Home Sekservaringen Erotische Verhalen Erotisch verhaal: Banana Klit

Erotisch verhaal: Banana Klit

Dit erotische verhaal gaat over een jonge meid die als een blok valt voor haar personal trainer. Ze probeert zich te verzetten, maar als ze samen alleen achterblijven in de sportschool gaan alle remmen los.

Wil je jouw verhaal op Genotsplekje.nl publiceren? Hier kun je jouw verhaal inzenden.

1079
0
Tip

Mijn vriendin en ik waren het er allebei over eens. Al dat gepraat over de sportschool moest maar eens worden omgezet in daden. Maar we konden natuurlijk niet naar de eerste de beste fitnessschool gaan.

Mannenvlees

Eerst moest het ‘mannenvlees’ worden gekeurd. Goed, natuurlijk gingen we ernaar toe om te sporten, maar het oog wil ook wat, toch? Ondanks het feit dat er een kleine, gezellige school bij ons in de wijk was gevestigd, kozen we uiteindelijk voor ‘Basic Fit’ in het centrum. Reden? Jim.

Jim was een grote, donkere Amerikaan. Prachtig gespierd lichaam, keiharde, platte buik en een brede smile. Alles aan die man klopte. Ik kon, zelfs na zorgvuldige inspectie, geen grammetje vet ontdekken. Hij had zwarte krullen en fluweelbruine, ‘instant orgasme’ ogen. Op een schaal van 1 tot 10 in mijn opwindingsgraad scoorde hij hoog, zeer hoog.

Jim werkte vier dagen per week op een sportacademie. Bovendien gaf hij, als zwarte band karate-expert, lessen in zelfverdediging. In zijn spaarzame vrije tijd was hij te vinden in ‘Basic Fit’. Tot ons aller genoegen. Uiteraard kozen we voor een fitnessles die Jim gaf. Elke dinsdagavond togen we naar de sportschool om ons lichaam in ‘optima forma’ te brengen.

“Het ging allemaal heel subtiel, maar ik wist precies wat hij van plan was”

Speelpakje

Dat Jim in de smaak viel bij de dames was goed te merken. Zorgvuldig geplamuurd in oorlogskleuren en in de meest trendy outfits verschenen ze, klaar voor de jacht. De prooi moge duidelijk zijn. Alhoewel ik niet kon ontkennen dat ik Jim bijzonder aantrekkelijk vond, weigerde ik mezelf in een fleurig Aerobicpakje te steken. Met mijn shape was niets mis, daar had ik geen speelpakje voor nodig. Bovendien was Jim zich er maar al te zeer van bewust wat voor effect hij op vrouwen had. Ik bedankte er dus voor zijn ego nog meer te voeden.

Mijn duidelijke ongeïnteresseerdheid in zijn persoon intrigeerde hem. En dus begon hij me uit te dagen. Verbeterde mijn houding en streek daarbij quasi nonchalant langs mijn borsten. Pakte mijn heupen vast om te zien of ik mijn bekken wel goed kantelde. Fluisterde me in mijn oor hoe goed ik het deed. Het ging allemaal heel subtiel, maar ik wist precies wat hij van plan was.

Het sterkte me nog meer in mijn voornemen er niet aan toe te geven. In plaats van dat het Jim ontmoedigde, raakte hij alleen nog maar meer vastbesloten. Het werd een kat-en-muisspel dat me, toegegeven, uitermate opwond.

Stimulerende tracks

Op een dag stuurde hij me een playlist. ‘Stimulerende tracks voor je marathontraining’, glimlachte hij. Nou, en stimulerend was het zeker. Dit was letterlijk, zeg het met muziek. Aan de hand van de nummers die hij naar eigen zeggen met zorg had uitgekozen, vertelde hij me precies wat hij voor me voelde: ‘You found out I got a crush on you’, ‘I want to have sex on the beach’, ‘Do you want to funk with me’ en my all time favourite, ‘I’m horny’.

‘Heb je goed geluisterd naar de muziek’, fluisterde hij me de les daarop in mijn oor. ‘Got the message?’ Ik moest doof, blind en stom zijn om deze overduidelijke boodschap niet te begrijpen. Toch reageerde ik niet meteen. ‘I want you’, zei hij onverhoeds. ‘Please, you drive me crazy…’ Er lag iets van wanhoop in zijn stem.

Ik keek hem scherp aan. Zijn mooie, fluweelbruine ogen hadden het gewenste effect. Ik voelde mijn kutje samentrekken. Verdorie, ik hoefde toch niet altijd toe te geven aan mijn libido? ‘Jim, er is iemand die je aandacht probeert te trekken’, knikte ik naar een platinablonde dame die moeite had de stepmachine in te stellen.

“Geef toe dat je net zo naar mij verlangt als ik naar jou”

Hete kus

De rest van de les bleef hij bij me uit de buurt en ik haalde opgelucht adem. Te vroeg naar het scheen. Toen iedereen de fitnesszaal uitdrentelde hield hij me tegen. ‘Ik ben klaar voor vanavond’ zei hij zacht. ‘Ga je mee wat drinken?’ ‘Vandaag niet, Jim, Carmen wacht op me.’ Voordat ik het in de gaten had, trok hij me in zijn armen en gaf me een harde, hete kus. ‘Geef toe dat je net zo naar mij verlangt als ik naar jou.’ ‘Ik geef helemaal niets toe’ probeerde ik hooghartig.

Hij antwoordde niet en drukte zijn mond weer op de mijne. Met zijn tong dwong hij mijn lippen uiteen. Zijn armen sloten zich als twee bankschroeven om me heen. Ik voelde mijn weerstand verminderen al probeerde ik uit alle macht mijn verstand erbij te houden.

Ik vocht tegen mijn opkomende lustgevoelens. Hij knabbelde aan mijn lippen en verkende met zijn tong de binnenkant van mijn mond. En ik? Ik stond het allemaal toe. Waar was ik in Godsnaam mee bezig? Ik voelde zijn erectie tegen mijn kruis wrijven. Oh, wat heerlijk. Hij maakte draaiende bewegingen met zijn heupen en kneedde ondertussen mijn billen. Ik voelde mezelf kletsnat worden. ‘Chanel, waar blijf je?’, hoorde ik van heel ver weg. Shit, ik was Carmen helemaal vergeten. Ik rukte mezelf los. ‘Stop fighting. You’re only postponing the inevitable.’ ‘In your dreams’ siste ik en haastte mezelf naar buiten. Ik vervloekte mezelf. Moest ik me weer laten leiden door mijn kutje in plaats van door mijn gezond verstand!

Ik wilde hem

Die hele week daarna was ik rusteloos. Ik probeerde mijn gedachten te verzetten door te lopen, mezelf af te beulen. Intervaltraining. Het kwam mijn conditie in ieder geval ten goede. Dinsdagmorgen belde Carmen op om me te vertellen dat ze die avond niet ging trainen. Mijn hart begon te bonzen. Eigenlijk zou ik niet moeten gaan. Maar het was alsof een magneet me naar de sportschool trok.

Jim was in een opmerkelijk goede bui. Hij zei echter niets, kwam niet eens bij me in de buurt. Don, de eigenaar stak zijn hoofd om de hoek van de fitnessruimte. ‘Sluit jij af vanavond, Jim?’ Jim knikte. Hij draaide zich om en opeens keek hij me recht in de ogen. ‘Tonight’, vormden zijn lippen geluidloos.

Ik zette het stepapparaat nog een paar streepjes zwaarder en begon als een bezetene te trappen. Het had geen zin het nog te ontkennen. Ik wilde hem. Vreemd genoeg voelde ik me rustig worden toen ik dat eenmaal had toegegeven.

“Met één vinger volgde hij een druppeltje naar beneden, helemaal tot aan mijn bilnaad”

Erotische ervaring

Na de les ging ik, zoals gewoonlijk, nog even in de sauna. Hoewel het normaal gesproken gezellig druk was, zag ik dat de cabine helemaal verlaten was. Ik legde mijn handdoek op de bovenste bank, ging languit liggen en sloot mijn ogen. De deur ging zachtjes open en dicht maar ik hoefde mijn ogen niet open te doen om te weten wie het was. ‘Iedereen is weg’ lachte Jim zachtjes. ‘We hebben de sportschool voor ons alleen.’

Ik voelde mezelf steeds warmer worden en heus niet alleen van de sauna. Er vormden zich zweetdruppeltjes over mijn hele lichaam. Dat op zich was al een erotische ervaring. Ik besloot een bank lager te gaan. Jim ging achter me zitten.

Met één vinger volgde hij een druppeltje naar beneden, helemaal tot aan mijn bilnaad. En nog één. Toen voelde ik zijn mond op mijn rug. Zachte, vederlichte kusjes afgewisseld met verschroeiende likjes. Ik leunde naar achter en gaf me over aan mijn stormachtige gevoelens.

Glimmende billen

Met twee handen omvatte hij mijn borsten, streelde mijn armen, mijn heupen. Ik draaide me om en pakte zijn lid, dat fier en trots overeind stond, in mijn handen. Het was een zeldzaam mooi exemplaar en ik nam het genietend in mijn mond. Ik proefde zout van het zweet en zijn voorvocht. Mijn handen plaatste ik achter zijn glimmende billen. Zuigen, likken, bijten, plagen…

Jim ging liggen en trok me boven op zich. Onze tongen vonden elkaar in een heftig, erotisch spel. We glibberden en gleden terwijl zweet zich vermengde met geil. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat de zandloper geheel was leeggelopen. Tijd om even af te koelen…

Zonder mij los te laten ging Jim overeind zitten. Ik sloeg mijn benen om zijn heupen en zo, aan elkaar vastgeklonken, daalden we af naar de onderste bank. Onze lippen verlieten elkaar geen moment. De stilte werd alleen verbroken door ons zacht gekreun en de plagende woordjes die we elkaar toefluisterden.

“Ik kreunde van onvervuld verlangen”

Nieuwgierig aagje

Nog steeds met mij in zijn armen duwde Jim de deur van de sauna open en liep naar de douches. Voordat ik het in de gaten had, zette hij de koude kraan aan. Hij plantte me op mijn benen en de ijsstraal trof me in volle hevigheid. Ik snakte naar adem. ‘Dat is omdat je me al die weken hebt laten lijden’ grinnikte hij.

Als een furie vloog ik op hem af maar hij lachte en ving me op terwijl hij me weer in de douche trok, dit keer onder een warme straal. Onze kussen werden steeds heftiger, de strelingen dwingender. ‘Ik heb een ideetje’, zei Jim opeens. Vragend keek ik hem aan. ‘Wat ben je van plan?’ ‘Wacht maar af, nieuwsgierig aagje.’

Hij pakte een grote handdoek en begon me stevig af te drogen. Mijn allerintiemste plekje streelde hij echter zodat het daar allesbehalve droog werd… Net toen ik dacht dat ik zou komen hield hij op. ‘Niet nu.’ Ik kreunde van onvervuld verlangen. Nog steeds naakt volgde ik hem naar de kantine. ‘Ga liggen’, gebaarde Jim naar een van de tafeltjes. Verbaasd over mijn eigen gehoorzaamheid deed ik wat hij had gevraagd.

Fruitig

De tafel voelde even heel glad en koud aan. Vreemd genoeg werd ik er enorm geil van. Of was het de gedachte aan wat zou komen… Ik hoorde Jim rommelen in het kleine keukentje en ik voelde mezelf steeds natter worden. ‘Lig je klaar? Nee, niet kijken, dan verpest je de verrassing. Ik hoef je toch niet te blinddoeken, wel? Ik zakte weer naar achteren.

‘Spreid je benen. Zo ja, nog iets verder.’ Wat was hij toch van plan? Lang hoefde ik er niet op te wachten. Opeens voelde ik iets kleverigs op mijn venusheuvel. En nog wat. Een weeïge zoete lucht streelde mijn neusvleugels. Shit, het was een geschilde banaan. Die gek was me aan het beleggen met stukjes fruit.

Mijn lipjes, mijn knopje geen plekje sloeg hij over! En het voelde heerlijk. ‘Jim, wat…’ ‘Shhht schat, niet praten. Let op, nu komt het volgende onderdeel van mijn speciale recept.’ En wat voor onderdeel. Van schrik veerde ik bijna overeind, maar Jim hield me tegen. ‘Voorzichtig met dat roomijs, lieverd.’ Hij grinnikte. ‘Je bent zo heet dat het ijs sneller smelt dan ik het in je kutje kan scheppen.’ Ik dacht dat ik gek werd van genot. Wat een sensatie, hij vulde me helemaal met vanilleroomijs!

“Hij spoot een flinke dot slagroom in en rond mijn kutje”

Praline

Weer voelde ik wat kleverigs, dit keer vloeibaar. Hij spoot mijn hele onderbuik en schaamstreek vol met…chocolade. Ik kon me helemaal voorstellen hoe je je als praline moest voelen. Klaar om te worden opgegeten… en kreeg spontaan een orgasme. ‘En nu voor de piece de resistance’ fluisterde Jim en spoot een flinke dot slagroom in en rond mijn kutje. ‘Voila, volgens goed Amerikaans recept, Banana Klit. Hmmmm, helemaal alleen voor mij.’

Ik voelde hoe hij de binnenkant van mijn dijen begon te likken en tergend langzaam omhoog ging. Eerst aan de ene kant, daarna aan de andere. En elke keer hield hij vlak voor mijn kutje op. Met lange halen likte hij mijn liezen schoon. Mijn lichaam begon helemaal te tintelen. Al mijn zintuigen stonden op scherp.

Vervolgens was mijn onderbuik aan de beurt. Ik kronkelde onder hem. Hoe was het mogelijk dat een mens zo veel erogene zones had… ‘Mijn God, wat doe je me aan’, hijgde ik. Jim zei niets, lachte alleen maar en stortte zich weer vol overgave op zijn toetje. Ik voelde zijn adem over mijn lipjes gaan.

Bananenplakjes

‘Die bananenplakjes laat ik nog maar even zitten, eerst de split, eh ik bedoel de klit.’ Hij lachte hartelijk om zijn eigen grapje. Ik kon hem wel kelen, kon me niet herinneren ooit eerder zo opgewonden te zijn geweest. Hij zoog mijn klitje naar binnen, ging er zachtjes met zijn tong overheen, maakte achtjes en cirkelde er omheen. En ik? Ik was niet meer van deze wereld. Ik zweefde ergens op een wolk van genot.

Plotseling voelde ik hoe Jim een hap nam van de bananenplakjes op mijn schaamstreek. En toen nog één. Langzaam maar zeker kwam hij dichterbij mijn lipjes. ‘I am eating your pussy’ lachte Jim. Ja, ja, zou daar die Amerikaanse uitdrukking vandaan komen…

Hij sabbelde, likte en at en ik beloonde zijn inspanningen met het heftigste orgasme dat ik ooit had gehad… Wauw, wat was dat lekker. Ik voelde me loom en bijna volledig bevredigd. Bijna, want nu vond ik het tijd worden voor een heel ander soort vulling. Ik ging rechtop zitten en sloeg mijn armen om Jim’s nek.

“Oh nee, zoveel verspilling van zaad kon ik niet aanzien”

Zaadverspilling

Ondertussen gingen zijn handen schaamteloos over mijn lichaam. Vanaf mijn billen over mijn rug naar omhoog en via de voorkant, over mijn borsten, naar beneden. Plagend speelden zijn vingers met mijn klitje dat meteen weer erect stond. Ondertussen likte hij zachtjes in mijn nek, net onder de haargrens.

Ik reikte naar de Amerikaanse trots en begon hem voorzichtig af te trekken. Hij had een prachtig lid. Het stond zo stijf en het was zo hard dat ik geen moment hoefde de twijfelen aan de opgewonden staat waarin hij verkeerde. Het duurde niet lang of zijn ademhaling ging met horten en stoten. Ik begreep dat hij niet ver van een orgasme was. Oh nee, zoveel verspilling van zaad kon ik niet aanzien.

‘Ga eens liggen’ fluisterde hij opeens en duwde me zachtjes achterover op de formicatafel. Automatisch spreidde ik mijn benen. In één vloeiende beweging kwam hij in mij. Mijn benen sloeg ik stevig om zijn middel.

Hij zoog me naar binnen

Wow, de werkelijkheid was nog lekkerder dan de fantasieën die ik wel eens over dit standje had gehad. Hij begon langzaam te bewegen. Het gevoel dat ik vervolgens kreeg was met geen pen te beschrijven. Hoezo g-spot, volgens mij waren er nog veel meer ‘spots’ en werden ze allemaal tegelijk gestimuleerd.

Jim hing half over me heen. Ik zoende hem onder zijn kin en trok een vochtig spoor met mijn tong naar zijn oorlelletje. Ik blies zachtjes in zijn oor, likte en knabbelde aan zijn lelletje. Onze monden vonden elkaar in een gulzige, allesverzengende kus, tong voelde aan tong. Hij zoog me naar binnen. We dronken elkaar als het ware op…

Jim pakte mijn benen en legde ze op zijn schouders. Zo kon hij nog dieper in me komen. Hij begon weer te bewegen. Tergend langzaam als in een slow-motion-film. Ik probeerde zijn ritme te volgen. Elke vezel in mijn lichaam schreeuwde om meer… harder… sneller…

“Hij pakte me vast bij mijn middel en nam me diep en hard”

Sprinter

Jim stopte, als een sprinter die wacht op het startschot. Ik kneep mijn vaginaspieren samen om hem te signaleren vooral door te gaan. Plotseling begon hij te stoten. Hij pakte me vast bij mijn middel en nam me diep en hard. Zijn bewegingen werden steeds heftiger totdat ik het uitschreeuwde van genot. Mijn orgasme kwam plotseling en was hevig en intens. Waren dat sterretjes die ik zag? Hoorde ik werkelijk klokken luiden?

Jim kreunde. ‘Mijn God, ik ga komen, ik ga komen…’ En dat deed hij, en hoe! Hij gaf een schreeuw en ik voelde hoe zijn zaad in warme stralen in mij spoot als stromen lava uit een overborrelende vulkaan. Uitgeput hing hij over mij heen. Ik pakte zijn gezicht vast en gaf hem een lome, maar intense tongzoen. Jim trok me overeind. Kom, we gaan douchen. Nu pas voelde ik hoe plakkerig ik was. De warme straal voelde heerlijk aan.

Langzaam begonnen we elkaar in te zepen. Wat een geweldig sensueel gevoel. Warme hand op warme huid. Jim keek me vorsend aan. ‘Spijt?’ ‘Nope.’ Ik gaf hem een brede grijs en zei: ‘maar de volgende keer verzin ík het toetje…’

Advertentie