Home Sekservaringen Erotische Verhalen Erotisch Verhaal: Hitte in het zwembad

Erotisch Verhaal: Hitte in het zwembad

Anne en Chris, twee twintigers die elkaar net hebben leren kennen, maken er een hete, erotische dag van. De lust spat er vanaf...

Wil je jouw verhaal op Genotsplekje.nl publiceren? Hier kun je jouw verhaal inzenden.

7502
3
Tip

Het is een lekkere zomerdag. Het zonnetje staat hoog aan de hemel, en deze is op haar beurt weer strak blauw. Er staat een zacht briesje dat enige verkoeling geeft, en de thermometer staat op 28 graden.

Anne zit rustig in de bank tv te kijken als ze ineens opschrikt door de hond die begint te blaffen, omdat de bel gaat. Ze loopt langzaam richting de deur en het enige wat ze kan denken is: Ik hoop maar dat het Chris is, ik heb hem zo gemist. Als ze in het halletje staat ziet ze aan de gestalte die voor de deur staat, dat haar wens gaat uitkomen. Ze versnelt haar pas een beetje en is binnen 10 stappen bij de voordeur. Ze draait de sleutel om en opent de deur, daar staat hij dan, haar schat, in vol ornaat. Hij draagt een roze overhemd, een donkere spijkerbroek met een bruine riem, en bijpassende schoenen. Daarnaast ruikt ze meteen dat hij parfum heeft opgespoten, ze weet dat hij dat alleen doet als hij bij haar wil zijn.

“Hoi lekkertje”, zegt ze als de deur open zwaait, en ze begroet hem met een innige zoen en een omhelzing. “Hoi lieffie”, zegt hij terug; “Dat is me nog eens een begroeting. Heb je me gemist?” Ze kijkt verlegen wat naar beneden en bloost lichtjes. “Ja, heel erg”, zegt ze eerlijk. “Nou ik jou ook hoor schatje, zegt hij op een lieve toon, en hij zoent haar nog maar eens.

Hij laat zijn ogen over haar lichaam glijden als ze voor hem uit de kamer inloopt. Ze draagt een gebloemd topje met daaronder een skinny-jeans die haar mooie benen perfect accentueert. Daaronder een stel sexy donkere hakken. Het haar draagt ze los over haar schouders. Als ze voor hem uitloopt heeft hij perfect zicht op haar heerlijke kontje, die hij het liefst meteen zou vastgrijpen om deze te liefkozen.

Ze lopen de kamer in en ze neemt weer plaats in de bank. Hij gaat naast haar zitten en vraagt: “Wat was je aan het kijken lieve schat?” Ze draait haar hoofd iets bij en zegt “Niets eigenlijk, beetje aan het zappen langs MTV Cribs, stomme saaie tell-sell programma’s en herhalingen van voetbal, dus ik ben blij dat je er bent”. Hij beantwoord dit compliment met een zoen op haar lippen en ze opent haar mond een beetje. Hij schuift zijn tong een beetje vooruit en de puntjes van hun tongen vinden elkaar. Terwijl ze langzaam en teder zoenen strelen hun handen over elkaars rug.

“Door haar skinny-jeans lijkt haar kontje veel sappiger”

“Waar is dat tasje eigenlijk voor dat je hebt meegenomen schatje?”, vraagt ze. “Nou lieffie, ik wilde je vandaag eigenlijk meenemen naar het zwembad, omdat het zo’n mooi weer is. Dus heb ik mijn zwembroek meegenomen”. Ze lacht terug en zegt; “Prima plan! Zal ik eerst even wat te drinken voor ons halen?” Hij lacht lief en zegt “prima schatje, doe maar een glaasje cola”. Ze staat op en loopt naar de keuken. Weer ziet hij haar heupen wiegen. Door haar skinny-jeans lijkt haar kontje veel sappiger. Hij krijgt het spontaan warm en bedenkt welke bikini ze vanmiddag aan zal trekken als ze gaan zwemmen. Stiekem hoopt hij op de tanga, zodat haar heerlijke kontje vrij is, of de nieuwe die ze gekocht heeft, met de banen over haar buik. Die geeft haar een gigantische sexy uitstraling.

Na een minuutje of twee komt ze terug uit de keuken met twee glazen cola in haar hand. Hij pakt snel twee onderzetters en legt ze op de tafel. Ze zet de glazen neer en komt weer naast hem zitten. Tegelijkertijd pakken ze hun glas en hij tikt tegen de hare. “Op een mooie dag in het zwembad”, zegt hij op een lichtelijk ondeugende toon. “Daar proost ik ook op”, zegt ze lachend en ze neemt een grote slok van haar cola. Daarbij neemt ze even een ijsblokje in haar mond om deze vervolgens weer terug in haar glas te doen. Opnieuw kijkt ze naar hem en ze tongen weer. De afwisseling van een koude op een natte tong mist zijn uitwerking niet en hij geniet van deze frisse verrassing.

Ze zoenen opnieuw en drinken nog wat. Als ze hun glas leeg hebben zegt hij; “Schat, zullen we zo gaan, dan hebben we nog een tijdje om te zwemmen. Anders is het te laat en kunnen we beter morgen gaan”. Ze kijkt op de klok en zegt “Oei is het al zo laat? Laat ik dan maar snel m’n spulletjes gaan pakken”. Terwijl ze naar boven loopt roept hij haar achterna; “Wil je ook een handdoek voor mij meenemen schat? Of delen we er een?” Ze giechelt alleen maar en zegt niets…

Ze komt al snel met een tas naar beneden en gooit hem de sleutels van haar MX5 toe. “Alsjeblieft schat, jij rijdt vandaag”. “Oké”, zegt hij. Hij vangt de sleutels en loopt richting garage. Hij kruipt achter het stuur en start de motor. Zij gaat in de stoel naast hem zitten en gooit haar tas op de achterbank. Samen rijden ze de oprit af en gaan ze op weg richting het zwembad. In de auto kletsen ze er lustig op los. Hun gesprekken gaan over van alles en nog wat. Af en toe wisselen ze ondeugende blikken uit, terwijl hun handen elkaars benen vaker wel dan niet strelen.

Bij het zwembad aangekomen parkeert hij de auto zo goed en zo kwaad als het kan zoveel mogelijk in de schaduw. Voordat ze uitstappen kijken ze elkaar diep in de ogen. Hun verliefdheid spat er vanaf en hun lippen raken elkaar zachtjes. Ze verzinken in een lange tongzoen en strelen elkaar over hun lichamen. Als ze beiden behoorlijk opgewonden zijn (hij voelt een erectie in zijn broek en zij voelt haar kutje toch ook al behoorlijk vochtig worden) zegt Chris; “Schat, zullen we een beetje gaan afkoelen in het zwembad?”. Hij geeft haar een knipoog. Eerst kijkt ze een beetje teleurgesteld, maar nadat ze heeft gezien dat hij haar een knipoog heeft gegeven, staat ze het toe, want ze weet dat er dan wat spannends gaat gebeuren.

Ze stappen uit en lopen naar de ingang. Bij de kassa bestelt hij twee kaartjes en ze lopen door het poortje naar binnen. Als ze door het poortje lopen ruiken ze meteen al die typische chloorlucht die hoort bij een zwembad. Ze komen in een soort halletje terecht waar het mogelijk is om je haar te drogen of je baby te verschonen. “Nou Lekkertje, van dat hokje hoeven we gelukkig nog geen gebruik te maken hè?”, zegt Anne en ze wijst op het verschoonhoekje. “Nee schat, maar dat duurt niet lang meer. We zijn al behoorlijk aan het oefenen dacht ik zo.” Hij werpt haar een ondeugende blik toe. Ze slaat een arm om hem heen en geeft hem een vluchtige zoen. Hij lacht en ze kijken samen verder in het rond.

De mannen-kleedkamer is aan hun linkerhand en die voor de vrouwen aan hun rechterzijde. Voor hen zijn een tweetal ingangen naar de gemengde hokjes en ze besluiten dan ook om rechtdoor te lopen. Hand in hand lopen ze door de eerste deur en gaan op zoek naar een kluisje om hun waardevolle spullen in op te bergen. Nadat ze hun portemonnees hebben opgeborgen pakken ze het tasje en lopen hand in hand richting een kleedhokje. Het is opvallend rustig en zo kan het gebeuren dat vrijwel alle cabines nog leeg zijn. Ze besluiten om een hokje te kiezen dat redelijk dichtbij is en lopen de derde cabine vanaf de ingang binnen.

Anne pakt haar bikini uit het tasje en hangt deze aan het haakje. Hij lacht tevreden en zegt; “Heb je je nieuwe bikini meegenomen schatje? Je weet dat ik die heel sexy vind hè?” Ze kust zijn wang en zegt; “Natuurlijk schatje. Straks als we samen naar buiten lopen zal iedereen jaloers op ons zijn”. Ditmaal is het haar beurt om te knipogen en ze gaat op het bankje zitten om haar hakken uit te doen. Hij op zijn beurt pakt zijn zwembroek. Die heeft hij voor zijn 25e verjaardag gekregen. Hij hangt hem eveneens aan het haakje.

Zij heeft inmiddels haar hakken onder het bankje geschoven en wil net op gaan staan als ze ziet dat hij bezig is zijn shirt over zijn hoofd te trekken. Ze grijpt haar kans schoon en trekt aan zijn riem. Even later valt zijn broek op de grond en hij kijkt naar beneden. “Beetje ongeduldig schat?”, vraagt hij ondeugend. Zij zegt niets, maar wrijft met haar hand over zijn boxershort. Hij glimlacht en wrijft met zijn handen langzaam over haar rug. Af en toe laat hij zijn vingernagels iets in haar vel gaan wat haar op doet kijken en op haar onderlip doet bijten.

Langzaam staat ze op terwijl ze haar hand niet van zijn boxer af laat gaan en hem blijft strelen. Ze voelt dat zijn penis harder wordt en ze lacht terwijl ze nu oog in oog met haar lover staat. Hij trekt haar topje over haar hoofd en ziet dat ze geen bh draagt. Die heeft ze met haar prachtige borsten eigenlijk nooit nodig. Ze zoenen terwijl zijn handen over haar borsten bewegen, terwijl haar hand in zijn boxer glijdt en zijn penis omvat. Hij streelt haar tepels en ze schuift zijn voorhuid langzaam op en neer. Hij kreunt zachtjes en zegt; “Mmm liefje, je maakt me zo heet”. Ze glimlacht naar hem en trekt hem iets sneller af.

Hij wil haar ook zo graag plezier geven, hier in dit kleine hokje. Een hand verdwijnt van haar borsten en vindt z’n weg richting haar skinny-jeans. Hij wrijft over haar kruis zoals hij ook al had gedaan in de auto. Ze voelt meteen dat ze weer heet wordt tussen haar benen. Met een vluchtige beweging opent hij haar spijkerbroek en schuift haar rits naar beneden. Zij heeft inmiddels zijn boxershort afgestroopt en hij staat nu naakt voor haar. Ondertussen zit zijn hand in haar slipje en streelt hij haar buitenste schaamlipjes. Ook zij kreunt nu zacht en zegt; “Voel je hoe nat je me maakt schatje?” Hij knikt en zegt “Ja”. Hij helpt haar uit haar spijkerbroek en daar staan ze dan, naakt… Hij met een keiharde penis, zij met een kletsnatte vagina en beide zo geil als boter.

“Als ze recht voor zich kijkt ziet ze zijn geschoren staaf in vol ornaat”

“Wil je eens wat ander proberen liefje”, zegt hij tegen zijn schat. Ze kijkt hem wat vragend aan en zegt; “Wat dan?” Maar voordat ze dat helemaal kon uitspreken heeft hij zich al half gebukt, pakt haar bij haar middel en draait haar om. Ze hangt nu ondersteboven in zijn armen. “Sla je benen maar om mijn hals”, zegt hij en ze gehoorzaamd. Ze snapt wat de bedoeling is en heeft wel zin in een staand standje 69. Als ze recht voor zich kijkt ziet ze zijn geschoren staaf in vol ornaat, met daaronder zijn gladde ballen. Hij op zijn beurt snuift de heerlijke geur van haar natte kutje op en hij kan niet wachten om daar zijn tong in te begraven. Ook heeft hij op deze manier prima toegang tot haar anus met zijn tong. Alle ruimte dus om haar heerlijk te plezieren.

Ze zet haar handen om zijn bovenbenen en begint zachtjes zijn ballen te likken. Hij gromt van genot en kust haar billen. Af en toe bijt hij er zachtjes in. Hoe geiler ze wordt, hoe vaker ze lekker in zijn billen knijpt. Je zou haast gaan denken dat dit kleedhokje de sauna van het zwembad is, zo heet gaat het er momenteel aan toe. Na elkaar een tijdje geplaagd te hebben gaat het orale plezier dan toch echt beginnen. Hij maakt eerst lange halen met zijn tong van haar anus tot aan haar klitje. Ze kreunt van genot terwijl ze met haar tong, via zijn ballen en schacht, naar het puntje van zijn eikel likt. Deze neemt ze vervolgens in haar mond en begint er langzaam aan te zuigen.

Als vanzelf springt zijn penis in de strakste houding die hij maar kan aannemen, want wat zij met haar mond kan is zo verdomde geil. Ondertussen is hij begonnen met het likken van haar schaamlippen en af en toe penetreert hij haar sappige vagina met zijn tong. Het heerlijke geil van haar kutje ligt inmiddels over zijn hele tong uitgesmeerd en hij geniet van zijn schatje. Voorzichtig gaat hij op zoek naar haar klitje om deze heerlijk in zijn mond te zuigen. Hij vindt haar genotsplekje snel en zuigt het in zijn mond, terwijl zijn neus nu in haar kutje verdwijnt. Terwijl zij hem pijpt, en zijn ballen masseert, hapt ze naar adem. Ook hij kan er wat van met zijn rappe tongetje. Ze kreunen en steunen luid als ze elkaar oraal bevredigen. Nadat ze zo heerlijk tien minuten staan te likken, zuigen en strelen, voelt hij dat de krachten in zijn armen langzaam wegvloeien. Hij zet haar daarom maar weer snel op de grond, voordat ze op haar hoofd valt.

Hij zet haar op een dusdanige manier neer dat haar benen iets gespreid staan en ze met haar rug naar hem toe staat. Ze kan nog net een stukje voorover bukken. Dit laatste laat hij haar dan ook doen en hij duwt de grote paarse kop van zijn eikel tegen haar nauwe vagina aan. Omdat ze al zo heerlijk nat is glijdt hij als vanzelf naar binnen en ze kreunt luid als zijn penis in haar komt. Ze steekt haar hand naar achteren om zijn ballen te masseren, en hij steekt zijn hand naar voren om haar klitje te stimuleren terwijl ze heerlijk aan het neuken zijn. Ze duwt haar kontje lekker naar achteren zodat hij haar nog dieper kan penetreren.

Ondertussen is het gebonk van zijn kont tegen het hokje, van iedere stoot die hij maakt, tot bij de douches hoorbaar. Ook hun gekreun moet haast wel iemand zijn opgevallen. Toch lijkt het alsof iedereen nog steeds gewoon zijn of haar gang gaat in het zwembad.

Hij voert ondertussen het tempo iets op en geniet van zijn schatje die hij zo heerlijk hoort kreunen. Af en toe slaat hij op haar billen, omdat hij weet dat ze dit zo lekker vindt. Met zijn vrije hand slaat hij haar niet alleen, hij draait af en toe ook cirkels om haar anus en penetreert deze af en toe voorzichtig met zijn wijsvinger. Hoe vaker hij dit doet, hoe meer oncontroleerbaar ze met haar heupen begint te zwaaien. Voor hem is dat een teken dat ze steeds dichter tegen haar orgasme aanzit.

Hij wil deze heftige vrijpartij in dit hokje op een intieme manier afsluiten en neemt daarom plaats op het bankje. Zij komt op hem zitten en berijdt zijn keiharde lul. Hij hoort hoe deze lekker in haar kutje sopt en zuigt hard op haar tepels die recht vooruit staan. Terwijl ze in de zittende positie neuken knijpt hij lekker in haar kontje en laat hij zijn rechter wijsvinger in haar anus verdwijnen. Ze wordt op deze manier dus in haar twee gaatjes gepenetreerd. Haar heupen schokken hevig en hij voelt dat het bij haar niet lang meer zal duren.

Ook het neerkomen van haar kontje op zijn ballen mist zijn uitwerking niet en ze voelt dat het ook bij hem niet lang meer zal gaan duren. Ze trekt zich op aan zijn schouders en versnelt het tempo nog maar eens. Beide gaan ze zo op in dit liefdesspel dat ze de wereld om hen heen totaal vergeten. Het hokje waar ze in zitten lijkt te trillen op zijn grondvesten en kan elk moment bezwijken onder deze hevige vrijpartij. Beiden hebben ze haast geen controle meer over hun lichamen en als hij nog maar eens hard op haar tepel zuigt houden ze het allebei niet meer. Haar lichaam schiet in een verkramping en de spieren van haar vagina trekken samen om zijn penis. De laatste stoot en de laatste tik van haar kontje op zijn ballen heeft ook zijn penis doen samentrekken en terwijl hij zijn hete zaad in haar kutje spuit blijft zij maar klaarkomen. Haar vagina doet haar best om zijn penis helemaal leeg te melken en op dit moment weten ze niet meer of ze nog bestaan, zo heerlijk is het.

Uitgeput blijven ze even op het bankje zitten en kijken elkaar aan. Ze hoeven niets te zeggen, want ze weten hoeveel ze om elkaar geven en hoe lekker het net was. Beiden strelen ze door elkaars haren, kijken elkaar diep in de ogen en zwijgen nog steeds. Ze genieten van het moment en van elkaar. Af en toe geven ze elkaar een lekkere zoen op de mond en bewegen ze op het bankje want hun geslachtsdelen zitten nog in elkaar. Bij elke beweging gaat er weer een siddering van genot door hun lijven en het lijkt alsof dit moment eeuwig duurt.

Nadat ze weer zijn uitgerust en zijn erectie is verdwenen schieten ze snel in hun badkleding. Ze stoppen hun kleren in de tas en openen voorzichtig de deur van hun hokje. Ze weten immers dat ze in een openbare ruimte zijn en dat er heel wat mensen op de gang kunnen staan die hebben gadegeslagen wat zij zojuist hebben gedaan. Tot hun verbazing echter staat er niemand op de gang zodat ze rustig naar hun kluisje kunnen lopen om hun kleren op te bergen. “We hebben ze vast afgeschrikt lekkertje”, zegt Anne ondeugend. “Ja schat, of we hebben ze inspiratie gegeven om hetzelfde te doen”, grapt hij. Ze lachen allebei smakelijk en lopen hand in hand richting de douches.

“Zullen we er maar meteen inspringen lieffie?”

Als ze onderweg zijn horen ze al de klanken van de glijbaan. Het geluid van spelende en gillende kinderen, en van het bubbelbad dat ook vrolijk zijn werk doet. Hij drukt op de knop van de douche en een heerlijke warme straal water daalt neer over hun lichamen. Ze omarmen elkaar onder de douche en blijven even zo staan, om vervolgens verder te lopen richting het grote bad. “Zullen we er maar meteen inspringen lieffie? Dan zijn we er meteen doorheen”, zegt hij. Ze knikt en duikt meteen het diepe in. Hij springt haar achterna en heeft de indruk dat het water wel heel erg koud is. Hij lacht naar haar en zegt; “Het is hier zo koud”, terwijl hij ongeveer 3 cm laat zien tussen zijn duim en wijsvinger. “Weet je het zeker schatje?”, zegt ze ondeugend terug. “Net was het anders veel warmer”, en ze knipoogt naar hem.

“Nou niet heel zeker, maar ik kan wel even kijken”, plaagt hij. Hij gaat met z’n hoofd onder water en doet net of hij in zijn zwembroek kijkt. “Ja”, zegt hij. “Het is echt zo koud”, en laat opnieuw een kleine opening tussen zijn duim en wijsvinger zien. “Nou daar moeten we dan maar snel wat aan doen hè”, zegt ze plagend en ze zwemt een stukje van hem weg. Hij zwemt haar achterna en zo trekken ze een aantal baantjes terwijl ze lekker met elkaar aan het babbelen zijn over van alles en nog wat. Als ze een baantje of vijftien å twintig hebben gehad zegt hij; “Schat, ik begin nu toch wel een beetje moe te worden hoor. Zullen we zo even ontspannen in het bubbelbad?” Ze glimlacht naar hem en zegt; “Luie donder, je moet wel wat aan je conditie gaan doen hoor!” Hij kijkt een beetje beteuterd maar reageert snel met; “Volgens mij was mijn conditie een half uurtje geleden anders nog prima hoor”, en geeft haar een knipoog.

Ze steunen beiden met hun handen op de rand van het zwembad, zetten een knie op de rand en klimmen er uit. Aan de rand van het zwembad geven ze elkaar een innige zoen op de lippen. Hand in hand lopen ze richting het bubbelbad. Onderweg moeten ze hun best doen om een aantal rennende en spelende kinderen te ontwijken, maar uiteindelijk komen ze geheel ongeschonden op de plaats van bestemming aan.

In het bubbelbad zit een oud stel, een drietal kinderen van een jaar of 10, een wat jonger stel en een vrouw rond midden 40 met een corpulent postuur. Hij laat haar voorgaan het trapje af en ze voelt dan ook als eerste het warme water op haar lichaam. Geheel ontspannen vindt ze een vrij plekje aan de overkant van het trapje. Hij is inmiddels ook het trapje afgedaald en volgt zijn schat naar de overkant van het bubbelbad. Hij gaat naast haar zitten en kijkt het eens rond in het bubbelbad. Het oudere stel zit rechts van Anne en Chris en geeft een vriendelijk knikje als hij hun kant op kijkt. De kinderen zitten daar weer naast en zijn druk met elkaar in de weer. Het jongere stel lijkt te doen alsof ze iedereen in dit bubbelbad het liefst zouden negeren, en aan de linkerkant van Anne en Chris zit de corpulente dame waarvan Chris denkt dat ze waarschijnlijk in geen enkel fatsoenlijk badpak zal kunnen passen.

Het water in het bubbelbad ligt stil. Er liggen nog enkele bollen op het water, zoals je die ook vaak ziet tijdens of net na een regenbui, ten teken dat de vorige sessie zojuist is afgelopen. “Nou schat, even wachten op de volgende”, zegt hij terwijl hij haar op haar lippen zoent. “Ach ja, we hebben de tijd he lekkertje”, fluistert ze hem toe. Hij glimlacht en slaat een arm om haar heen. “Zo is het maar net”. Ondertussen maakt het jongere stel aanstalten om het bubbelbad te verlaten en Anne en Chris denken vrijwel op hetzelfde moment: zo, die zijn we kwijt.

Na een minuutje, of misschien iets meer, komt het water weer in beweging en beiden genieten ze van de stralen die hun lichamen masseren. Hij trekt haar iets dichter naar zich toe en ze zoenen elkaar heftig, waarbij hun tongen elkaar plagend iets raken. Onder water streelt hij haar bovenbeen en zij doet hetzelfde bij hem. Dit tafereel duurt ongeveer een minuut of 3 en houdt dan op omdat het water weer tot stilstand is gekomen. Ze zijn beiden van mening dat niemand hoeft te zien wat ze aan het doen zijn.

Na een minuutje rust in het bubbelbad herhaalt het tafereel zich opnieuw. Ze zoenen elkaar en strelen elkaar. Alleen na een minuut lekker gebubbeld te hebben, trekt hij haar op schoot en zoenen ze verder. Ze voelt de stralen lekker tegen haar kontje komen en eentje spuit vol tegen haar klitje. Ze gromt van genot en zoent hem nu vol overgave. Als hij met zijn hand over haar been streelt weet hij waarom ze ineens zo opgewonden is, want hij voelt de straal tegen zijn hand. Als hij de straal even onderbreekt voelt hij haar ontspannen.

Op haar beurt streelt ze nu zijn onderbuik en af en toe streelt ze plagend over zijn zwembroek. Langzaam voelt ze weer een erectie opkomen en ze giechelt goedkeurend. Ze blijven maar zoenen en dankzij het bubbelen van het bad kan niemand zien wat er zich onder water afspeelt. Ondertussen is hij haar kontje aan het masseren en streelt af en toe over haar anus. Ze wordt ook alweer behoorlijk opgewonden en voelt in haar hand dat hij het ook is. Beiden hebben ze zo’n ongelofelijke zin om nu heerlijk in het bubbelbad te gaan neuken, maar aan deze gedachte komt abrupt een einde als de bubbels weer stoppen.

Ze blijft op zijn schoot zitten met haar handen nu keurig om zijn nek en hij houdt zijn handen om haar middel nadat hij snel haar bikini weer gefatsoeneerd heeft. De drie kinderen zijn teleurgesteld dat de bubbels alweer zijn gestopt en verlaten het bubbelbad. Ze zitten nu dus met z’n vijven. De oude man zegt tegen zijn partner “Moet je nou eens zien Grietje, wat is het toch heerlijk om van die verliefde mensen te zien hè?” De oude vrouw knikt en Chris toont ze een hartelijke glimlach. Het enige wat hij kan denken is: jullie moesten eens weten wat er onder water allemaal gebeurt. Dan kijkt hij zijn schat aan en hun lippen vinden elkaar weer. Ze openen beiden hun mond en hun tongen raken verstrikt in een soort van erotische dans die hun uitwerking absoluut niet mist. Beiden willen ze maar een ding en dat is in elkaar zijn.

Als ze ophouden met zoenen fluistert hij in haar oor; “Volgens mij wil jij het net zo graag als ik hè lieve schat?” Ze kijkt hem indringend aan en knikt. Vervolgens fluistert ze terug; “Ja schatje, ik wil je zo graag in me voelen. Je weet dat het zwembad nog een hele grote fantasie van me is. Als de bubbels straks weer beginnen wil ik je berijden”. Hij glimlacht en kust haar in haar hals, terwijl hij daar ook zachtjes in bijt. Langzaam beweegt hij zijn mond omhoog, likt haar oorlel en bijt erin. Dan zegt hij; “Je bent het beste dat me ooit is overkomen lieve schat. Laten we je fantasie laten uitkomen.” Hij knipoogt en kriebelt met zijn rechterhand wat over haar onderbuikje.

Voor beiden lijkt het een eeuwigheid te duren voordat de bubbels weer beginnen. Ze blijven kussen totdat het bad waarin ze zitten weer verandert in een witte zee met golven. Snel gritst hij zijn keiharde lul uit zijn zwembroek en schuift haar bikini wat opzij. Ze gaat er goed voor zitten en als vanzelf glijdt hij bij haar naar binnen. Hij kreunt van genot, maar door het geluid van de bubbels is het voor niemand hoorbaar dat hij zo aan het genieten is, ook de kreet die ze slaakt als hij bij haar binnendringt is voor niemand hoorbaar. Het oude stel zit niets vermoedend rechts van hen en de dame zit met haar ogen dicht tegen de muur.

“Een harde straal heet water spuit nu tegen haar anus”

Anne begint langzaam op en neer te bewegen. Chris beweegt met zijn vrije linkerhand door het water en is op zoek naar iets. Ze vraagt zich af wat hij aan het doen is. Met zijn rechterhand slaat hij af en toe op haar kontje, of masseert haar heerlijke borsten. Na een seconde of 15 heeft hij blijkbaar gevonden wat hij zocht en verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. Ze neuken langzaam verder terwijl hij iets gaat verzitten. Opeens worden haar ogen groot en ze kreunt het uit van genot, ze weet nu waar hij naar op zoek was. Een harde straal heet water spuit nu tegen haar anus terwijl ze zijn penis aan het berijden is. Haar vagina is inmiddels al lang niet meer alleen nat van het water en haar adem en hartslag versnellen met de seconde.

Ook hij is aan het genieten van zijn schat en laat zijn harde penis in en uit haar nauwe, hete kutje glijden. Hij is ook nog eens zo gaan zitten dat er ook een straal op zijn anus staat, dus ook hij wordt op dit moment dubbel verwend. Ze versnelt het tempo iets en voelt dat haar klitje in vuur en vlam staat, net als de rest van haar lichaam overigens. Terwijl ze doorgaat met het berijden van zijn lul zoent ze hem innig wat beiden nog geiler maakt. Het is een heerlijk spel met elkaar en met de harde stralen uit het bubbelbad. Een spel dat na een minuut of drie weer onderbroken wordt doordat het bad opnieuw stopt met werken.

Ze kijken elkaar geil en glimlachend aan. Beiden worden ze zo opgewonden. Ze weten dat ze elk moment betrapt kunnen worden, maar dat maakt het allemaal nog opwindender. Wederom lijkt de pauze tussen de bubbels lang te duren, maar opeens beginnen ze dan weer. Ze heeft duidelijk een tempo hoger gekozen en hij voelt dat zijn penis het toppunt van hardheid en grootte weer bereikt heeft. Hij beweegt zijn heupen om dieper bij haar binnen te kunnen dringen en zij gaat afwisselend op en neer, en dan weer heen en weer. Ze berijdt hem nu als ware hij een stier en het hoogtepunt van beiden is niet meer ver weg, mede dankzij de harde stralen op hun anussen.

Als ze bijna klaarkomen houdt het bad er ineens weer mee op. Hijgend valt ze met haar hoofd op zijn schouder. “Waarom moet dat stomme bad nu stoppen”, gromt ze teleurgesteld> “Ik kwam bijna klaar!” Hij likt aan haar oorlel en zegt; “Ik was er ook bijna schat, maar de volgende serie maken we het af”. In zijn ooghoek ziet hij dat de vrouw en het oudere stel inmiddels uit het bad verdwenen zijn. Hij begint met zijn heupen te stoten en voelt hoe zijn penis tegen haar baarmoederhals duwt. “Wat doe je nu?”, vraagt ze “Iedereen ziet ons!” Hij lacht en zegt; “Nee hoor, iedereen is weg schat”. Ze kijkt vluchtig achterom en begint ook dan weer mee te doen in het liefdesspel.

Ze kreunen nu allebei wat luider aangezien er toch niemand meer in de buurt is. Ze voelen dat ze bijna op hun hoogtepunt zijn en op dat moment begint het bad weer te bruisen. Daar komt die heerlijke straal weer die hun kontgaatje verwent, en ze gaan beiden helemaal op in het moment. Zij gooit haar hoofd in haar nek en hij zuigt hard op haar tepels. Na een minuut beginnen ze beiden te schokken en komen ze schreeuwend klaar. Ze voelt hoe zijn hete zaad in haar natte kutje spuit en gilt het uit van genot. Ook hij doet dat als hij haar vagina om zijn penis voelt samentrekken. Als ze weer op adem zijn houdt ook het bad weer op met bubbelen en zoenen ze elkaar nog een keer. “Zullen we maar weer gaan zwemmen lekkertje?” Hij knikt en volgt haar met een rode kop die de inspanning verraad die hij zojuist geleverd heeft.

Hand in hand, met in hun harten die intense verliefdheid die nooit meer zal verdwijnen uit hun leven, lopen ze richting het halve diepe bad. Het is inmiddels al wat later in de middag geworden en de sluitingstijd van het zwembad komt steeds naderbij. Ze hebben nog maar anderhalf uur om lekker te zwemmen. In het halve diepe bad willen ze lekker verder gaan met ontspannen, misschien een balletje gooien of een balletje slaan. Gewoon lekker rustig de boel de boel laten zijn.

Daar aangekomen zien ze dat het halve diepe bad haar naam eer aan doet, want het is slechts halfvol. Aan de rand zwemmen een aantal kinderen met zwembandjes om gezellig met hun ouders. Aan de kopse kant, in het midden van het bad, een aantal oudere kids die met een bal aan het overgooien zijn, en een aantal bejaarde mensen die hun baantjes trekken. Waarschijnlijk verkiezen zij dit bad boven het diepe aangezien ze hier nog kunnen staan en daarom minder angstig zijn.

Anne en Chris dalen het trapje af. Hij laat zijn schat voorgaan en kijkt als ze naar beneden loopt eens goedkeurend naar beneden. Haar bikini verschaft hem een fantastisch uitzicht op haar heerlijk sappige borsten die zo geweldig bij haar lichaam passen. Hij volgt haar naar beneden. Gelukkig is het water in dit bad ook iets warmer dan in het grote bad, zodat de overgang van het bubbelbad naar het halve diepe niet dermate groot is dat het onaangenaam zou worden.

Ze zwemmen een stukje en kijken vrijwel de hele tijd verliefd naar elkaar. “Wil je even overgooien met een bal schat? Of tennissen ofzo?”, vraagt hij aan zijn liefje. “Een bal is prima”, zegt ze, en er verschijnt een glimlach op haar gezicht. “Maar hoe wil je daaraan komen dan? Je hebt niets meegenomen.” Hij kijkt haar aan en denkt, verrek ja, die bal heb ik wel achter in de auto gegooid, maar ben ik totaal vergeten om mee naar binnen te nemen. Ik was ook veel te veel afgeleid toen we hier naartoe liepen. Hij krijgt een binnenpretje als hij weer denkt aan het liefkozen in de auto, en de twee intense vrijpartijen die ze zojuist al gehad hebben. Een vlaag van geluk overspoeld hem en hij denkt: Wat bof ik toch met zo’n vrouw, iets beters kan ik me gewoon niet wensen, ze is perfect voor mij, alles klopt gewoon.

Anne haalt hem uit zijn dagdroom toestand en vraagt nog eens; “Schat? Hoe wil je aan een bal komen dan?” Hij kijkt op en schakelt snel; “Ik vraag het wel even aan de badmeester.” Hij stopt vier vingers in zijn mond en fluit een keer, maar de man aan de rand van het bad in zijn witte kleding kijkt niet op of om. Dan maar roepen denkt hij, want hij heeft absoluut geen zin om het bad te verlaten, en daarmee dus ook zijn prinsesje. Terwijl hij een stukje naar de rand van het zwembad zwemt roept hij; “Badmeester, Badmeester!” De man kijkt op en ziet Chris in het bad. Hij doet een paar passen zijn richting op maar Chris zegt; “Blijf maar staan.Ik vroeg me alleen af of u die bal even zou kunnen gooien, oftewel, mogen wij hem even lenen?” De badmeester glimlacht, bukt en gooit de gele plastic bal naar hem toe.

“Oh schat wat maak je me toch weer geil”

Hij staat nu een meter of 6 van Anne af en gooit de bal. Ze vangt hem keurig en gooit hem terug. Het spelletje gaat zo een tijdje door en ze proberen het elkaar steeds moeilijker te maken door de bal op het water te laten stuiteren, hoog te gooien of juist weer heel hard. Ze lachen en hebben plezier. Ze worden eigenlijk weer een beetje kinds. Na een minuut of 20 gooit Anne de bal over hem heen en deze beland op de plek waar hij oorspronkelijk had gelegen toen ze hem geleend hadden. Hij kijkt om en denkt, daar ligt hij mooi. Hij zwemt naar zijn schat en zegt; “Goed gedaan lief, ik was het ook wel een beetje zat”. Hij zoent haar vol op haar mond. Ze lacht hem toe en beantwoord zijn zoen door nu hem te zoenen. Zo knuffelen en zoenen even in het water. Dan maken ze aanstalten om naar huis te gaan.

Opeens klinkt er uit de luidspreker “Voor alle kinderen, schatduiken in het diepe, wil jij een gratis ijsje? Kom dan allemaal naar het grote bad!” Opeens komt het groepje kids dat nog in het halve diepe bad lag in beweging en gaat massaal naar het grote bad. De bejaarden zijn op 1 stel na verdwenen en ook de kleine kinderen met hun ouders zijn al weg. Nu hebben Anne en Chris ineens een stuk minder haast om naar huis te gaan, want dit is de kans om hun ultieme fantasie waar te maken. Seks in het zwembad!

Ze kijken elkaar diep in de ogen en weten allebei dat ze op dit moment maar 1 ding willen. Al zoenend begeven ze zich naar de kant en als ze daar aankomen zien ze dat ook het bejaarde stel aanstalten maakt om uit het bad te gaan. Zij staat nu tegen de muur, haar borsten komen net boven het water uit. Hij staat voor haar. Ze zoenen nog steeds en hun handen liefkozen elkaars lichamen teder. Ze zijn dan wel alleen in het bad, maar als mensen vanuit het diepe bad omkijken zien ze precies wat deze twee tortelduifjes aan het doen zijn, dus spanning is er zeker.

Langzaam verdwijnen zijn handen onder haar bikini en strelen en masseren haar borsten. Hij vergeet daarbij haar tepels niet. Ze kreunt zachtjes als hij ze tussen duim en wijsvinger neemt, een kwartslag draait, er zachtjes aan trekt, en ze weer streelt. Ondertussen zoent hij haar hals en schouders, en bijt er af en toe zacht in. Zij heeft inmiddels zijn handen in zijn zwembroek geplaatst en masseert zijn billen. Af en toe slaat ze erop en zet haar nagels erin. Ze voelt aan de manier waarop hij haar aan het zoenen is dat hij geniet van haar aanrakingen.

Zijn linkerhand daalt langzaam af over haar lichaam en zij brengt haar linkerhand naar de voorkant van zijn zwembroek. Terwijl zijn hand over haar billen en buik wrijft, heeft haar hand zijn penis gevonden en begint ze zijn voorhuid op en neer te schuiven. “Oh schat wat maak je me toch weer geil”, hijgt hij in haar oor. Door het water glijdt zijn voorhuid nog makkelijker dan normaal en ze hoeft haast geen moeite te doen om het tempo op te voeren. Hij heeft inmiddels de voorkant van haar bikini bereikt, streelt haar schaamlippen, en laat af en toe een vinger in haar hete vagina verdwijnen.

Ze kreunen wat luider. Zij beweegt haar heupen op het ritme van zijn hand en hij stoot zijn bekken in haar hand, zodat het is alsof hij haar hand aan het neuken is. “Mmmm Chris ik wil je”, schreeuwt ze bijna in zijn oor. “Ik ben zo geil.” “Ik voel het schatje”, zegt hij ondeugend en brengt de vingers die zojuist in haar kutje zaten naar haar mond. “Proef maar, je smaakt heerlijk”. Ze zuigt op zijn vingers en proeft haar eigen geil op haar tong. Dan slaat ze zijn benen om haar heen en duwt haar bekken tegen hem aan. Ze wil zo graag dat hij zijn harde penis nu in haar hunkerende vagina stopt.

Ze stroopt zijn zwembroek af en pakt zijn penis vast. Ze stuurt hem richting haar vagina en duwt naar beneden. Ze slaakt een kreet als zij in haar komt. Hij beweegt zijn heupen nu langzaam op en neer en neukt haar rustig. Hij kan haast niet geloven dat ze nu echt in het zwembad aan het neuken zijn. Ineens horen ze een plons achter zich en een jongetje van een jaar of 9 springt in het water. Ze storen zich er echter niet aan en gaan door waar ze mee bezig zijn, het heerlijke liefdesspel. Het jongetje verdwijnt net zo snel als hij is verschenen, want er gebeurd voor hem verder niets interessants in het bad.

Hij stoot zijn lul in haar natte hete kutje en zij doet haar best om hem de best mogelijke toegang te verschaffen. Het klotsen van het water is goed te horen bij elke slag die hij maakt, maar de mensen bij het grote bad lijken nog steeds niet door te hebben wat er in het halve diepe bad gaande is. Terwijl hij haar neukt draait hij zijn hoofd bij zodat hij op haar tepels kan zuigen. Zij heeft nog steeds haar benen om zijn middel en zet haar nagels in zijn rug. Hij gromt van genot en voert het tempo nog maar een keer op. Met zijn handen zoekt hij haar anus om deze te vingeren terwijl hij in haar stoot, maar hij kan er slecht bij.

“Mmm… oooh jaaa schat!”, schreeuwt hij uit als ze de spieren van haar vagina aanspant. “Iii aaa ooo!”, schreeuwt ook zij bij elke stoot die hij maakt. Dan opeens trekt hij zijn penis uit haar en draait haar om. Ze weet niet wat er gaat gebeuren maar wacht geduldig af. Hij duwt haar iets voorover en zet zijn penis weer tegen haar kutje. Ze beweegt haar kontje iets naar achter en hij glijdt weer naar binnen. Ze staan nog net onder water met hun geslachtsdelen, maar nu heeft hij wel toegang tot haar anus. Hij aarzelt niet en steekt zijn rechter duim bij haar naar binnen. Zij op haar beurt houdt zich met een hand staande tegen de rand van het zwembad en stimuleert met de andere haar klitje. Ze doet haar best om het niet uit te schreeuwen van genot, want dat zou alle badgasten attenderen op hetgeen ze hier aan het doen zijn. Ze voelt dat ze snel gaat klaarkomen en stopt met het stimuleren van haar klitje. Deze hand reikt nu naar achteren om de ballen van haar lief te gaan masseren. Hij kreunt luid van genot als ze zijn ballen aanraakt en ze een beetje fijn knijpt. Ze zijn beiden zo geil als nooit tevoren en staan op het punt om een gigantisch orgasme te beleven. Hij stoot inmiddels zo hard en diep als hij maar kan en beiden kreunen ze nu hard. Af en toe gaat er een blik hun kant op, maar de ouders aan de rand van het grote bad houden toch vooral hun kinderen in de gaten.

Hij slaat een aantal malen op haar kontje en stoot verder. Dan brengt hij zijn hand naar haar clitje en streelt er een aantal malen over. Precies op het juiste moment want hij voelt het zaad in zijn ballen omhoog borrelen. Met een schreeuw komt hij klaar en terwijl de eerste straal sperma zich in haar vagina nestelt gaat ook zij over het randje. Haar hele lichaam verstijft en met een luide gil komt ze klaar. Ze heeft moeite om zich staande te houden en grijpt met haar handen naar achter. Ze grijpt zijn kont vast en dit heeft tot gevolg dat hij nog dieper in haar komt. Zijn penis trekt nog steeds samen en zij komt nog heftiger klaar doordat hij nu zo diep in haar zit. Het orgasme lijkt een eeuwigheid te duren en het is zo intens dat ze beiden nog steeds niet in staat zijn om hun ogen te openen.

“Oh schat wat maak je me toch weer geil”

Als ze dan eindelijk tot rust zijn gekomen draait ze zich om, zoent hem vol op zijn mond en zegt “Dat was heerlijk, ik ben nog nooit zo geil geweest.” Hij glimlacht alleen maar en kan nog geen woord uitbrengen. Na 20 seconden zegt hij “Ik heb nog nooit zo heerlijk geneukt schat, je bent de beste.” Ze glimlacht en zoent hem opnieuw. Dan horen ze ineens achter zich; “Dame en heer, mag ik u beiden ook verzoeken om het zwembad te verlaten, we gaan zo sluiten.” Ze gniffelen en draaien zich om; “Maar natuurlijk meneer”, zeggen ze in koor en begeven zich richting de douches. Ze lopen hand in hand richting eerste douchekop en hij drukt op de knop. “Dat was net op tijd schat, anders waren we betrapt”,, lacht hij, en hij strijkt zijn haar achterover. “Uhu”, zegt ze. “Gelukkig maar”, zegt ze blozend.

In het kleedhokje aangekomen zoenen ze nog even en trekken dan vlug hun kleren aan. Ze zijn de laatsten die op de parkeerplaats arriveren en hun auto staat nog steeds perfect in de schaduw. Hij gooit de tas op de achterbank en ze stappen in. Hij start de auto en ze rijden van de parkeerplaats af. In de auto is het wel wat warmer geworden maar toch is het nog redelijk aangenaam te noemen. De airco doet zijn werk en al snel is de gewenste temperatuur bereikt. Slam FM staat op en beiden voelen ze zich totaal op hun gemak.

Als ze de straat uit rijden zegt ze; “Lekkertje?” Hij kijkt haar aan en zegt; “Ja lieffie.” Ze glimlacht en zegt; “Dat was echt geweldig net. Ik had niet gedacht dat seks in het zwembad zo heerlijk was.” Hij lacht en denkt wat ben ik toch een geluksvogel dat dit meisje verliefd op mij is geworden. Katy Perry komt voorbij op de radio met het nummer Fireworks en beiden zingen ze luid mee. Zij met haar perfecte stem raakt elke noot, hij daarentegen zingt, zoals altijd vals als een raaf. Maar ze zit er niet mee, want ze weet dat hij het leuk vindt om mee te blèren op een leuk nummer.

Ze lachen terwijl ze zingen en hebben het gezellig in de auto, zoals eigenlijk altijd als ze samen zijn. Het lijkt echt op een “match made in heaven”. Het is ongelooflijk hoe goed deze twee mensen het met elkaar kunnen vinden. Ze voelen zich beiden zoveel gelukkiger als ze samen zijn en hun harten doen pijn als ze weer afscheid moeten nemen. Ze willen allebei dolgraag de volgende stap maken, en dat is samenwonen, maar ze durven beiden niet door te pakken om daadwerkelijk de vraag te stellen en het ook te gaan doen. Altijd is er wel het excuus dat ze hun hele leven nog voor zich hebben en dat ze snel, zeer binnenkort, op een dag samen zullen wonen.

Toch heeft het ook wel wat, het steeds weer ontmoeten van elkaar. Het brengt een spanning met zich mee die ongekend is. Elke keer als hun ogen elkaar weer ontmoeten lijkt het alsof het vuur in beiden ontbrand en voelen ze zich heerlijk. Ook brengt het een seksuele spanning met zich mee en een groot verlangen, vandaar dat ze ook zo vaak neuken als ze dan daadwerkelijk samen zijn, zo ook weer vandaag. Beiden lachen ze opeens op hetzelfde moment in de auto als ze weer terugdenken aan wat er zojuist in het zwembad is gebeurd.

“Dacht jij ook weer aan het zwembad?”, vraagt hij. Ze knikt en zegt; “Ja, ongelooflijk dat we het daadwerkelijk daar gedaan hebben schat”, zegt ze ondeugend. Ze lachen nog eens hartelijk. Dan valt zijn oog op een bordje langs de kant van de weg. Softijs, na 300 m rechts. “Heb je zin in een ijsje?”, vraagt hij. Ze kijkt hem wat vreemd aan want ze heeft het bordje niet gezien en zegt… “Euh… jawel, maar hoe wil je daaraan komen dan?” Hij wijst naar rechts en zegt, kijk maar daar staat weer een bordje. Nu staat er softijs, na 150 m rechts. “Mmmmm lekker”, roept ze. “Sla maar af, maar dan wil ik wel een Magnum”. Hij slaat de richtingaanwijzer aan en stuurt de auto richting afslag. Na een meter of vijfhonderd staat er een klein tentje aan de kant van de weg waar hij de auto neerzet.

Samen stappen ze uit en lopen hand in hand naar het tentje. Het is een rechthoekig hokje met rode en gele verf, alsof het uit het circus komt, of rechtstreeks van Bassie en Adriaan. Op het dak staan twee vlaggen. Buiten staan bankjes waarvan er een aantal bezet zijn door lieden van verschillende pluimage. Er zitten een aantal bejaarden op, die veelal op de fiets zijn En er zijn een aantal pubers met scooters en twee mannen in pak, die waarschijnlijk na het werk zin hadden in een ijsje. Ook is er een drietal gezinnen aanwezig, waarvan de kinderen druk aan het spelen zijn in het gras.

Ze lopen naar de toonbank en kijken eens wat deze kraam zoal te bieden heeft. Het blijkt dat er niet alleen softijs is, maar er is ook schepijs, waterijs, Magnums en eigenlijk zo’n beetje alles wat je maar kunt verzinnen. “Nou lief, welke wil je?” Ze wijst er een aan, het is de Magnum Strawberry White. “Maak er maar twee van”, zegt hij tegen de man achter de kassa en hij pakt twee ijsjes uit de diepvries. Hij rekent af en ze gaan op een van de bankjes zitten in het gras. Hij zit met zijn benen aan weerszijden van het bankje. Zij zit met haar hoofd tegen zijn borst en ligt met haar benen op het bankje. Ze genieten van de zon die op hun bolletjes schijnt, van het ijsje dat heerlijk smaakt, en van elkaar. “We kunnen zo in een Magnum reclame”, grapt hij als hij bedenkt hoe mooi dit eruit moet zien. Ze glimlacht en zegt “Haha ja, zullen we ze bellen.” Ze lachen allebei en peuzelen hun ijsje verder op. Af en toe laten ze elkaar aan hun eigen ijsje likken en zoenen ze. Ze zijn heerlijk ontspannen.

Na een minuut of 10 hebben ze beiden hun ijsje op, gooien het papiertje en het stokje in de daarvoor bestemde afvalbak, en lopen hand in hand weer richting de auto. Hij start de auto en ze rijden de weg weer op. Al snel zijn ze weer op weg richting Zwolle en zingen ze weer mee met de muziek op de radio. Het is bijna 6 uur en het is rustig op de weg. Ze kunnen dus aardig opschieten en zullen dus slechts iets later eten dan ze normaal doen.

Opeens zegt Anne; “Lekkertje? Heb jij het ook zo heet?” Hij kijkt haar aan en zegt; “Valt wel mee.” Hij beweegt zijn hand naar de knop van de airco en zegt; “Ik zet hem wel wat lager”. Ze schud haar hoofd van nee en zegt; “Nee gekkie, dat helpt niet, ik moet stoom afblazen.” En ze kijkt hem ondeugend aan. Hij kan alleen maar denken: “Oké Chris, laat je niet afleiden, ze gaat zich waarschijnlijk zo vingeren in de auto, maar houd in hemelsnaam je gedachten bij de weg!”

“Hij voelt intussen hoe de erectie in zijn broek aan het groeien is”

Zijn vermoeden wordt al snel waarheid, want hij ziet uit een ooghoek dat ze haar handen over haar lichaam aan het bewegen is. Haar rechterhand bespeeld haar borsten, terwijl haar linkerhand over haar benen streelt en af en toe over haar kruis gaat. Ze knijpt af en toe in haar borsten en wrijft steeds vaker en nadrukkelijker over haar kruis. Ze ziet en weet dat hij naar haar kijkt en zegt; “Like what you see?” Hij bloost en zegt; “Ja schat, ik word er ook geil van.” Ze knikt en zegt; “Ik zie het aan je broek schat, of heb je weer Mentos meegenomen?”. Ze knipoogt ondeugend en knoopt dan haar broek open en schuift deze naar haar enkels. Hij voelt intussen hoe de erectie in zijn broek aan het groeien is, als hij ziet hoe zijn schat heerlijk van zichzelf aan het genieten is.

Ze lacht ondeugend naar hem als ze ook haar topje uitdoet. Hij ziet dat ze bij het omkleden geen bh aangedaan heeft en ze zit dus nu naast hem in enkel haar string. Ze masseert haar borsten nu, terwijl ze af en toe aan haar tepels plukt. Deze worden al aardig hard. Ondertussen voelt hij hoe zijn broek steeds beklemmender werkt en hij wil niet liever dan zich aftrekken, maar hij heeft ook de verantwoordelijkheid voor haar, dus hij besluit dat hij op de weg blijft letten. Er ontsnappen geile kreuntjes aan haar mond terwijl ze haar linkerhand steeds meer over haar string wrijft. “Mmmm”, zegt ze. “Ik word alweer heerlijk nat lekkertje”. Hij kijkt opzij en ziet hoe ze een vinger in haar mond steekt en daar op zuigt, deze vervolgens naar haar string brengt en onder de stof gaat. “Dat ziet er heerlijk uit schat” zegt hij.

Ze laat ook haar string op haar enkels glijden en zet een voet op het dashboard, zodat ze haar benen wat beter kan spreiden en beter toegang heeft tot haar eigen vagina. De auto vult zich met de heerlijke muskusachtige geur van haar natte kutje en hij ademt een keer diep in. “Oooh schat wat ruikt je kutje toch hemels”, zegt hij op een geile toon, en hij wrijft een keer met een hand over zijn broek waarin zijn hard geworden penis klem zit. “Het voelt ook zo heerlijk”, zegt ze plagend en ze kreunt wat harder als ze twee vingers in haar natte kutje stopt.

Hij kan alleen maar wat schaapachtig lachen terwijl hij ziet hoe zijn schatje zichzelf ongegeneerd zit te vingeren, terwijl ze ook nog steeds haar heerlijke borsten aan het masseren is. Hij hoort aan het soppen van haar vingers hoe nat ze is en aan haar kreunen dat ze intens geniet. Hij zou niets liever doen dan haar helpen met zijn vingers of tong, of zichzelf te buiten gaan aan zijn lul, maar hij MOET sturen, althans dat houdt hij zichzelf voor.

Anne zit inmiddels kronkelend van genot naast hem en stiekem geniet ze ook dat hij zo met zijn positie worstelt. Hij weet dat hij momenteel ook erg geil is maar dat hij zich geen raad weet. Ze laat haar vingers in en uit glijden en streelt over haar klit en g-spot. Langzaam maakt ze zichzelf geiler en geiler en werkt zo langzaam naar een nieuw hoogtepunt. Ineens hoort ze naast zich; “Oooh schat, wat is dat een fucking geil gezicht. Wat ben je toch een heerlijk geil meisje.” Ze opent haar ogen en ziet dat hij bezig is om zijn broek open te knopen.

Ze kreunt ondeugend; “Let je wel een beetje op de weg schat?” Hij glimlacht en zegt; “Och, met een hand kan ik ook wel sturen. En momenteel heb ik liever dit in mijn hand dan de versnellingspook.” Hij knipoogt en brengt zijn broek en boxer richting zijn enkels. Zijn erectie springt tevoorschijn en ze kijkt met verlangende ogen naar zijn harde kloppende lid. Daar zitten ze dan, in een rijdende auto met 140 over de snelweg, beiden heerlijk aan het masterberen en naar elkaar aan het kijken. Ze zijn inmiddels bijna bij Almelo, dus het zal nog ongeveer 25 minuten duren voordat ze weer thuis zijn en aan het eten kunnen beginnen, maar geen van beide denken ze op dit moment aan eten. Hooguit aan het ‘eten’ van geslachtsdelen.

“Schattie” kreunt Anne. “Ja Lieffie”, vraagt hij kreunend terug. “Heb je ooit al eens geneukt in een rijdende auto?” Zijn ogen worden groot en hij stamelt “Nee”. Ze lacht terug en komt in beweging. Ze gooit haar rechterbeen over hem heen en in een soepele beweging zit ze bij hem op schoot. Gelukkig is hij iets groter dan haar, dus over haar schouder kan hij nog net de weg zien. Voordat hij weet wat er gebeurd heeft zij zijn penis in haar hand en duwt deze richting haar vagina. Ze gaat zitten en voelt hoe hij in haar glijdt. Ze kreunt zacht en zegt “Zo, voila, seks in een rijdende auto”. Hij weet even niet wat hij moet zeggen, maar zet de cruise-control op 120, gaat naar de linkerbaan en hoopt maar dat er niet teveel vrachtwagens zijn.

Langzaam begint ze hem te berijden en ze sluit haar ogen. Hij weet niet goed wat hij moet doen. Hij is geen vrouw dus multitasken is niet echt zijn ding. Hij probeert zo goed als mogelijk de wagen op de weg te houden, terwijl hij ook zo goed als mogelijk zijn liefje genot probeert te bezorgen. Dit laatste lijkt wel te lukken, want ze kreunt onophoudelijk boven hem. Hij ziet hoe mensen hen soms vreemd aankijken uit auto’s die hun inhalen. Hij glimlacht meestal vriendelijk terug of zwaait een keer, dat doet mensen snel weer de andere kant opkijken.

Inmiddels doemt afslag Zwolle op en hij vergeet bijna naar rechts te gaan. Ze berijdt hem nog steeds en nu in een snel tempo. Hij is hevig opgewonden en zijn penis is zo hard als hij maar zijn kan. Af en toe likt hij haar tepels en verlegd zijn ogen dan weer op de weg. Zij steunt op zijn schouders of tegen het plafond zodat ze extra druk kan uitoefenen. Ze is hem nu zo’n 10 minuten aan het neuken en ineens zegt ze “Oooh God ik ga zo komen”. Hij weet niet wat hij hoort en hij stuurt de auto zowat de vangrail in. Ze rijdt maar door en ineens verstrakt haar lichaam. Ze zakt met een luide kreet in en valt op zijn borst. Ze grijpt hem vast en hij voelt hoe haar onderlichaam nog schokt. “MMMM!”, is het enige dat ze kan uitbrengen en ze begeeft zich weer langzaam in de richting van haar stoel.

Hij denkt dat het over is, maar ze heeft zich al voorover gebogen om zijn penis in haar mond te nemen. “Jij moet ook nog komen lief”, zegt ze beslist. “Oooh god”, brengt hij paniekerig uit als ze zijn penis in haar mond neemt terwijl ze hem begint te pijpen, af te trekken en te masseren in een. Vlak voordat ze van de snelweg af moeten kreunt hij luid dat hij gaat klaarkomen. Ze opent haar mond en trekt hem zo snel af als ze maar kan. Hij geeft een kreet en zijn sperma komt met straaltjes in haar mond terecht. Ze slikt alles door en gaat vervolgens weer rustig naast hem zitten. “Oh schat dat was geweldig”, brengt hij uit. Ze knikt en likt haar lippen af. “En net op tijd voordat we de singel oprijden”, knipoogt ze. Ze lachen allebei en rijden naar huis. Daar aangekomen zetten ze de auto in de garage en gaan naar binnen. Ze lopen naar de keuken om samen het eten klaar te maken.

Advertentie
5 2 stemmen
Beoordeel artikel
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
kaptbob
kaptbob
4 jaren geleden

Lekker geil verhaal.

Mulle302
4 jaren geleden

Wat een heerlijk geil verhaal.

flip
flip
3 jaren geleden

Wat een heerlijk geil verhaal.