Home Sekservaringen Erotische Verhalen Erotisch verhaal: Een hete hotel date

Erotisch verhaal: Een hete hotel date

Dit erotisch verhaal gaat over een spannende hoteldate. Het is deels op waarheid en deels op fantasie gebaseerd. Wil je jouw verhaal op Genotsplekje.nl publiceren? Hier kun je jouw verhaal inzenden.

1278
3
Sexkamer
Tip

We hadden voor een halve dag een sekskamer geboekt met een douche en een bad. We checkten snel in, want we konden niet wachten om aan elkaars hete lichamen te zitten. Daar stonden we dan…

Fiere tepels

We omhelsden elkaar en begonnen al snel vurig te zoenen. Onze tongen speelden samen. Wat een heerlijke, warme en zachte mond. Van de hete kussen kreeg ik al snel een keiharde erectie. En jij voelde je al snel vochtig worden tussen je dijen. Door je blouse heen speelde ik met je grote borsten. God wat voelde dat lekker. “Natas, we kleden ons uit tot op ons ondergoed”, zei ik. Zo gezegd, zo gedaan…

Ik stond daar in mijn rode boxershort met een bobbel in mijn kruis. Natas stond voor me in haar zwarte beha en slipje. Nu ontkleden we elkaar. Ik maakte haar beha los om zo haar zware borsten te bevrijden uit de te krappe behuizing. Fiere tepels staarden me als het ware aan. Dan stroopte ik de slip van haar heupen en liet deze op haar enkels vallen. Ze stapte eruit… en daar stond ze naakt voor me. Wat een geweldig lekker lijf!

Zwart slipje

Ongeremd geil

Ik begon haar weer vurig te tongen en duwde mijn stijve lid tegen haar buik. Ik liet twee vingers tussen haar lipjes glijden en voelde dat ze ontzettend nat was. Het was haar vurige verlangen, waar ze al zo lang niet aan had kunnen toegeven. Ze was super, supergeil. Zo glibberig dat ik er naar verlangde om haar te proeven.

Ze kreunde op de bewegingen van mijn vingers, maar ik trok ze terug. “Even wachten nog”, zei ik tegen haar. Ik nam wat afstand en zij stroopte nu mijn boxer omlaag. Mijn stijve pik sprong er uit en wees fier in haar richting. Ze liet mijn ondergoed vallen en ook ik stapte er uit. Haar warme hand omklemde mijn harde pik. Ze kneep er lichtjes in zodat hij nog harder werd. Plots zakte ze door haar knieën en trok mijn voorhuid naar achter, zodat mijn dikke eikel helemaal werd ontbloot.

Haar mond ging richting mijn eikel. Ze nam hem helemaal op in haar warme mond met die zachte lippen. Ze bewoog haar mond niet, maar zoog wel op mijn eikel. Ohh, wat voelde dat goed aan. Ze begon me langzaam te pijpen. Gruwelijk lekker was dat. Ik moest me inhouden, anders zou ik al veel te snel klaarkomen. Ik duwde haar voorzichtig van me af en zei: “Kom we gaan verder op het bed.”

“Ik duwde mijn tong naar binnen en proefde van haar sappen”

Facesitting

Ik ging op mijn rug op het bed liggen en vroeg haar om op mijn borst te gaan zitten met haar knieën naast mijn lijf. Zo keek ik van onderaf naar haar mooie zware borsten. Ik speelde er mee en liet de harde tepels tussen mijn vingers glijden. Af en toe kneep ik er zachtjes in en dat vond ze wel lekker. Ze kwam naar voren en bedankte me met een paar lekkere zoenen tussendoor.

Nu wilde ik haar voor het eerst écht laten komen. Ik vroeg of ze met haar kale poes op mijn mond wilde komen zitten. “Graag!”, zei ze. Ze kwam naar voren en plaatste haar gezwollen schaamlippen op mijn mond. Ik duwde mijn tong naar binnen en proefde van haar sappen. Ze duwde haar poes stevig tegen mijn mond en kreunde. “Oh Wim, wat heb ik hier naar verlangd… en wat is dat lang geleden.”

Terwijl ze zo op me reed ging haar ene arm achter haar rug. Hiermee pakte ze mijn harde lid vast en kneep er in. Allemachtig wat voelde dit lekker geil aan. Die warme hand, die wilde poes op mijn mond. Ik probeerde haar klit zo vaak mogelijk te raken met mijn tong terwijl ze wild op en neer ging over mijn mond. Ze was ongeremd geil en verlangde naar haar eerste orgasme.

FacesittingIk likte haar sappen op, heerlijk smaakte ze. Het maakte me nog geiler dan ik al was. Ze begon steeds harder te kreunen. Ik greep haar bij haar brede billen vast om haar nog steviger tegen mijn mond aan te drukken. Nu liet ik haar klit niet meer los. Ik bewerkte deze steeds intensiever met mijn tong. Dat hielp haar over haar laatste drempel, want onder luid gekreun kwam ze klaar op mijn mond. Steeds maar wrijvend met haar gladde poes op mijn mond om te genieten van haar laatste contracties. De naweeën van haar eerste heftige orgasme van vandaag. Ik vroeg haar te stoppen met het trekken aan mijn pik, omdat ik nog niet klaar wilde komen. Ik wilde in haar komen.

Anaalketting

Ze kroop van me af en ik vroeg haar op haar buik op het bed te gaan liggen. Ik nam de massageolie van het nachtkastje en begon haar royaal in te smeren met olie. Haar hele rug, haar volle billen… Eerst maar eens lekker uitgebreid masseren. Haar nek masseren, tussendoor zoenen en geile woordjes in haar oren fluisteren.

“Ik ga nu iets stouts met je doen, vind je dat oké?”, zei ik “Ja hoor, je mag alles met me doen, als je me maar geen pijn doet”, zei ze. “Nee, natuurlijk niet, dat is niet de bedoeling.” Ik masseerde verder en voelde dat ze genoot. Na het masseren van haar rug, begon ik aan haar billen. Ik trok ze zachtjes wat uiteen en liet een ruime hoeveelheid olie in haar bilnaad lopen.

Ik wreef de olie uit elkaar. Even haar aarsje insmeren en soepel maken. Ik ging héél voorzichtig met een vinger naar binnen. Ze schrok even, maar gaf zich toch over. De olie zorgde ervoor dat het lekker aanvoelde. Ik haalde mijn anaalketting tevoorschijn. Het lag onder de dekens om de kou van de metalen kegels te halen.

“Oh Wim, wat voelt dit enorm geil aan… niet stoppen!”

Ik gleed nog even met twee geoliede vingers in haar poes, op zoek naar haar G-plek. Ik vond haar genotsplekje, kromde mijn vingers en ging een aantal keren heftig op en neer over haar geribbelde plekje. Ze reageerde heftig. “Oh Wim, wat voelt dit enorm geil aan… niet stoppen!” Ik ging nog even verder. Ze schokte, maar toen trok ik mijn vingers er weer uit en ging verder met het masseren van haar sterretje.

Ik deed er nog wat olie bij en bracht vervolgens het eerste kegeltje in. Haar sluitspier trok samen en ze nam het eerste balletje gewillig op in haar kontgaatje. “Wat is dit”, vroeg ze. Ik zei dat ze geen vragen moest stellen, maar gewoon moest genieten. “Zeg het maar als het je niet bevalt”, voegde ik er aan toe.

“Ik weet niet wat het is, maar het is wel opwindend”, zei ze. Ik bracht het tweede knikkertje in… Daarna volgde langzaam de drie resterende kogeltjes. Ik masseerde haar kontgaatje terwijl ze vijf balletjes in zich droeg.

anaalketting
Nu lag alleen de trekring nog op haar mooie roze sterretje.

Een bijzondere sensatie

Ze vond het wel heel erg opwindend, want ze kreunde zachtjes. Ik zoende haar in haar nek en hals en dwaalde langs haar ruggenwervel af tot aan haar aarsje. Nu likte ik haar sterretje met mijn tong. Het maakte haar gek! Vervolgens begon ik langzaam aan het koordje te trekken. Het eerste balletje duwde van binnen tegen haar
sluitspier. Ze ontspande zich en het eerste metaal werd al snel zichtbaar en floepte er uit.

Het was een bijzondere sensatie voor haar, want ze was niet gewend dat er op deze plek zo intensief en lekker met haar werd gespeeld. Het tweede kogeltje volgde. Ik hoorde haar kreunen van genot. Tergend langzaam ging ik door tot het laatste balletje er uit floepte. “Pff”, zuchtte ze, dat was lekker…

“Ja, ik heb je nu voorbereid op anale seks, ga maar eens op je rug liggen”, vroeg ik haar. Ze draaide zich om en keek mij in de ogen. We begonnen weer lekker te tongen. Ze voelde heerlijk aan met haar zachte mond. “Ben je er klaar voor”, vroeg ik. “Wel voorzichtig zijn hoor Wim”, antwoordde ze. “Ik ga je echt geen pijn doen hoor”, zei ik haar.

“Langzaam ging ik met mijn vinger bij haar naar binnen”

Anaal ontmaagd

“Trek nu beiden benen eens op”, vroeg ik. Ze deed wat ik zei. “Zo ver als je kan”, zei ik nog. Ze trok haar benen nog wat verder op en zo kreeg ik een prachtig uitzicht op haar volle kont met dat lekkere geile sterretje. Ik liet nog wat olie over haar billen lopen en ging toen over haar heen staan met mijn rug naar haar toe, met elk been aan de heupzijde van haar lijf. Ik nam haar kont op die manier vast om haar wat steun te geven in deze houding, anders zou ze het niet lang volhouden.

Met de wijsvinger van mijn rechterhand, smeerde ik de olie nog wat uit over haar sterretje. Langzaam ging ik met mijn vinger bij haar naar binnen. Ze kreunde van genot. “Dat is lekker Wim”, zei ze. “Het wordt nog lekkerder hoor”, antwoordde ik haar. Ik draaide voorzichtig wat met mijn vinger om haar soepeler te maken en rustig te laten wennen aan haar eerste anale ervaring.

“Heb je geen pijn?”, vroeg ik nog. “Nee hoor, het voelt goed.” Vervolgens begon ik haar voorzichtig met mijn vinger te neuken. Korte halen, dat vond ze fijn.. Na een tijdje trok ik mijn vinger er langzaam uit. Mijn pik was intussen keihard van deze geile aanblik. Ik schoof wat naar voren, pakte mijn harde paal vast pik, en drukte hem omlaag met mijn dikke purperen eikel op haar sterretje.

Anale seks

Lekker strak

“Daar komt ie”, zei ik nog. Doe maar net alsof je wilt poepen, dan ontspant je sluitspier zich wat meer. “Ik vind het wel een beetje eng”, zei ze. Ik stelde haar gerust. “Je hoeft niet bang te zijn”. Ze ontspande zich uiteindelijk en mijn dikke eikel drong langzaam bij haar naar binnen. “Ooohhh… Dat voelt goed”, hoorde ik haar licht kreunend zeggen.

Ik stopte weer even om haar te laten wennen aan dit nieuwe gevoel. Ik vroeg of het aangenaam was. “Het voelt zalig aan”, zei ze. Ik stopte mijn harde lul langzaam een stukje verder in haar kontgaatje. Ze genoot hoorbaar van mijn pik in haar kontje, dus al snel duwde ik mijn hele pik erin.

Jezus, wat voelde dit lekker strak aan. Diep van binnen voelde ik al iets van een orgasme opkomen. Ik besloot even niet meer te bewegen. Intussen genoot ik van het warme en strakke gevoel van heerlijke aarsje. Na een tijdje begon ik haar langzaam en heel voorzichtig te neuken. Allemachtig wat was dit geil.

Ook zij genoot zichtbaar van de stoten in haar kontje. “Het is lekker Wim, en het doet niet zeer. Je mag wel wat steviger op en neer gaan, maar niet te hard stoten.” Ik hield haar beide heupen vast en neukte haar wat steviger. Als vanzelf ging ik steeds sneller neuken, omdat ik mijn orgasme naderde. Plots hield ik het niet meer! Ik spoot mijn hele zak leeg in haar kontje.

“Ohhhh! Wat voelt dat geil aan”, zei ze. “Ik voel je warme zaad in me…” Ik bleef nog even stil in haar tot ik mijn erectie voelde verslappen en mijn pik uit haar kontje floepte. Ik ging naast haar liggen, omarmde haar en gaf haar lieve kusjes.

“Ik sloot mijn ogen en probeerde mij in te beelden dat ze over mij heen zou plassen”

Ik moet plassen

“En, vond je het lekker?”, vroeg ik haar. “Geweldig Wim. Ik ben nu niet meer bang, want je deed het zo voorzichtig en daardoor was het erg lekker.”, zei ze. “Dit doen we écht nog wel eens over hoor”, voegde ze er aan toe.

Na een tijdje knuffelen besloten we een bad te nemen. Ik liet het bad vollopen en nam alvast plaats. Mijn slappe lid rustte uitgeput op mijn been. Natasja kwam nu ook de badkamer in. “Ik moet plassen”, zei ze. “Dat komt door het geluid van dat stromende water”. Ik sloot mijn ogen en probeerde mij in te beelden dat ze over mij heen zou plassen.

“Wil jij nog iets heel ondeugends doen voor mij?, vroeg ik haar. “Kom eens bij mij in bad staan?” Ze klom over de rand. Ze stond nu spiernaakt voor me met haar benen aan weerszijden van mijn lijf. “Kom nog eens wat naar voren?”. Ze kwam dichterbij, zodat ik haar mooie kale poesje goed kon bewonderen. De lipjes van haar gladde kutje stonden iets open. Ik meen zelfs dat ze wat gezwollen waren. Ik zei: ” Ik zou het supergeil vinden als je over mij heen plast.

Plassen

Ze begon te lachen. “Vind je dat echt geil?”, stamelde ze. “Ja, vind je dat gek?”, vroeg ik haar. “Nee hoor, ik vind het wel grappig, maar hoe moet ik dat doen dan?” “Je moet gewoon plassen, probeer mijn gezicht maar te raken”, zei ik.

Ze probeerde een paar keer te plassen, maar het lukte niet onmiddellijk. Na een tijdje spoot er een straaltje uit haar lekkere kutje, recht op op mijn gezicht. Het was geil en warm. Ik probeerde enkele druppels te proeven. Het was zo geil dat mijn pik alweer fier omhoog wees.

Met mijn hand reikte ik naar haar geile piskutje. Ik probeerde wat van haar plasje op te vangen en wreef terloops over haar clitoris. “Best leuk om te doen, maar nu is mijn blaas leeg”, zei ze grinnikend. De laatste druppeltjes liepen uit haar kutke. “Ga eens staan?”, zei ze. Ik gehoorzaamde en plots ging ze door haar knieën om me wreed lekker te pijpen. “Dat is zo lang geleden voor mij Wim, en daar had ik zo’n zin in”, zei ze.

Ze pijpte me steeds steviger tot ik het voelde komen. Kreunend probeerde ik haar duidelijk te maken dat ik op het punt stond om in haar mond te komen. “Kom maar in mijn mond Wim, dat vind ik supergeil!” Ik hield het niet meer tegen en spoot mijn zak volledig leeg in haar geile zuigmondje.

Advertentie
5 3 stemmen
Beoordeel artikel
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Véronique
Beheerder
2 jaren geleden

, de plassex passage was speciaal voor @tsunami neem ik aan 🙂

Tsunami
2 jaren geleden
Reply to  Véronique

Met recht een spetterend einde.

wetwo
2 jaren geleden

Heerlijk sappig en geil verhaal, je ziet het helemaal voor je hoe lekker nat het wordt..