Home Sekservaringen Erotische Verhalen Erotisch verhaal: Het linkse kutje

Erotisch verhaal: Het linkse kutje

Dit erotische verhaal gaat over een dominante rechtse kerel die een onderdanig links meisje versiert. Ze laat zich gebruiken als een slet.

Wil je jouw verhaal op Genotsplekje.nl publiceren? Hier kun je jouw verhaal inzenden.

1790
4
Tip

Dag meneer, mag ik u eens iets vragen?” Gewoonlijk bedank ik als ik op straat wordt aangesproken. Normaal loop ik stug door, maar nu boog ik de ‘n’ van nee vliegensvlug om in een aarzelende “Nou… eh…”

Eva van Greenpeace

Stamelend probeerde ik mijn nee door te slikken. “Nou… eh… ik eh… Dat hangt er vanaf?!” “Ik ben Eva van Greenpeace”, zei ze met een leuk lachje op haar gezicht. Bij het horen van de naam Greenpeace kreeg ik eigenlijk zin om alsnog door te lopen, maar iets hield me tegen…

Eva had zwart halflang haar met een paar roze lokken en een grote blauwe lok. Ze droeg een zwart topje, een spijkerrokje met bretels, een grove netpanty die op diverse plaatsen was opengescheurd en een paar kisten in zwart lak. Ik vond haar meteen geil om te zien en bedacht dat ik maar wat graag met mijn rechtse tong in haar linkse kutje zou willen roeren.

“Ja, Greenpeace is een lobbygroep die druk uitoefent op regeringen en bedrijven, maar ze doen zelf eigenlijk niks om het milieu te verbeteren.”, zei ik op kritische toon. Met een zenuwachtig lachje reageerde ze op mijn definitie. “Wil je wel een groene en vreedzame planeet?” “Eh, ja…”, stamelde ik. “Wie niet”, voegde ik er nog aan toe.

“Ik ben naar je aan het luisteren, omdat ik je leuk vindt”

5 euro op je muil!

“Voor maar 5 euro per maand kun je ons werk steunen”, ging ze onverstoord verder. “En hoeveel krijg jij daarvoor”, vroeg ik direct. Ze leek verrast en stamelde: “Eh, wij krijgen een kleine bijdrage per geworven donateur. Ik studeer nog en kan wel wat extra’s gebruiken”, biechtte ze op.

“Sorry hoor, ik zal maar gewoon eerlijk zijn. Ik ben een enorme rechtse lul en ik geloof geen donder van die praatjes van dat millieuclubje. Ik ben naar je aan het luisteren, omdat ik je leuk vindt.”, zei ik met een brede glimlach.

“Ow… eh… juist…”, stamelde ze om vervolgens rood aan te lopen en compleet stil te vallen. “Zullen we straks als je klaar bent een biertje drinken”, stelde ik voor. “Ik betaal!”, voegde ik er nog snel aan toe. Dat vond ze best oké. We zouden om half 7 afspreken op het terras van Café De Schouw.

Kleine tietjes

Iets voor half 7 kwam ik aangelopen. Eva had al plaats genomen op het terras dus ik voegde me bij haar. Ze had graag een Palm biertje. Ik bestelde er twee en informeerde naar haar studie. Ze zei dat ze lerares wilde worden in het basisonderwijs. Intussen keek ik gebiologeerd naar de mooie kleine tietjes in haar zwarte topje.

“Heb jij een vriendin?”, vroeg ze opeens. “Nee, ik heb het een tijdje geleden uitgemaakt en geniet nog volop van mijn vrijheid.” “En jij?”, vervolgde ik. “Heb jij een vriendje?” “Nee, zolang ik studeer heb ik daar geen zin in”, grinnikte ze.

We bestelden een vierde biertje. “Doe er maar twee shotjes Jägermeister bij?”, opperde ik. Het ietwat verlegen linkse meisje begon flink los te komen. “Hoe geniet je dan zoal van je vrijheid?”, vroeg ze vrijpostig. “Nou, ik kom heus wel eens leuke meisjes tegen en dan hebben we gewoon plezier. Geen relatie, gewoon seks.”, zei ik oprecht.

Eva begon steeds meer interesse te tonen en begon me het hemd van het lijf te vragen. “Wat vind jij leuke meisjes dan?”, vroeg ze nu. “Ik val als een blok voor leuke linkse meisjes met stoere schoenen en een opengereten panty.”, zei ik. Het was een inkoppertje en in gedachten zat ik al met mijn hand in haar broekje.

Ik vroeg me af wat voor ondergoed ze zou dragen. Een katoenen slip van de Zeeman, eentje met bloemetjes, of stiekem toch een kanten stringetje? Of zou ze gewoon helemaal geen slipje dragen? Een beha droeg ze zo te zien niet. Haar mooie kleine borsten waren stevig genoeg om door haar topje te worden ontsloten. Ik zag haar tepeltjes door de stof priemen.

Flinke klappen op je linkse billen

Ik vervolgde mijn relaas: “En als dat meisje wel plezier wil maar geen relatie dan past ze bijna perfect in mijn plaatje. Ik probeerde een vraag uit te lokken en die kreeg ik ook. “En wat maakt dat ze perfect in je plaatje past?” Ze keek me aan met glinsterende ogen terwijl ze haar vraag stelde. “Als ze onderdanig is en zich helemaal aan me overgeeft, dan past ze perfect in dat plaatje?”, opperde ik.

Ze werd even stil, maar vervolgde al snel. “Wat ga je dan allemaal met me doen?”, zei ze op fluisterende toon. Ze maakt het me wel erg gemakkelijk. Ik boog voorover en bracht mijn mond dichter bij haar oren. “Ik neem je mee naar huis, ik dwing je op je kniëen te zitten, trek je rok omhoog, scheur je panty open en geef je een paar flinke klappen op je linkse billen”, fluisterde ik.

“Ze keek me recht in de ogen met een intens zwoele blik en zei: “Dat zou ik heel erg fijn vinden Meester.” Het leek mij hét moment om de deal te bezegelen. “Zullen we dan zo maar eens gaan?”, opperde ik. “Ze keek me opnieuw aan, ditmaal met een onzettend geile en hulpeloze blik. “Ga je me dan wel lekker nemen Meester”, zei ze zachtjes.

“Haar schaamlippen stonden uiteen en glinsterden van het geil”

“Nou, dat zullen we dan wel zien. Stoute meisjes belonen past niet in mijn logica”, zei ik met een strenge blik. “Maar ik zal gehoorzamen Meester”, zei ze met een benepen stem. “We zullen het wel zien.”, zei ik resoluut. Ik zat nu in mijn rol en dat beviel haar duidelijk. Ze schurkte tegen me aan en gaf me zachte kusjes in mijn gezicht. “Gaan we dan?”, vroeg ze.

Extreem opgewonden meisje

We liepen naar mijn flat en ik liet haar binnen. “Ik ga eerst even plassen”, zei ik en ik wees de woonkamer aan. Toen ik van de wc kwam zat ze geknield op de bank met haar rok omhoog. Ik nam haar billen vast en genoot al wrijvend van haar rondingen. Vervolgens scheurde ik haar panty open ter hoogte van haar billen. Ze droeg duidelijk geen slipje. Ik keek recht in haar keurig kaalgeschoren linkse kutopening.

Haar vulva schreeuwde om aandacht. Haar schaamlippen stonden uiteen en glinsterden van het geil. Haar kutgaatje stond uitnodigend open en vulde de lucht met de geur van een extreem opgewonden meisje. En dan te bedenken dat ik nog niets had gedaan.

Ik masseerde haar billen en trok ze voorzichtig steeds een beetje uit elkaar. Haar kutje maakte sopgeluiden steeds als ik haar billen opzij trok. Ik keek naar haar kleine kontgaatje en proefde met het topje van mijn vinger van haar kutsappen. Met de vlakke hand sloeg ik op haar bil. En nog eens, nu op de andere bil. Een rode afdruk van mijn handen bleef enkele seconden zichtbaar achter op haar billen.

Ik gaf haar nog een paar tikken. Bij elke slag bleek haar kutje natter te worden. Haar kutje ging vanzelf steeds wijder openstaan. Ik voelde mijn lul in mijn broek kloppen en moest me enorm inhouden.

Aan de ketting

Ik opende mijn broek en herschikte mijn lid dat intussen een beetje klem was komen te zitten. Blijkbaar was ik niet de enige die enigszins oververhit was, want Eva reikte stiekem met een vinger uit naar haar soppende neukspleetje. Vliegensvlug gaf ik haar een tik op de vinger. “Heb jij daar toestemming voor?”, vroeg ik streng. “Nee Meester.” zei ze met een zachte stem.

“Ik spuugde flink op haar kontgaatje en boorde zachtjes een klein anaalplugje in haar kont”

“Opstaan!”, riep ik streng. “Je moet alles uittrekken, behalve die panty, en daarna ga je daar in de hoek staan en wacht je op mij.” “Ja Meester”, zei ze gehoorzaam. Ik liep naar de kast in de gang om mijn doos met SM-gerief te pakken. Ik nam er een leiband met ketting uit en bracht de doos naar mijn slaapkamer.

Terug in de woonkamer deed ik Eva de leiband om. “Ga jij maar eens netjes op vier poten zitten”, maande ik haar aan. Ik trok aan de ketting en wandelde met haar in de richting van mijn slaapkamer. “Meester, ik moet plassen.”, zei Eva plots. “Heb ik jou toestemming gegeven om te praten?”, zei ik op zeer strenge toon. “Nee Meester”, zei ze stamelend. “Nou, dan denk ik dat je niet moet plassen.”, zei ik gemeen lachend.

Ik maakte de ketting los van de halsband en maande haar op het bed plaats te nemen. “Laat die lekkere geile kont van je nog maar eens zien?”, beval ik. Ze ging op haar knieën op het bed zitten en toonde haar strakke achterwerkje. Ik spuugde flink op haar kontgaatje en boorde zachtjes een klein anaalplugje in haar kont. Ze moest zo nodig plassen dat ze bij het inbrengen van de buttplug een klein beetje plas liet lopen.

Je kunt haar gebruiken Meester!

Ik sleepte mijn vinger door het ontsnapte straaltje urine dat langs haar benen liep en stopte mijn met haar pis doordrekte vinger in haar mond. “Proef je dat?”, vroeg ik luid. “Ja Meester!”, “En? Wat proef je dan?”, vroeg ik op dwingende toon. “Ik proef een heel erg stout sletje Meester.”, zei Eva zachtjes.

“Een heel erg stout sletje, mmm…” Ik zou willen zeggen een onhandelbare, ongehoorzame, gore slet.” “Ja Meester, dat ben ik.”, zei Eva. “En wat kun je daar nu zoal mee aanvangen met zo’n onhandelbare, ongehoorzame, gore slet?”, vroeg ik haar. “Je kunt haar gebruiken Meester!”, schreeuwde ze me toe.

Ik gaf Eva opnieuw een paar flinke kletsen op haar billen. Haar kutje stond opnieuw verlangend open en glinsterde van het geil. Ik kon het niet laten om even van haar te proeven. Ik stopte mijn tong langzaam in haar kutopening en slurpte van haar sappen. Wat een hete poes! Ik masseerde haar mooie billen opnieuw en wisselde af met wat kletsen. Intussen keek ik naar haar mooie roze neukgaatje. Mijn paal zat opnieuw klem in mijn broek.

Ik maande haar aan om op de rand van het bed te gaan zitten en deed haar een blinddoek voor. “Mond open slet!”, sneerde ik haar toe. Ik haalde mijn lul uit mijn broek en stopte hem in haar mond. Met langzame diepe halen begon ik haar stevig in haar keel te neuken. Ze kwijlde mijn pik helemaal onder en zoog er als een bezetene op. Intussen trok ik regelmatig aan haar haren en gaf haar wat tikken op haar heerlijke stevige tietjes. Wat een moordgriet was dit. Ik moest stoppen anders zou ik mijn zaad tegen haar huig aanschieten.

Plas ophouden

“Meester mag ik alstublieft plassen…”, zei ze met een hopeloze stem. “Kom jij maar eens mee”, zei ik. Ik verwijderde haar blinddoek, nam haar mee naar de badkamer en liet haar in de badkuip staan. “Nee, je mag niet plassen zonder mijn toestemming en zo kun je mijn huis niet bevuilen met je gore slettenpis.”, zei ik streng.

“Voor elke druppel pis die je nu laat lopen krijg je een enorme klap op je reet”

Ik nam wat touw en bond haar vast aan haar enkels en polsen. “Je blijft hier staan en houdt je plas nog 15 minuten op. Ben je gehoorzaam dan mag je daarna gewoon plassen, maar als je lekt heb je een probleem, want voor elke druppel pis die je nu laat lopen krijg je een enorme klap op je reet met deze gemene paddle. “Ja Meester”, zei Eva met een glimlach.

Ik liet haar even alleen en kwam na 5 minuten weer terug. Ze stond te trappelen, hield haar benen gekruist en trok gekke smoelen, maar ze had zo te zien nog geen druppel gemorst. Met een gemeen lachje opende ik de kraan van de wastafel. Het stromende water had uiteraard zo zijn effect. Ze begon te schudden en te dansen, maar tevergeefs. Al snel druppelde er een plasje langs haar benen. Met de paddle gaf ik haar een paar ferme tikken op de billen.

Ik maakte haar los en waarop ze even ontspande. Opeens liet ze alles lopen. Een stevige straal zeik ontsnapte aan haar kale doosje en stroomde in de badkuip. Ik gaf haar nog een paar stevige petsen op haar billen en beval haar terug te keren naar de slaapkamer. “Ga maar snel op je rug op het bed liggen met je benen open”, sneerde ik haar toe. Volgzaam vertrok ze in de richting van het bed.

Plagerige likjes

Ik plaatste een spreidstang tussen haar benen, zodat haar lekkere slettenkut volledig tot mijn beschikking stond. Ik bracht ook een schaamlippenspreider aan, waardoor ik recht in haar kletsnette neukholletje kon kijken. Ik gunde mezelf een paar plagerige likjes aan haar schaamlippen en proefde nog eens van haar sappen. Bij elke aanraking gutste er een nieuw golfje sappig vrouwengeil uit haar verlangende spleet. Mijn lul stond al snel weer op klappen.

Langzaam bracht ik een vinger bij haar naar binnen waarmee ik plagerig zacht tegen haar genotsplekje aanduwde. Intussen likte ik met lichte druk rondom haar klitje. Ze begon zwaarder te ademen en begon tegen me te roepen: “Meester, steek alstublieft die lekkere pik van je in mijn slettenkut. Neuk me! Gebruik me!” Ik negeerde haar want ik wilde haar eerst helemaal gek maken.

Opgepompte poes

Ik verwijderde de schaamlippenspreider en nam een vagina pomp ter hand. Ik drukte het zuiggedeelte tegen haar vulva aan en pompte het ding op tot haar vulva tegen de transparante wand van het zuiggedeelte drukte. Ik draaide de luchttoevoer open en nam de pomp weg. Haar schaamlippen stonden bol en haar clitoris was enorm opgezwollen. Nu was ze extra gevoelig.

Plagerig streelde ik haar schaamlippen met mijn vingers. Haar lichaam schokte bij elke aanraking. Ik likte met mijn tong aan de binnenkant van haar lies en verplaatste mijn likjes langzaam meer naar binnen toe. Eerst likte ik haar bolle schaamlippen, om vervolgens steeds dichter bij haar klitje te komen. Ze begon te kreunen en bewoog steeds heftiger. Toen mijn tong uiteindelijk contact maakte met haar clitoris gilde ze het uit van genot.

“Ik snoepte van haar sappen en genoot van haar schokkende lichaam”

Waardeloze slet

Ik nam een kleine vibrator vast waarmee ik haar clitoris verder begon te plagen. Het geil stroomde uit haar wijd openstaande kutopening. Ik snoepte van haar sappen en genoot van haar schokkende lichaam. Mijn pik was nu staalhard en ik voelde het voorvocht eruit lopen. “Alstublieft Meester, ik ben helemaal van jou. Neuk me als een waardeloze slet. Gebruik mij”, snauwde ze me toe.

Eigenlijk zou ik een emmer koud water over haar heen moeten gooien, want ik wil helemaal niet doen wat zij vraagt. Anderszijds wil ik niets liever dan mijn pik in haar zalige sopkut steken en lekker met haar vrijen. Ik duwde mijn eikel lichtjes tegen de opening van haar kutje aan en begon plagerig rondjes te draaien. “Neuk me Meester!, gilde ze me toe terwijl ze haar onderlijf omhoog duwde. Ik probeerde langzaam een klein beetje bij haar naar binnen te gaan, maar haar soppende kut slurpte mijn paal letterlijk naar binnen.

Wat een zalig links meisje is dit. Ik stootte langzaam op en neer in haar kleverige kutje. De kamer vulde zich met sopgeluiden, haar gekreun en de zalige geur van haar vrouwengeil. Ik snoof de lucht op en voelde mijn pik steigeren. Al snel begon ik harder in haar te stoten. Omdat ik niet meteen mijn kruit wilde verschieten haalde ik al snel mijn pik uit haar poesje. Ik dook tussen haar benen en proefde van haar kutje. Ze smaakte nu zo zalig, ik kwam zowat klaar van alleen al de smaak van haar onderlijf.

Squirten

Ik vroeg haar om op haar kniëen voor mij plaats te nemen. Ik likte aan haar kutje en trok zachtjes de buttplug uit haar kontje. Terwijl de plug uit haar aarsje floepte begon ze in mijn gezicht te squirten. De sappen spoten uit haar kutje en sijpelden langs mijn kin en over mijn borstkas. Ik proefde haar squirt en voelde mijn pik op en neer dansen van geilheid.

Met mijn duim sleepte ik wat van haar vrouwengeil in de richting van haar kontgaatje. Ik maakte haar aarsje vochtig en duwde voorzichtig mijn duim naar binnen. Vervolgens stak ik mijn pik langzaam in haar soppende spleet en begon haar stevig te neuken. Al snel voelde ik een warme golf squirt in mijn kruis. Ze spoot me helemaal onder en bij elke stoot volgde weer een warme golf liefdessap.

Sopgeluiden

Ik keek hoe mijn duim behendig in haar aarsje bewoog en hoe mijn doordrenkte pik op en neer ging in haar kletsnatte, maar ontzettend strakke meisjeskut. Ik hoorde haar gehijg, de sopgeluiden en haar smerige praatjes. “Dieper Meester, laat mij die paal voelen. Ik ben jouw smerige neukslet!”

“De geurmelange van haar pis, haar kutsappen en een beetje meidenzweet brachten me in extase”

De zalige smaak van haar geile sappen vulden mijn mond en de geurmelange van haar pis, haar kutsappen en een beetje meidenzweet brachten me in extase. Ik voelde haar warme, licht bezweten en vochtige lijf en kon geen kant meer op. Ik kon alleen nog maar klaarkomen.

Op het moment dat mijn ballen zowat gingen klappen begon ik sneller te bewegen en steeds heftiger te ademen. Ze volgde mij en begon steeds harder te schokken om vervolgens gillend klaar te komen. Terwijl ik klaarkwam en voelde hoe dikke stralen zaad haar kutje opvulden, voelde ik een tegendruk van haar schokkende kut die stralen geil tegen mijn buik aanspoot.

Ik had mijn rechtse zaad heel diep in haar linkse kutje gespoten. Wat een zalige meid. En ik ben niet eens donateur geworden van Greenpeace. Zal ik nog eens met haar afspreken? Of zal ik eens een lekkere meid uit de bijbelgordel scoren. Laat het me weten in je commentaar op dit verhaal.

Advertentie
4.7 7 stemmen
Beoordeel artikel
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Flierenfluit
2 jaren geleden

Links of rechts; hij staat!

Dwars door het midden, beeldend, geurig, vloeibaar verwoord.

Danny
2 jaren geleden

Wat een geil verhaal. Toch gewoon heerlijk om zo van elkaar te kunnen genieten… vrijblijvend.. sex is daar voor bedoeld.

Sander
2 jaren geleden

Wat een geil verhaal is dit, stiekem een leuke fantasie. Ik zou wel graag een vervolg willen lezen hiervan, waar je ook haar kontje neukt.

kaptbob
2 jaren geleden

Een goddelijk verhaal dat je in één ruk uitleest en waarbij de fantasie in beeldjes hoogtij viert.