Home Sekservaringen Erotische Verhalen Erotisch verhaal: Seks Op De Snelweg

Erotisch verhaal: Seks Op De Snelweg

Dit erotische verhaal is een inzending van iemand die anoniem wenst te blijven. Het gaat over een 19-jarig meisje dat nog thuis woont. Ze mag van haar ouders niet op vakantie, maar besluit het er toch op te wagen. Ze verlaat het ouderlijk huis en besluit te gaan liften naar Zuid-Frankrijk. Een koppel pikt haar op en al snel draait het uit op een heet avontuur.

Wil je jouw verhaal op Genotsplekje.nl publiceren? Hier kun je jouw verhaal inzenden.

1443
2
Tip

Als meisje van 19 zit ik in een periode dat ik overal tussenin val. Ik ben te oud om met mijn ouders op vakantie te gaan en mijn ouders vinden me te jong om met een groepje vrienden op pad te gaan.

Stoute schoenen

Ook met mijn vriend alleen naar het buitenland gaan kon ik wel op mijn buik schrijven. Zo gebeurde het afgelopen zomer dat ik de stoute schoenen aantrok en compleet met rugzak het ouderlijk huis verliet om eens lekker op vakantie te gaan… helemaal in mijn eentje!

Eenmaal onderweg zou ik wel naar huis bellen, het zou dan toch te laat zijn om me tegen te houden. Ik riskeerde een heleboel, dat besefte ik goed genoeg, maar mijn ouders moesten ook maar eens begrijpen dat ik geen kind meer was. Omdat ik zelf nog geen autootje had besloot ik te gaan liften, en maar kijken hoe ver ik zou komen. Mijn doel was om zo dicht mogelijk bij Zuid Frankrijk uit te komen.

Ik was slim genoeg om niet met de eerste de beste mee te rijden. Er waren al een paar mannen gestopt om me mee te nemen, maar de blik in hun ogen maakte mij wel duidelijk dat ze het niet voor mij deden, maar voor zichzelf. Eén man wond er geen doekjes om. Die wenkte me om naast hem te komen zitten terwijl hij zijn halfstijve lul uit zijn gulp had gehaald en aan me toonde. Ik mocht meerijden zover ik maar wilde als ik bereid was tot een kleine wederdienst. Een kind kon begrijpen wat hij daarmee bedoelde en ik schold hem uit voor alles wat mooi en lelijk was. Uiteindelijk koos hij eieren voor zijn geld en reed maar weg, op zoek naar een volgend slachtoffer.

“Af en toe dacht ik te merken dat hij niet alleen over, maar ook tussen haar benen streelde”

Harry en Lizet

Toen er uiteindelijk een auto stopte met een man en een vrouw erin besloot ik dat het veilig genoeg was om in te stappen. Ik had feitelijk nog maar een half uur staan liften, maar wel al vijf auto’s doorgestuurd. De man en de vrouw stelden zichzelf voor als Harry en Lizet. Ze zagen er sportief uit en waren zo te zien beiden half in de dertig.

Het werd een gezellige en aangename rit. Het was dan ook een uiterst comfortabele auto en heel erg koel. De achterste zijruiten en de achterruit waren heel donker zodat je geen last had van de intense zonnestralen en de auto was tevens voorzien van een klimaatbeheersingssysteem. Het was wel duidelijk dat Harry en Lizet een welvarend stel waren. Ook bleken zij nog steeds erg verliefd te zijn op elkaar en ze lieten dat ook duidelijk merken.

Meer dan eens legde Harry zijn hand op de benen van zijn vrouw en zij deed hetzelfde bij hem. Af en toe dacht ik te merken dat hij niet alleen over, maar ook tussen haar benen streelde. Ze duwde zijn hand dan weg en maakte hem er zo onzichtbaar mogelijk op attent dat ik achter hen zat en het misschien wel eens zou kunnen merken. Het maakte mij niet uit en ik besefte dat ik het veel slechter had kunnen treffen met een zweterige vrachtwagenchauffeur of met de man die zo omniskenbaar zijn bedoelingen aan me had duidelijk gemaakt.

Parkeerplaats

Na een uurtje draaide Harry een parkeerplaats op. Ze haalden een koelbox uit de kofferruimte en we dronken een heerlijk glas koude frisdrank. Harry bekeek me van top tot teen en wat hij zag leek hem wel te bevallen. Nou ja, een man zou ook niet gezond zijn als hij zijn ogen niet goed de kost zou geven. Ik zag er ook best goed uit in mijn korte rokje met niet meer dan een t-shirt erover. Een beha had ik niet nodig met mijn cup B. Mijn borsten zijn stevig genoeg en een beha knelt alleen maar. Bovendien was het erg warm.

Ik betrapte Harry erop dat hij telkens naar mijn borsten zat te staren. Het was dan ook duidelijk te zien dat die alle vrijheid hadden in mijn t-shirt. Lizet had donders goed in de gaten waar haar man naar keek en ze maakte een paar keer een plagerige opmerking in zijn richting.

Na een kwartiertje of zo besloten we weer te gaan rijden. Tot mijn verbazing vroeg Harry of ik ook een rijbewijs had. Hij legde uit dat Lizet geen rijbewijs had en het viel hem toch wel zwaar om dat hele eind zelf te rijden. Aangezien ik inderdaad een rijbewijs had en hij me vriendelijk vroeg om ook een stukje te rijden, besloot ik om dat dan maar te doen.

“Met grote ogen keek ik toe hoe hij aan de borsten van Lizet zat te likken”

Het leek me trouwens ook wel heel leuk om in zo’n luxe auto rond te toeren. Tot mijn verbazing gingen hij en zijn vrouw beiden achterin zitten. Ik startte de auto en draaide de snelweg op. In het begin kletsten Harry en Lizet volop, zoals ze ook hadden gedaan voordat we op de parkeerplaats hadden gedronken. Toen het even later stil was zag ik door de binnenspiegel dat ze zaten te tongzoenen.

Telkens stopten ze even om toch maar niet teveel van hun vrijage te laten merken maar al snel werd de vrijpartij steeds heftiger. Toen ik even later duidelijk het geluid van een ritssluiting hoorde kon ik mijn nieuwsgierigheid niet langer bedwingen. Ik keek in de spiegel en zag alleen het hoofd van Lizet. Haar ogen waren gesloten en aan de manier waarop ze haar mond half open had en met haar tong langs haar lippen ging was overduidelijk te zien dat ze genoot van de liefkozingen van haar man.

Ik pakte de binnenspiegel en draaide die een beetje naar beneden zodat ik kon zien wat Harry aan het doen was. Met grote ogen keek ik toe hoe hij aan de borsten van Lizet zat te likken. Haar bloesje hing half open en haar beha was naar beneden geschoven. Haar mooie borsten waren ontbloot en haar tepels waren hard door de verwennerijen van haar hete man.

Stijve paal

Ik draaide de spiegel nog wat verder naar beneden en wat ik toen zag zorgde ervoor dat ik jeuk kreeg tussen mijn benen. Harry zat met zijn hand tussen de benen van Lizet. Haar rokje was opgeschoven en haar slipje hing ter hoogte van haar knieen. Ik kon niet geloven dat ze zich zomaar door hem liet vingeren terwijl ik bij hen in de auto zat, maar ik zag het gebeuren en het maakte mij vreselijk heet.

Plots zag ik ook wat zij aan het doen was. Ze had de ritssluiting van zijn broek opengemaakt en was met haar hand naar binnen gegaan. Ik kon duidelijk zien dat ze in zijn broek zijn stijve paal in haar hand had en deze ritmisch op en neer bewoog. Ik moest mijn uiterste best doen om mezelf op de weg te concentreren. Ik draaide de binnenspiegel terug omhoog en schrok toen ik zag dat Lizet me via de spiegel recht aankeek.

Ik kreeg een rood hoofd van schaamte omdat ik me betrapt voelde, terwijl het juist anderom zou moeten zijn. Lizet wekte echter niet de indruk dat ze geschokt was dat ik hen zat te bekijken. Sterker nog, ze keek me recht aan met een wellustige blik in haar ogen en genoot zichtbaar van de verwennerijen van Harry.

“Met trage bewegingen zat ze haar man af te trekken”

Onderuit gezakt

Mijn eerste gedachte was dat alle medeweggebruikers gewoon konden meegenieten met de verrichtingen van Harry en Lizet, maar door de donkere ramen zouden waarschijnlijk alleen wat schimmen te zien zijn. Ik lette zo goed mogelijk op de weg en als ik weer in de spiegel keek ging Lizet met haar tong langs haar lippen en wenkte met haar ogen dat ik beter de spiegel wat naar beneden kon richten.

Een beetje aarzelend deed ik dit zodat ik goed kon zien hoe Harry zijn vrouw aan het verwennen was. Hij had haar slipje inmiddels helemaal uitgetrokken en Lizet zat een beetje onderuit gezakt met haar benen wijd zodat ik recht tussen haar benen kon kijken. Ze had haar kutje mooi geschoren, een streepje haar markeerde de natte gleuf waar Harry met zijn vingers in zat te spelen. Lizet had inmiddels zijn harde paal uit zijn gulp tevoorschijn gehaald. Met grote ogen keek ik naar de stijve pik van Harry waar de hand van Lizet net omheen pastte. Met trage bewegingen zat ze haar man af te trekken.

Even was mijn aandacht afgeleid van de weg en toen ik weer naar voren keek merkte ik tot mijn schrik dat ik vervaarlijk dicht achter een vrachtwagen reed. Het snelheidsverschil was nogal groot en ik moest naar links uitwijken om niet in botsing te komen. Door die maneuvre raakte ik bijna in botsing met een wagen die links achter me reed, wat een luid getoeter tot gevolg had. Uiteraard schrok Harry van de plotselinge bewegingen en hij zat meteen recht overeind. Ook Lizet was geschrokken en we beseften dat we enorm veel geluk gehad hadden.

Even parkeren

Harry zei dat het misschien verstandiger was om bij de eerstvolgende parkeerplaats even de wagen aan de kant te zetten. Lizet zei tegen Harry dat zij zelf misschien wel eens de schuld zouden kunnen zijn van het bijna-ongeluk, waarop Harry haar vragend aankeek. Lizet wees hem op de spiegel die nog steeds naar beneden stond gekeerd en Harry besefte dat ik op die manier een goed uitzicht had op zijn pik, die wonder boven wonder gewoon rechtop was blijven staan.

Gelukkig duurde het niet lang voor de eerstvolgende parkeerplaats in zicht kwam. Ik had mijn ogen niet van de weg durven richten, uit angst voor wat er kon gebeuren. Toen ik weer een keer in de spiegel keek zag ik dat Harry en Lizet eerder van de schrik waren bekomen dan ik. De broek van Harry hing op zijn knieen en Lizet zat over hem heen gebogen. Haar hoofd bewoog langzaam op en neer in zijn schoot.

Terwijl ik richting aangaf om de parkeerplaats op te rijden zag ik door de spiegel hoe ze de lul van haar man in en uit haar mond liet glijden. Harry vroeg of het me bevalde wat ik zag. Ik schrok van zijn vraag maar knikte met mijn hoofd ten teken dat het inderdaad zo was.

“Met zijn mond halfopen en zijn ogen bijna gesloten bereikte hij luid kreunend zijn orgasme”

Hand in mijn slipje

Op de parkeerplaats zette ik de auto stil en nam een afwachtende houding aan. Harry en Lizet maakten geen aanstalten om uit te stappen. Ik draaide me om in mijn stoel en keek nu schaamteloos toe hoe Lizet haar man zat te pijpen. Harry keek me aan terwijl Lizet, aangespoord door het feit dat ik nu gewoon naar hen zat te kijken, steeds sneller aan de paal van haar man zoog.

Ik was intussen behoorlijk nat geworden tussen mijn benen en ik stopte mijn hand onder mijn rokje in mijn slipje. Harry zag aan de bewegingen van mijn armen wat ik aan het doen was. Hij kon het niet helemaal goed zien omdat zijn uitzicht werd belemmerd door de rugleuning van de bestuurdersstoel. Het wond hem echter zichtbaar op dat ik mezelf zat te vingeren terwijl ik naar hen keek.

Met zijn mond halfopen en zijn ogen bijna gesloten bereikte hij luid kreunend zijn orgasme. Hij hield het hoofd van Lizet tussen zijn handen en bewoog het in het tempo waarin hij gepijpt wilde worden. Lizet kreeg zijn sperma in haar mond en deed haar best om alles door te slikken. Wat ze niet kon verwerken droop via haar kin langs haar hals naar beneden. Toen ze vervolgens overeind ging zitten stonden haar ogen een beetje wazig.

Een plekje in de schaduw

Het was een rare situatie. Lizet die met haar bloes en beha open, en met haar slipje op haar knieen op de achterbank zat, met naast zich haar man die eveneens met zijn broek op zijn knieen en zijn pik stijf omhoog naar me zat te kijken. En tenslotte ikzelf, met mijn hand in mijn slipje op de bestuurdersstoel.

Terug in de realiteit kleedden Harry en Lizet zich aan en stapten uit de auto. Ik volgde hun voorbeeld en een beetje onwennig liepen we met ons drieen naar een plekje in de schaduw. Daar lieten we ons in het gras vallen en bleven zwijgend voor ons uit kijken.

Lizet was de eerste die wat zei. Ze repte echter met geen woord over hetgeen in de auto was gebeurd. Na een tijdje gezellig te hebben gekletst stapten we weer in de auto. Harry nam plaats achter het stuur en ik ging weer achterin zitten. Lizet stapte ook achterin de auto. Ze zei dat ze dat wel zo gezellig vond voor mij.

“Terwijl we in een hete tongzoen waren verwikkeld liet ze haar hand afdwalen”

Onderweg

Toen we weer een eindje onderweg waren sneed ze toch het onderwerp aan wat we zolang hadden vermeden. Ze vroeg aan mij of ik wel eens eerder getuige was geweest van het seksspel van anderen. Op mijn ontkennende antwoord vroeg ze of het mij opwond om hen zo bezig te zien. Ik kon nauwelijks ontkennen natuurlijk, temeer omdat Harry gezien had dat ik mezelf had zitten vingeren.

Lizet bekende dat zij degene was die het initiatief genomen had om achter in de auto te vrijen. Ze draaide zich een beetje naar me toe en zei zachtjes dat ze het nog fijner zou vinden als ik eens met hen mee wilde doen. Terwijl ze dat zei legde ze haar hand op mijn been en keek me recht in mijn ogen. Ik was even uit het veld geslagen en wist me met mijn houding geen raad. Lizet boog zich naar me toe en kustte me zachtjes op mijn lippen, waarna ze me aandachtig aankeek.

Toen ze zag dat ik niet afwijzend reageerde deed ze het nogmaals, alleen nu voelde ik haar tong tegen mijn lippen. Ik opende mijn mond een beetje en voelde hoe haar tong mijn mond binnendrong. Bijna op hetzelfde moment bewoog Lizet haar hand verder langs mijn been omhoog tot aan de rand van mijn rokje. Ze twijfelde even en legde haar hand toen op mijn schouder. Terwijl we in een hete tongzoen waren verwikkeld liet ze haar hand afdwalen.

Zachte borsten

Vol spanning wachtte ik tot ze bij mijn borsten was aanbeland. Toen ik even later inderdaad haar hand op mijn borsten voelde kon ik een zacht gekreun niet onderdrukken. Hetzelfde moment zag ik uit mijn ooghoek dat Harry zijn spiegel naar ons richtte zodat hij kon volgen wat wij aan het doen waren. Het idee dat hij naar me keek wond me op.

Lizet streelde mijn borsten door mijn t-shirt heen en ik deed hetzelfde bij haar. Haar borsten voelden heerlijk zacht aan door haar bloesje. Lizet ging nu met haar hand onder mijn t-shirt en streelde me daar. Ze nam mijn borst in haar hand en kneep zachtjes in mijn tepel. Ik klemde me tegen haar aan en ze liet zich over me heen vallen.

We lagen languit over de achterbank en Lizet stroopte mijn t-shirt naar boven. Ik hielp haar om het uit te trekken zodat ik halfnaakt op de achterbank van de auto lag. Ik voelde de ogen van Harry op me gericht. Lizet trok nu haar eigen bloes uit en haakte haar beha los.

Nat van het geil

Toen ook zij halfnaakt was liet ze zich over me heen zakken zodat onze borsten elkaar raakten. Langzaam bewoog ze haar tepels tegen die van mij. Toen ging ze met haar hoofd naar beneden en nam mijn tepel tussen haar lippen. Terwijl ze er zachtjes aan zoog ging ze met haar hand onder mijn rokje. Ze streelde de binnenkant van mijn benen en maakte me helemaal gek van wellust.

Ik deed mijn benen wat uit elkaar en kon niet wachten tot ik haar hand op mijn gevoelige plekje zou voelen. Lizet legde haar hand op mijn slipje en oefende wat druk uit op mijn poesje. Mijn slipje was inmiddels nat van mijn geil en aan haar gekreun te horen beviel haar dat wel. Ze trok mijn slipje naar beneden en legde haar hand opnieuw op mijn kutje.

Zachtjes begon ze me daar te strelen. Toen ze haar middelvinger bij me naar binnen bracht dacht ik dat ik zowat van mijn stokje af ging. Het gevoel om door een vrouw gevingerd te worden terwijl haar man toekeek zorgde ervoor dat ik bijna meteen klaarkwam.

“Ik voelde haar warme tong op mijn klitje en af en toe stak ze hem een stuk in mijn kutje zodat ik het zowat uitgilde van genot”

Een stapje verder

Lizet besloot nog een stapje verder te gaan. Ze liet zich tussen de voorzitting en de achterzitting zakken. Nu trok ze mijn slipje helemaal uit en ik hielp haar bij het uittrekken van mijn rokje zodat ik compleet naakt op de achterbank lag. Lizet trok mijn benen uit elkaar en bewoog haar hoofd tussen mijn benen. Het volgende moment voelde ik haar tong op mijn klitje. Een golf van pure geilheid ging door mijn lichaam. Dit was gewoon tegen het perverse aan.

Seks op de snelweg met mensen die ik nog maar een paar uur geleden heb leren kennen. Als ik naar buiten keek zag ik dat we een bus aan het passeren waren. Door de zijruit kon ik de mensen in de bus zien zitten. Een paar mensen zaten naar buiten te staren en keken me zowat recht in mijn ogen aan. Zo op het eerste gezicht zou je zeggen dat ze me gewoon konden zien liggen maar aan de uitdrukkingsloze blik in hun ogen was duidelijk te zien dat dat niet het geval was, anders hadden ze waarschijnlijk wel anders gereageerd. Maar het idee dat ze mijn kant op keken wond me wel vreselijk op.

Lizet zat me genietend te beffen. Ik voelde haar warme tong op mijn klitje en af en toe stak ze hem een stuk in mijn kutje zodat ik het zowat uitgilde van genot. Harry zat op de bestuurdersstoel en hij volgde de verrichtingen van zijn vrouw tussen mijn benen. Lizet hoefde niet echt lang te likken om me een tweede orgasme te bezorgen. Terwijl ik hevig klaar lag te komen bleef ze me likken. Toen kwam ze bovenop me liggen en gaf me een heerlijke tongzoen.

Ik proefde mijn eigen geil op haar tong en het maakte me nog heter dan ik al was. Lizet trok me daarna overeind en ging naast me op de bank zitten.

Harry floot tussen zijn tanden ten teken dat hij van de show had genoten. Een blik op de afstandsborden langs de weg leerde ons dat we al een flink eind in Frankrijk gevorderd waren. Pas toen Harry voorstelde om weer een parkeerplaats op te zoeken trok ik mijn rokje en t-shirt aan. Mijn slipje liet ik maar uit, die zou ik waarschijnlijk toch niet echt nodig hebben. Wat er op de parkeerplaats allemaal ging gebeuren laat ik je misschien de volgende keer weten.

Advertentie
4.7 3 stemmen
Beoordeel artikel
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pat
Pat
2 jaren geleden

Wat een mooi geil verhaal. Welke man zou zo’n vakantie met twee geile meiden achter in de auto niet willen gadeslaan. Ik ben er opgewonden door geraakt en m’n short is hierdoor nat geworden. Hoop snel het vervolg van het verhaal te lezen.

devb
1 jaar geleden

Goed verhaal en dito bijpassende foto’s – behalve de cupmaat dan 😉 Ben benieuwd naar het vervolg. Ik verwacht ergens wel dat de dame zich ook door Harry laat opvullen.