “Vind je dat nu niet lastig zo’n open relatie? Ik bedoel, je vrouw doet het toch ook met andere mannen?”, stamelde ze. Het hek was van de dam. Ze begon over seks. Ik beantwoordde haar vraag. “Het zou best vervelend kunnen zijn, maar wij hebben besloten om elkaar niet te vertellen wat we zoal met anderen doen. We doen het dus stiekem, maar toch gaan we niet vreemd.”

Ze bleef flink doorvragen. “Heb je dan een vaste tweede vriendin of steeds weer iemand anders?”. Ik antwoordde; “Ik heb geen vaste tweede partner. Soms doe ik het niet eens met iemand anders. Het is voldoende om te weten dat het kan als ik dat zou willen.” Ze keek me verbaasd aan en er viel een stilte.

Linke soep

Ze doorbrak de stilte. “Kun jij dan gewoon zomaar met iedereen de koffer induiken?” Ik beantwoorde haar vraag. “Nou ja, het mag wel, maar dat wil niet zeggen dat ik het zomaar met iedereen wil doen. Ik moet me echt wel aangetrokken voelen tot iemand.” “Dus je doet het met alle vrouwen die je knap vindt?”, zei ze glimlachend. Ik reageerde met een glimlach. “Nee, ik moet gewoon een goed gevoel hebben bij iemand.”

Ja sorry hoor. Ik ben stout, maar ik wil het gewoon weten. Zuiver een hypothetische vraag, zou je het met mij kunnen doen?”, zei ze met een ondeugend lachje. Ze is niet een klein beetje aan het flirten, maar ze staat bij wijze van spreken gebukt voor me. Is dit een valstrik? Het is de hartsvriendin van mijn vrouw, dus linke soep. Ik besluit om “hard to get” te spelen en niet toe te happen. Stel je voor dat mijn vrouw in het complot zit.

Ik probeer haar vraag zo diplomatisch mogelijk te beantwoorden. “Je bent een mooie vrouw en ik voel me bij jou wel op mijn gemak, maar ja… je bent ook de vriendin van mijn vrouw. Dus het is nooit echt in me opgekomen.” Ze keek me verlekkerd aan en zei; “ En als het nou ons geheimpje blijft?” Ik ging nu voor de directe aanpak en zei; “Dat lijkt me beter voor jou. Als mijn vrouw er achter komt heb jij een probleem. Ik niet! Mijn vrouw zal het jouw verwijten!”

“…voor ik het besefte waren we al heftig aan het tongen”

Ze knikte bevestigend en zei; “Dat weet ik. Daarom blijft het ons geheimpje…” Op dat moment kwam ze dichter bij me zitten. Ze legde haar hand op mijn been en bracht haar gezicht in de richting van mijne. Ze wilde me kussen! Ik bewoog in haar richting en voor ik het besefte waren we al heftig aan het tongen. Ik kreeg spontaan een ongekend harde erectie.

Ze kwam met haar gezicht naar me toe op mijn schoot zitten en vervolgde haar vurige kussen. Ik kon haar verlangende kutje gewoon al ruiken, terwijl ze haar trainingsbroek nog aanhad. Ineens hoorden we wat gestommel van boven komen. Ze sprong direct op en ging meteen twee meter bij mij vandaan zitten.

Ik zette het geluid van de televisie iets zachter en luisterde aandachtig naar de geluiden die van boven kwamen. Was er iemand op weg naar beneden, of ging er gewoon iemand naar de wc? Mijn hart klopte in mijn keel. Els keek me grijnzend aan. Mijn pik was nog steeds staalhard en zat flink bekneld in mijn strakke broek.

Heel erg stout meisje

Het was weer stil. Els liep naar de keuken en wenkte mij om ook naar daar te komen. “Kom je even helpen?”, zei ze op een serieuze toon. Ze keek me ondeugend aan en fluisterde vervolgens in mijn oor. “Spannend hè?” Dat kon ik niet ontkennen. “Ik ben een heel erg stout meisje, toch?” Ze keek me aan met een vragende blik en begon me vervolgens weer te kussen.

Het was pure passie en haar rollenspel rond het ondeugende meisje maakte me nog hitsiger. Het was een inkoppertje. Ze wilde gestraft worden. Het liefst zou ik nu haar broek naar beneden willen trekken om haar een paar flinke tikken op haar blote billen te verkopen. Dat zou echter teveel lawaai maken, dus ik hield me in. Intussen klapte mijn lul zowat uit elkaar van geilheid.

Terwijl ik haar kuste voelde ik in haar broek aan haar blote billen. Behendig stuurde ik mijn vingers vervolgens in de richting van haar vulva. Ik streelde de binnenkant van haar dijen en vermeed direct contact met haar kutje. Ik werkte er plagerig omheen. Ze begon lichtjes te kreunen en haar lichaam kronkelde. Ze maakte mijn broek los en voelde door de stof van mijn boxershort aan mijn kloppende staaf. Ik voelde wat voorvocht ontsnappen.

Langzaam dwaalden mijn vingers af in de richting van haar poesje. Niet geheel onverwacht voelde ik een bosje schaamhaar. Ik streelde haar schaamlippen en bewoog stapsgewijs in de richting van haar opening. Ze was doorweekt van het geil. Het liefst had ik haar nu voorover laten bukken. Dan zou ik haar billen uit elkaar trekken en haar staand langs achteren nemen. Ik verlangde ontzettend naar haar, maar ik wist dat we moesten stoppen en daar waren we het allebei over eens.

Waar we het ook allebei over eens waren is dat dit een geheimpje moest blijven… en dat we een andere keer verder zouden moeten gaan. We fatsoeneerden ons, gingen terug naar de woonkamer en schonken nog een wijntje in. Intussen zaten we nog regelmatig lekker aan elkaar te prutsen. Els bleef bij ons slapen. Na het tweede glaasje wijn gingen we naar bed. Els ging naar de logeerkamer en ik ging met een zware zak naast mijn echtgenote liggen.

“Ze greep naar mijn kruis en betastte de bult in mijn broek”

Onschuldig

De volgende dag zouden Els en haar dochtertje weer naar huis gaan, maar na het ontbijt bleef ze plakken. Ik werkte die dag thuis en mijn vrouw was van plan om uitgebreid boodschappen te gaan doen. Els bood aan om wat in het huis te helpen. Mijn vrouw had nog een hele berg wasgoed liggen dat gestreken moest worden, dus ze was dolblij met haar aanbod.

Els deed dit natuurlijk om met mij alleen te kunnen zijn. Terwijl haar zoontje in de kamer van mijn dochter met de Playstation speelde, stond Els op zolder onze was te strijken. Ik zat braaf te werken achter mijn bureau op de begane grond. Al snel ontving ik een berichtje van Els op mijn telefoon; “Kun je even naar boven komen om mij te helpen? #onschuldig”

Terwijl ik naar boven liep fantaseerde ik al over haar. Ik zou haar hete kutje wel eens willen proeven. Toen ik op zolder aankwam zat mijn inmiddels keiharde pik behoorlijk klem in het kruis van mijn strakke spijkerbroek. Ze keek meteen tussen mijn benen en zei glimlachend; “Ik ben onschuldig”. Giechelend knielde ze voor me neer. Ze greep naar mijn kruis en betastte de bult in mijn broek.

Ze opende de knoop van mijn broek en liet deze zakken. Ik genoot van de ontstane ruimte en van haar aanrakingen. Ik voelde mijn pik nog verder opzwellen, terwijl ze plagerig met haar nagels door de stof van mijn boxershort kriebelde. Langzaam liet ze mijn boxershort zakken. Mijn kloppende paal torende boven mijn ondergoed uit. Met haar tong begon ze hebberig aan mijn eikel te likken.

Ze sprong ineens op en ik trok snel mijn broek omhoog. We hoorden hoe haar zoontje uit de kamer van mijn dochter kwam en in de richting van de zoldertrap liep. “Mama, ik heb dorst!”, stamelde hij terwijl hij onze kant op kwam gelopen. Ik kreeg mijn flink opgezwollen lul amper nog terug in die strakke broek.

Haar hete kutje

Ze nam het ventje mee naar de keuken en gaf hem wat snoep en een bekertje limonadesiroop. Els kwam terug naar de zolder. Ze keek me giechelend aan en zei; “Ik ben onschuldig”. Ik maakte mijn broek los, want mijn paal zat nog steeds klem in mijn broek. Ze greep mijn hand vast en bracht deze naar haar kruis. “Denk je dat je de enige bent met een probleem? Voel maar eens hoe nat ik ben”, zei ze met een verontschuldigend glimlachje.

Ik voelde hoe de stof van haar katoenen slipje doordrenkt was van het geil. Ik manoeuvreerde mijn hand langzaam in de richting van haar kutgaatje. Ik sleepte wat van het geil met mijn vinger naar haar klitje en begon deze zachtjes en regelmatig te strelen. Ze kronkelde van genot. Als was in mijn handen bood ze haar lichaam aan. Ik werd een soort van dronken van de geur van haar hete poesje en moest en zou haar proeven.

Ik trok haar trainingsbroek omlaag en liet haar slipje zakken. Ik duwde haar iets voorover, trok haar roomblanke volle billen uit elkaar en stopte mijn tong in haar hete kutje. De smaak van haar hete poesje maakte me wild.

“Een verlangende meisjeskut met druppeltjes kutvocht her en der in haar bosje schaamhaar”

Nu ging ze met haar benen open op de grond liggen. Teder likte ik haar klitje, terwijl ik regelmatig met mijn tong langs de opening van haar poesje ging om haar sappen te proeven. Ik keek even op zag hoe nat ze was. Ik zag een mooie roze opening die kletsnat was en kleine contracties liet zien. Een verlangende meisjeskut met druppeltjes kutvocht her en der in haar bosje schaamhaar.

Mijn pik stond op klappen. Mijn eikel was dik en lekte voorvocht. De zaadleider in de schacht van mijn paal was opgezwollen. Langzaam bewoog ik mijn eikel in de richting van haar kutje. Ik duwde plagerig met mijn eikel tegen haar natte poesje aan. Ze pakte mijn kont vast en trok me naar binnen. In één zware stoot zat ik meteen tot aan mijn ballen in haar sopkutje. Terwijl ik langzaam in haar stootte bewoog ze haar bekken steeds feller naar mij toe. Ik probeerde vooral om niet meteen klaar te komen, maar Els begon mijn harde pik steeds feller te omsluiten met haar jonge knijpende kutje.

De deurbel ging! Ik trok mijn lul vliegensvlug terug uit haar zalige natte poesje en voelde een schok in mijn onderlijf. Ik hield het niet meer en kwam klaar. Die laatste felle beweging deed me de das om. Ik spoot een paar flinke klodders warm zaad over haar schaamhaar en stopte snel mijn lul in mijn broek. Terwijl ik naar de voordeur snelde voelde ik nog een dikke kwak sperma uit mijn eikel komen. Met een kleverig kruis opende ik de deur voor de postbode.

Ik liep snel weer naar de zolder. Ik gaf Els een hete tongkus en stopte mijn hand in haar broekje. Ze was zeiknat. Met het sap van haar geile kutje op mijn vingertoppen streelde ik haar klitje. Al snel kwam ze kronkelend klaar in mijn armen. Ik keek uit het raam en zag dat mijn vrouw de straat in reed. We fatsoeneerden onszelf snel. “We moesten maar eens afspreken om het een keer goed te doen”, fluisterde ze me toe.

Koffietijd

Ik nam plaats achter mijn bureau en hervatte mijn werk. Els liep naar beneden. Ik zag door het raam dat ze mijn vrouw hielp met het uitladen van de boodschappen. Na een tijdje riepen de dames mij naar beneden; “Koffietijd!”.

Ik liep naar de woonkamer en nam plaats aan tafel. De buurvrouw was ook op bezoek. Petra woonde niet alleen naast ons, het was ook een goede vriendin van mijn vrouw. Els en Petra waren de enige beste vriendinnen van mijn vrouw, maar ze waren zeker geen vriendinnen van elkaar. Zoals gewoonlijk negeerden ze elkaar dood om af en toe gericht naar elkaar te bitchen. De spanning was zoals gewoonlijk om te snijden.

Els riep haar zoontje bij zich en ging naar huis. Petra bleef nog even plakken. “Je moet uitkijken met dat kutwijf”, zei ze tegen mijn vrouw. “Ze zit zo verliefd naar je vent te staren!” Mijn vrouw lachte er mee en zei; “We hebben een open relatie, maar ik denk niet dat mijn vent haar ziet zitten.”

“Hardhandig greep ze mijn pik vast en begon er als een bezetene aan te zuigen. “Neuk me hard in mijn mond!”, zei ze op gewillige toon.”

De jaloerse buurvrouw

Een paar dagen later zag ik Petra op een feestje. Het begon tot me door te dringen dat ze jaloers was op Els. Ze deed altijd al flirterig tegen mij, maar sinds mijn avontuurtje met Els begon ze me echt flink uit te dagen. Het leek alsof ze wist wat er gebeurd was tussen mij en Els. Ze had al een flinke slok op toen ze haar handen naar me uitstak voor een vriendelijke omhelzing.

Ze fluisterde in mijn oor; “Ik moet thuis even iets pakken. Wil je even meelopen, want ik vind het eng om achterlangs in het donker te lopen”. Ik kon de seksuele spanning die van haar verzoek uitging al voelen. Dit had ze trouwens al vaker geprobeerd en tot nu toe wees ik haar avances altijd af. Ik vind opdringerige vrouwen doorgaans nogal hopeloos, maar sinds het incident met Els genoot ik van de spanning.

In het donkere gangpad achter onze huizen duwde ze me zachtjes tegen de muur. Ze kuste me vurig en greep naar mijn kruis. Mijn pik stond stijf omhoog en mijn eikel baande zich een weg naar buiten. Ze ging door haar knieën en opende mijn broek. Hardhandig greep ze mijn pik vast en begon er als een bezetene aan te zuigen. “Neuk me hard in mijn mond!”, zei ze op gewillige toon.

Ik begon langzaam in haar keel te stoten terwijl ze slobberend aan mijn paal zoog. “Ik wil je zaad proeven!”, sneerde ze me toe. Zo kende ik Petra nog niet. Wat een sletterig huisvrouwtje. Ik werd behoorlijk geil van haar smerige praatjes. “Kom lekker klaar in mijn hoerige mondje!”, voegde ze er aan toe. Ik voelde hoe mijn lul verder begon op te zwellen en de druk op mijn ballen nam toe. Ik voegde de daad bij het woord en spoot mijn zak leeg in haar gulzige mondje. Ze deed alsof er puur goud uit mijn pik kwam en bleef maar zuigen.

“Ik heb alles lekker doorgeslikt buurman. We moesten maar eens afspreken om het een keer goed te doen”, fluisterde ze me nog toe. Waar heb ik dat eerder gehoord dacht ik bij mezelf. Van je vrienden moet je het maar hebben. De twee beste vriendinnen van mijn vrouw hebben het op mij gemunt. Petra bleek een lekker onderdanig buurvrouwtje die er van genoot om gebruikt te worden, en ook de vermeende aseksuele Els bleek toch geïnteresseerd in een lekker potje seks.

Metamorfose

Els voelde zich toch wat ongemakkelijk bij het belazeren van haar vriendin. Ze besloot om het aan mijn vrouw voor te leggen. Ze verwees naar onze open relatie en vertelde dat ze zich eenzaam voelde en toch wel eens met een man zou willen uitgaan. Ze had echter niet veel vertrouwen in mannen en vroeg haar of ze eens met mij uit zou kunnen gaan. Niet geheel onverwacht kreeg ze de zegen van mijn vrouw.

Ik was op kantoor in Rotterdam. Els zou me daar rond 5 uur oppikken, zodat we in de stad iets konden gaan drinken. Het was zalig weer voor een drankje op een terras. Toen Els opeens aan mijn bureau stond viel mijn mond open van verbazing. De anders ietwat onverzorgde Els, die doorgaans nogal mannelijk gekleed was, had zichzelf aan een heuse metamorfose onderworpen.

Ze woelde met haar vingers door haar halflange haren en keek me met een verontschuldigend glimlachje aan. “Ik ben onschuldig!”, zei ze grinnikend. Ze had haar haren donker laten verven en in een mooi vrouwelijk model laten stylen. Ook droeg ze een frivool kort zomerjurkje en pumps. Ik voelde mijn hart kloppen. Wat een mooie vrouw!

“Het stond vast dat deze avond zou eindigen met het nodige vuurwerk”

We verlieten mijn kantoor en liepen naar de Witte de Withstraat om plaats te nemen op een zonnig terrasje. Na het eerste kannetje Sangria konden we al niet meer van elkaar afblijven. Onder de tafel streelde ik discreet haar dijbenen. Langzaam dwaalden mijn vingertoppen af in de richting van haar kruis. Ze bleek sliploos. Terwijl mijn vingertoppen haar blote schaamlipjes aanraakten keek ze me aan. “Ik ben onschuldig!”, zei ze.

Els was alles behalve onschuldig. De voormalige tomboy had zich ontpopt tot een heuse vamp. Ze zag er stralend uit en keek me aan met een intens geile blik. Het stond vast dat deze avond zou eindigen met het nodige vuurwerk. Na het tweede kannetje Sangria besloten we naar een hotel te gaan. We belden een taxi en reden naar het Mainport Hotel. Daar had ik een mooie luxe suite geboekt met een sauna en jacuzzi.

In de taxi duwde ze haar vingers onder mijn neus. Blijkbaar had ze zojuist haar natte poesje aangeraakt. Haar vingers roken intens naar kutsap. “Ik ben onschuldig!”, zei ze grinnikend. In de hotelkamer aangekomen liet ik meteen de jacuzzi vollopen. Terwijl deze zich langzaam vulde opende Els een fles bubbels. Ze schonk ons een glas in.

Gladgeschoren poesje

Els nam een flinke slok Champagne en liet zich vervolgens op het bed vallen. Ze lag wijdbeens. Ik stond bij het bad en kon onder haar korte jurkje kijken. Dit keer zag ik geen weelderig bosje schaamhaar, maar een mooi gladgeschoren poesje. Haar lipjes glinsterden van het geil en stonden wat uit elkaar. Mijn fantasie sloeg op hol en mijn pik begon te groeien.

Ik sloot de kraan van de jacuzzi en liep naar het bed. Ik ging naast haar liggen en kuste haar op haar mond. Al snel lagen we vurig te tongen. Ik probeerde haar gek te maken met kusjes in haar hals en likjes over haar schouders. Haar lichaam kronkelde onder mij en ze begon wat zwaarder te ademen. Met haar bekken stootte ze haar onderlichaam ritmisch tegen het mijne aan. Ik voelde mijn pik opzwellen.

“Zullen we dan maar in dat lekkere bad gaan zitten?”, vroeg ze met een gemeen lachje. De ronde jacuzzi stond aan het raam en bood een fraai uitzicht over de Leuvehaven. Ik maakte de rits van haar jurkje los, waarop ze het langzaam liet zakken. Ze ging op de rand van het bed zitten om haar sexy kousen uit te trekken. Nu stond ze daar spiernaakt op haar pumps te kijken hoe ik mezelf aan het uitkleden was.

“Mijn eikel kwijlde geil bij de gedachten aan seks met haar”

Ik deed mijn schoenen en sokken uit en knoopte mijn shirt los. Ze keek gebiologeerd naar mijn kruis op het moment dat ik mijn broek liet zakken. Mijn pik was superhard en tekende zich af in de stof van mijn strakke boxershort. “Hmm, je lekt…”, zei ze ondeugend, terwijl ze me wees op een plekje voorvocht in mijn ondergoed. Mijn eikel kwijlde geil bij de gedachten aan seks met haar. Ze deed haar pumps uit en stapte in de jacuzzi. “Kom je er lekker bij?”

Ik liet mijn boxershort zakken. Mijn stijve lul danste fier op en neer. Toen ik in het bad stapte greep ze meteen naar mijn paal. Ze hield hem stevig in haar hand en keek me indringend aan. Vervolgens omsloot ze mijn eikel met haar warme mond en begon ze langzaam aan de top van mijn pik te sabbelen.

Ik streelde haar haren terwijl ze mijn lul steeds verder in haar mond nam. Al snel begon ze steeds feller aan mijn pik te zuigen. De combinatie van haar warme zuigmond en de smakkende geluiden die ze maakte was op zich al knettergeil. Maar zien hoe die vamp gewillig aan mijn pik zoog deed zowat alle stoppen doorslaan. Ik moest even pauzeren, want ik wilde niet meteen mijn kruit verschieten.

Dronken van geilheid

Ik nam plaats in de jacuzzi en maande haar zachtjes om op te staan. “Dus jij bent onschuldig?”, vroeg ik met een brede grijns. Ze knikte bevestigend terwijl ze met haar benen wijd voor me stond. Ik stond op en begon haar te zoenen. Ik streelde haar mooie kleine tietjes terwijl we steeds intenser kusten. Vervolgens bewerkte ik haar hals opnieuw met kleine kusjes en likjes. Langzaam dwaalde ik af naar haar schouders, om vervolgens haar borsten te verwennen.

Haar tepeltjes stonden mooi stijf. Ik draaide met mijn tong zachtjes wat rondjes over haar tepelhof en knabbelde zachtjes aan haar tepels. Vervolgens kuste ik haar buik. Met kusjes en likjes bewoog ik langzaam in de richting van haar kruisje. Ik kuste vanuit de binnenkant van haar benen naar de richting van haar liezen. Haar schaamlippen stonden uit elkaar, haar kutje stond open en de geur van haar verlangende vagina maakte me dronken van geilheid.

Ik wilde nu ontzettend graag haar heerlijke poesje proeven, maar maande haar om zich om te draaien. Ik keek naar haar lekkere strakke kontje en zei op serieuze toon: “Je bent een ontzettend stout meisje!”. Ik gaf haar een paar flinke harde kletsen op haar roomblanke billen. “Verdien ik straf?”, zei ze op een zogenaamd verbaasde toon. “Zeker weten!”, sneerde ik haar toe.

Stap jij maar uit de jacuzzi en ga zonder jezelf af te drogen op het bed liggen met je benen open. Ze gehoorzaamde en liet mij achter in het bad. Ik zag haar op bed liggen met haar slanke benen uitnodigend geopend. Ik zag haar opgezwollen klitje tussen haar glinsterende schaamlipjes met daaronder een gapend geil gaatje. Ik sprong uit het bad en ging recht op mijn doel af.

Met kusjes rond haar vulva bewoog ik beheerst in de richting van haar schaamlippen. De geur van haar hete kutje maakte me ontzettend wild. Ik voelde dat mijn pik extreem hard was en regelmatig gutste er wat voorvocht uit mijn eikel. De kamer rook volledig naar geile mensen, en dan met name naar de zalige lucht van haar geile poesje.

“Opeens werd alles heel warm en nat tussen onze benen”

Extreem nat

Langzaam begon ik met mijn tong aan haar clitorishoedje te likken. Intussen liet ik langzaam een vinger in haar opening naar binnenglijden. Ze was extreem nat. Ik sleepte wat van haar sappen naar buiten en likte mijn vingers af. Het maakte me nog wilder van verlangen. Ik begon van haar hele kutje te snoepen en neukte haar met het uiteinde van mijn tong.

Ze begon steeds heftiger te kreunen en haar lichaam schokte van genot. Ik duwde haar benen naar achteren stak mijn pik langzaam maar diep in haar kleddernatte sopkutje. Ik stootte diep en regelmatig in haar onderlijfje, waarop ze steeds harder begon te schokken. Opeens werd alles heel warm en nat tussen onze benen. Ze was aan het squirten. Golven met geile kutsappen gutsten uit haar extreem soppende poes.

Ik kreeg er een staalharde pik van en begon steeds sneller te stoten om haar zo nog meer te laten spuiten. Af en toe stopte ik even om lekker van haar sappige doosje te proeven. Wat een genot! En dan plaagde ik haar weer even door met mijn eikel zachtjes langs haar klitje te schuren, om vervolgens ineens weer diep in haar te stoten. Ze gilde het uit. Ik zat intussen op een met geil doordrenkt bedlaken en nam haar op zijn hondjes.

Terwijl ik haar langsachter neukte hield ik mijn hand tussen haar benen en vingerde ik haar opgezwollen klitje. Ze begon steeds zwaarder te ademen en te schokken tot ze ineens heel heftig klaarkwam. De sappen stroomden uit haar kutje en haar samentrekkende kutspieren ontsloten mijn harde pik stevig. Ik voelde mijn ballen samentrekken en spoot diverse stevige stralen zaad diep in haar poesje.

Avondje uit

Een week later zat Petra bij ons thuis. Ze wilde eens uitgaan en vroeg of wij met haar mee wilden gaan naar de stad. Ze kon al weten dat mijn vrouw nee ging zeggen. Die heeft uitgaan nooit echt leuk gevonden. “Mijn man gaat vast wel mee, die is dol op stappen.”, zo moedigde ze haar aan. “Vooruit dan maar. Ik ga wel mee”, zei ik met een verontschuldigend glimlachje. Het plan was duidelijk. De onderdanige Petra wilde eens flink onder handen genomen worden.

Zaterdagavond zouden we gaan stappen in het centrum van Rotterdam. Ik belde vooraf een paar goede vrienden uit het swingerswereldje en vroeg om hulp. Bert en Anja, René en Tjeerd hadden er wel zin in. We zouden dat varkentje wel eens wassen. Ik had om 8 uur met Petra afgesproken op het Stadhuisplein. Die middag had ik al ingecheckt voor een penthouse bij Urban Residences. Ik had een extra keycard gevraagd en zou Bert, Anja, René en Tjeerd van tevoren ontmoeten in de bar van het Hilton hotel voor een briefing.

“Petra is een echte slet en ze wil graag gebruikt worden”

Om stipt 7 uur liep ik de lobbybar van het Hilton Hotel binnen. Mijn swingersvrienden waren er al. Ik gaf de keycard aan Anja en ontvouwde mijn plan. Ik zie Petra om 8 uur. We gaan dan gewoon iets drinken bij de Coconuts. Jullie komen ook en gaan allemaal met haar proberen te flirten.

Als wij naar het appartement gaan haken jullie af. Jullie komen precies een half uur later met de keycard het appartement binnen. Ik heb haar dan geblinddoekt en oordopjes met muziek in haar oren gestopt, dus ze zal niet merken dat jullie binnenkomen. Vanaf daar laat ik het aan jullie over. Petra is een echte slet en ze wil graag gebruikt worden, dus laat je maar gaan.

Pina Colada

Het is vijf voor acht als ik het Stadhuisplein bereik. Ik zie Petra al staan. “Hoi hoi”, zeg ik, en ik geef haar een dikke kus. Ze glimlacht en volgt me naar het terras van de Coconuts. We nemen plaats en bestellen een Pina Colada. Zoals gewoonlijk drinkt ze vrij snel en bestelt opnieuw een drankje. “Zullen we shotjes doen?”, vraagt ze. Mijn vrienden zitten inmiddels aan de tafel naast ons. Anja haakt meteen aan. “Shotjes? Ik doe mee!”, roept ze in de richting van Petra.

“Kom er gezellig bijzitten”, stel ik voor. Bert, Anja, Tjeerd en René beginnen met stoelen te schuiven en voegen zich bij ons aan tafel. Zes shotjes Tequila staan op ons te wachten. Petra is al een stuk losser en Anja begint daar handig op in te spelen. “Zes tequila, vier leuke mannen en twee mooie vrouwen. Dat kan leuk worden!”, suggereerde Anja terwijl ze Petra aankeek met een zwoele blik. Anja keek Bert aan en zei: “Zullen we haar meenemen?” Bert zei; “Of we gaan met zijn allen, dat kan best lekker worden.”

De hints waren overduidelijk en Petra voelde er wel wat voor. “Zou jij ons sletje willen zijn voor vanavond?”, vroeg Anja. Petra twijfelde niet en fluisterde in Anja’s oor: “Jullie mogen alles met me doen.” Nu Petra volledig overtuigd was maakten mijn vrienden aanstalten om te vertrekken. Ze moesten ineens weg. “Wij moeten ook eens doorgaan”, zei ik hardop. Ik betaalde de rekening en we stapten op. “Ik heb een verrassing voor je”, zei ik terwijl we naar het penthouse liepen.

Petra was eniigszins teleurgesteld, maar dat ging al snel over toen we de lift van de Urban Residences instapten. “Jij wilt gebruikt worden? Wel je zal gebruikt worden!”, vertelde ik haar in de lift. Ze greep me vast en wilde mijn pik uit mijn broek halen. Ik wees met een vinger omhoog naar de camera in de lift. “Nog even geduld graag.”

De lift stopte op de zeventiende verdieping. We stapten uit en terwijl we naar het penthouse liepen greep ze me bij mijn kont. We gingen naar binnen. Ze duwde me tegen de muur en begon me als een hopeloze te kussen. Ik stopte haar. “Als jij gebruikt wil worden als een slet dan doe je vanaf nu precies wat ik zeg, niet meer en niet minder.” “Dan kan ik je beloven dat je wensen hier in vervulling zullen gaan.”

Ze keek me bedeesd aan en zei “Ja, Meester!” “Trek al je kleren uit en ga daar in de hoek staan”, vroeg ik op strenge toon. Intussen liep ik naar de keuken om een flesje Cava te openen. Ik schonk twee glazen ik en keerde terug naar de woonkamer. Daar stond ze dan, spiernaakt in de hoek. Voor een rijpere huismoeder heeft ze best een mooi lichaam. Ze had mooie rondingen, een plat buikje, stevige natuurlijke borsten in cup-D en een mooi kaalgeschoren poesje.

“Ik ben een slet en ik wil dat je me misbruikt”

Een slokje Cava

“Draai je om!”, zei ik streng. Nu zag ik haar fraaie billen. Rond, maar lekker strak. Best een lekker ding die Petra. Ik gaf haar een glas Cava. “Neem maar een slokje en ga dan op je knieën op het bed zitten.” Ik nam zelf ook een slokje en liep vervolgens ook naar het bed. “Dus jij bent wat?”, vroeg ik. “Ik ben een slet en ik wil dat je me misbruikt”, stamelde Petra op verlegen toon. “Daar kan ik voor zorgen”, zei ik lachend.

Met de vlakke hand gaf ik haar een paar ferme tikken op haar mooie ronde billen. Vervolgens trok ik haar billen uit elkaar en bestudeerde ik haar kale rijpe kutje. Haar klitje was al een beetje oogezwollen en haar schaamlipjes stonden wat uit elkaar. Haar spleetje glinsterde van het geil. Ik likte vluchtig aan de opening van haar spleetje. Hmm, dat smaakt geil. Ik voelde mijn pik opzwellen en keek op mijn horloge. Nog 15 minuten en mijn vrienden staan hier voor de deur.

Ik haalde vlug mijn pik uit mijn broek en maande haar om mij te pijpen. Ze zoog als een bezetene aan mijn paal. Ze kon er best wel wat van en mijn pik was dan ook in no-time zo hard als staal. Ik ging vlug achter haar zitten en duwde mijn pik in haar inmiddels kletsnatte neukgaatje. Ik ga haar een paar stevige stoten en keek wederom op mijn horloge. Tijd om de slet in gereedheid te brengen.

Ik stopte mijn pik terug in mijn broek en maande Petra om op haar rug te gaan liggen. Ik deed haar een oogmasker voor en vroeg haar of ze er klaar voor was om als een heuse slet gebruikt te worden. “Alsjeblieft, doe met me wat je wil?”, stamelde ze. Ik liet haar op haar rug op het bed liggen en koos een playlist met hardrock muziek op Spotify. Vervolgens stopte ik mijn oordopjes met harde muziek in haar oren.

Verrassing!

Nu kon ze niks meer horen of zien. Ik kneep onverwachts in haar tepels. Ze genoot zichtbaar van het verrassingselement. Intussen stapten Anja, Bert, Tjeerd en René binnen. Ik schonk een paar glaasjes met Cava. René haalde meteen zijn pik uit zijn broek. Hij duwde zijn enorme dikke paal van 22 centimeter tegen de lippen van de hopeloze Petra. Ze opende direct haar mond en begon lustig aan zijn paal te sabbelen.

Terwijl René al lekker met Petra aan het spelen was, klinken we de glazen op een geweldige avond. Tjeerd ging nu ook op het bed zitten. Hij proefde van de kletsnatte poes van Petra. Samen met Anja en Bert keek ik toe. Wat een geile bedoeling. Tjeerd trok al zijn kleren uit. Ook hij had inmiddels een staalharde tamp gekregen. Hij duwde zijn dikke eikel lustig tegen de opening van Petra’s kutje en begon haar langzaam en met diepe halen te neuken.

“Ze deed haar kleren uit en ging met haar blote natte kutje op het gezicht van Petra zitten”

Petra zou nu toch wel moeten doorhebben dat er meer dan één man met haar bezig is. Terwijl Tjeerd haar lekker neukte sabbelde ze driftig aan de lekkere grote lul van René. Bert ging nu naast René op het bed zitten en haalde zijn paal uit zijn broek. Hopla, nu had de slet twee piemels in haar mond, terwijl ze lekker in haar kutje geneukt wordt.

Ik maande René en Tjeerd om te stoppen. “Nu gaan we haar echt verrassen”, zei Anja grinnikend. Ze deed haar kleren uit en ging met haar blote natte kutje op het gezicht van Petra zitten. “Nu mag die blinddoek wel af!”, zei Bert met een lach. Anja trok de blinddoek los en verwijderde de oordopjes. Ik liep op het bed af en zei met een betweterig stemmetje; “Dus jij wil gebruikt worden?” Ja, Meester”, stamelde Petra. “Ik ben een extreem gore slet ik wil dat jullie me als zodanig gebruiken.”

Stevige sekslucht

Dat was niet aan dovemansoren. We sprongen allemaal op het grote bed om eens flink gebruik te maken van Petra’s onderdanige geile gevoelens. Anja zat nog steeds met haar poes op Petra’s gezicht en boog voorover voor een standje 69. Anja zat nog steeds met haar poes op Petra’s gezicht en boog voorover voor een standje 69. Ze likte gretig aan het lekkere natte kutje van Petra en schuurde haar opgewonden spleetje over haar mond op en neer.

Plots nam Bert plaats achter Anja. Hij tilde haar kontje een beetje op en begon met een vinger haar aarsje op te warmen. Ik keek samen met René en Tjeerd naar dit geile tafereeltje. Er hing een stevige sekslucht in de kamer en mijn lul steigerde op en neer.

Anja maakte zich los van Petra en ging op haar knieën voor Bert zitten. Bert begon haar nu stevig langs achteren te neuken. Ik maande Petra om rechtop te gaan zitten. Tjeerd, René en ik boden onze stijve pikken aan. Petra begon ons beurtelings af te zuigen. Met veel spuug zoog ze als een bezetene aan onze lullen.

Bert ging nu op zijn rug op het bed liggen en Anja nam plaats op zijn harde paal. Terwijl ze met haar kutje stevig op en neer ging over de harde pik van Bert begon ik met haar kontje te spelen. Met veel spuug bereide ik haar kontgaatje voor op de penetratie van mijn inmiddels superdikke kloppende lul. Langzaam liet ik mijn paal in haar kontje glijden. Ik voelde hoe haar kutje werd opgevuld door de pik van Bert. Onze palen vulden haar helemaal op.

René liet zich intussen pijpen door Anja die met drie pikken in haar lijf op zijn zachtst gezegd goed opgevuld werd. Tjeerd vulde inmiddels de sletterige sopkut van Petra op met zijn pik. Anja begon steeds intenser te ademen en wilder te bewegen. Opeens gilde ze het uit! Ze kwam enorm heftig klaar! Ik verschoot zowat mijn kruit in haar strakke aarsje en trok snel terug. Ze begon te schokken en toen Bert zijn pik uit haar poesje floepte volgde een stroom geile kutsappen. Ze was heerlijk spuitend klaargekomen.

Anja moest even op adem komen. Intussen keek ze vol bewondering naar Tjeerd die volop gebruik maakte van slet Petra. “Ok jongens!, nu gaan we die slet echt uitwonen”, stelde Anja voor. Tjeerd haalde zijn pik uit Petra’s kutje en Anja maande haar om op haar rug op het bed te gaan liggen. “De mannen gaan je nu één voor één heel erg hard neuken!”, zei Anja. “En ik ga lekker op je gezicht zitten, zodat je mij lekker kunt beffen”. Ze voegde de daad bij het woord en ging met haar natte kut op het gezicht van Petra zitten. Intussen hield ze de benen van Petra vast, die ze wijd uit elkaar hield. “Kom op jongens, neuken die slet!”, riep ze geamuseerd.

“We pompen één voor één onze zak leeg in die slet”

Creampie gangbang

Tjeerd stelde voor om er een heuse creampie gangbang van te maken. “We pompen één voor één onze zak leeg in die slet”, opperde hij. René aarzelde niet en stopte zijn enorme pik in mijn onderdanige buurvrouw. Met lange diepe halen neukte hij Petra tot hij kreunend klaarkwam in haar hete kutje. Nu was het aan Tjeerd om haar eens flink aan te pakken. Hij stopte zijn paal in haar inmiddels extra natte kutje. Het waren “sloppy seconds” voor René, want het zaad van Tjeerd droop langs zijn penis. Al snel vulde hij haar verder op door een enorme kwak tegen haar schaamlippen aan te spuiten.

Nu was het mijn beurt om room in mijn buurvrouw haar slettenkut aan te vullen. Ik stootte diep in haar kletsnatte neukhol en trok met vlak voor het klaarkomen terug, zodat ik een flinke kwak over haar hoerendoos kon spuiten. Aan Bert de eer om haar met zaad bedolven kut van een nog een kwakje te voorzien. Hij neukte haar stevig. Petra gilde het uit van genot. “Jongens dit is zo geil!”, schreeuwde ze terwijl ze heftig klaarkwam. Het was de trigger voor Bert om zijn zak leeg te spuiten over haar kutje.

Anja zat nog steeds met haar natte kutje op het gezicht van Petra. Ze boog voorover en begon van de volledig ondergespoten poes van Petra te snoepen. “Bert! Pis over haar heen!”, schreeuwde ze tegen haar ventje. Bert nam zijn pik vast en begon over haar met sperma gevulde kut te pissen. Anja kwam gillend en spuitend klaar op het gezicht van Petra.

En toen was het even stil! Iedereen was klaargekomen en volledig uitgeteld. In een met een extreem geile sekslucht gevuld appartement lagen we op bed te relaxen. Zullen we nog maar eens een glaasje inschenken? Misschien kunnen we die slet straks nog een keer uitwonen…

Advertentie
5 6 stemmen
Beoordeel artikel
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Tsunami
2 jaren geleden

Waarom moet er op het laatst toch nog over iemand heen gezeken worden? Jammer… Maar verder een goed verhaal.

Véronique
Beheerder
2 jaren geleden
Reply to  Tsunami

Anders hebben onze kritische lezers niks om over te zeiken 🙂

Tsunami
2 jaren geleden
Reply to  Véronique

Helemaal gelijk! Af en toe ben ik een zuurpruim. Verder vond ik het een opwindend verhaal.

Shagalot
Beheerder
2 jaren geleden

Wat een mooi verhaal weer . Ik neem aan dat het op waarheid is gebaseerd? Spannend hoor! Ik kijk alweer uit naar je volgende verhaal.

Brenda
2 jaren geleden
Reply to  Remy2

En? Is het op waarheid gebaseerd? #ikwilhetweten

Astrid
2 jaren geleden

Nou ik ben er vanmorgen aan begonnen je verhaal te lezen, maar ik heb het einde niet gehaald. Erg opwindend geschreven. Ik heb even lekker met mezelf gespeeld en ga nu de rest van het verhaal proberen te lezen.

heteroflexibel
2 jaren geleden

Ik zie het al helemaal voor me hoe je elke dag opnieuw goeiendag zegt tegen de buurvrouw. Met een vette knipoog 😉 Mooi verhaal . Ik heb het met een paal in mijn broek zitten lezen.

Dutchie
Beheerder
2 jaren geleden

Wederom een knettergeil verhaal. Bedankt en ga zo door. Ik heb ontzettend genoten van je vertelsel. Het niveau van de erotische verhalen op deze site is bijzonder hoog, mede dankzij jou. Ik wijs lezers graag ook op de andere verhalen hier.

Anita73
2 jaren geleden
Reply to  Dutchie

Knettergeil 🙂 Dat kun je wel zeggen ja! Ik zit hier te soppen op mijn stoel. Spannend en mooi geschreven.

LekkerStel
2 jaren geleden

Wij lagen lekker op het strand en dachten even de berichtjes te checken op Genotsplekje. Toen zagen we je verhaal . We hebben het uitgelezen en zijn toen maar even snel terug naar het hotel gerend, want we zijn er allebei zo geil van geworden. Je had ons moeten zien! Paul lag met een stijve op een strandbed en ik lag gewoon te soppen hahaha!

FREDERIK
FREDERIK
2 jaren geleden

Wat een super geil verhaal! Wow! Wat wordt ze heerlijk verwend door al die kerels. Ik heb er zo van genoten…

wetwo
wetwo
2 jaren geleden

Wat een lekker sappig verhaal, en wat een feest. Ik kijk uit naar je volgende avonturen. We hebben van je story genoten.