Home Sekservaringen Erotische Verhalen Erotisch Kerstverhaal: Naughty Santa

Erotisch Kerstverhaal: Naughty Santa

Een paar weken voor kerstavond word Izzy wakker. Het is zondagochtend. Naughty Santa. Het is het eerste wat in haar op komt. Haar brein fantaseert verder.

Wil je jouw verhaal op Genotsplekje.nl publiceren? Hier kun je jouw verhaal inzenden.

838
7
Tip

Een paar weken voor kerstavond word ik wakker. Het is zondagochtend. Naughty Santa. Het is het eerste wat in me op komt. Mijn brein fantaseert verder.

Naughty Santa, een thuisfeestje voor een select gezelschap om de kerstdagen op een lekkere manier in te luiden. Als er zich in mijn hoofd een idee ontpopt, dan kan ik er het beste maar gewoon aan toegeven, weet ik inmiddels uit ervaring. Want het gebeurt hoe dan ook.

Mijn man reageert enthousiast: ‘Leuk idee, wie zullen we vragen?’ We besluiten een bevriend stel en een vriendin uit te nodigen. Ze kennen elkaar niet, maar wij weten dat zowel het stel als de vriendin een lichte voorkeur hebben voor een beetje kinky. Volgens ons moet dat wel goed komen.

Op de computer maak ik een mooie uitnodiging en verstuur deze via Whatsapp. Binnen een uur heb ik van beide een positieve reactie. Op kerstavond gaan we los.

Mijn man en ik halen in de tussenliggende weken allerlei sexy kerstaccessoires in huis: een strakke kerst boxershort voor mijn man, kerstlingerie voor mij en kerstmutsen voor iedereen waar met grote letters naughty op gedrukt staat. Rode hoeslakens voor over de matrassen die we in de kamer gaan neerleggen. Witte slagroom voor op… nou, dat zien we op de avond zelf wel.

Ook kopen we een erotisch spel; in een hartvormige doos zitten heel erg veel opgerolde papiertjes met spannende opdrachten. Een leuke manier om het ijs te breken en als de avond vordert een leuk spel om er af en toe weer eens bij te pakken.

Erotisch spel: Een kinky hart vol spannende opdrachten.

Kerstavond, 21:00 uur. Het stel arriveert. Een klein kwartier later de dame. Omdat iedere partij weet wat de bedoeling van de avond is en iedereen daar heel erg akkoord mee is, hebben we in onze woonkamer al matrassen op de grond gelegd en er een gezellig geheel van gemaakt. Het stel heeft een tasje vol kinky speelgoed bij zich. Dit belooft een leuke avond te worden!

We beginnen de avond aan onze keukentafel, met een drankje. Eerst even kennismaken en kletsen. Het klikt onwijs goed tussen iedereen. Midden op de tafel heb ik van te voren een grote kerstbel gezet. Na een uurtje borrelen grijp ik de bel en schudt voorzichtig. Vrolijk geklingel klinkt. ‘De club is open!’ grinnik ik. Dan trek ik mijn shirt over mijn hoofd uit. In mijn kerstbeha en mijn broek sta ik voor het gezelschap. Er wordt gelachen en goedkeurend gefloten. Al snel volgt iedereen mijn voorbeeld.

Slechts gehuld in spannende onderkleding – bij toeval heeft iedereen voor rode lingerie gekozen – begeven we onszelf naar de woonkamer. Daar kunnen we aangenamer gaan zitten op de bank en de matrassen. Het erotische spel ligt al klaar.

Onze vriendin neemt het initiatief. ‘Ha, leuk! Mag ik beginnen?’ We knikken haar bemoedigend toe. Ze vist een opgerold papiertje uit de hartvormige doos, rolt het uit en leest de opdracht voor:

Zorg ervoor dat je partner binnen twee minuten zichtbaar opgewonden is.

Hoe? Dat mag je zelf invullen. ‘Oh jee. Voor deze opdracht heb ik een partner nodig, en die heb ik niet..’ Haar onderlip en haar volle borsten drukt ze nonchalant naar voren. Haar borsten springen bijna uit het rode, sexy niemendalletje wat ze draagt.

Kinky opdrachten

Het werkt. Beide mannen bieden onmiddellijk hulp. ‘Neem ze allebei maar,’ grinnikt de dame van het stel, ‘dat wordt een makkie!’ Ze krijgt gelijk. Onze vriendin laat zich op handen en knieën zakken. Volledig bewust van het fantastische uitzicht wat ze hen biedt kruipt ze naar beide heren toe. Eerst wendt ze zich tot mijn man en legt een hand op zijn dij. Dan brengt ze haar gezicht naar de zijne en kust hem zacht op zijn lippen.

Mijn man zoent haar terug. Als ze haar mond opent en met haar tong over zijn lippen streelt is hij overstag. Hij legt zijn handen om haar heupen en trekt haar op zijn schoot. Zijn erectie is duidelijk in zijn strakke kerstboxershorts te zien. Onze vriendin laat haar kruis even plagend over zijn erectie glijden en stapt dan resoluut van zijn schoot. ‘Dat is nummer één,’ lacht ze. ‘Nee,’ kreunt mijn man, ‘niet nu al stoppen!’

Nu wendt onze vriendin zich tot de man van het bevriende stel. Brutaal trekt ze zijn strakke rode slip iets omlaag. Het spel heeft hem uiteraard niet onberoerd gelaten en zijn penis is allang uitgegroeid tot een volwaardige erectie. Ze buigt zich naar hem toe, kijkt hem aan en kust zachtjes zijn eikel. ‘Dat is nummer twee. Opdracht voltooid.’

Ik kijk mijn beide vriendinnen aan en zonder iets te zeggen beslissen we met ons drieën hoe de avond er verder uit gaat zien. We wisselen een paar blikken en weten precies wat we aan elkaar hebben. Het is voor iedereen helemaal prima en we voelen ons goed.

‘We willen dat jullie jezelf helemaal uitkleden. En daarna mogen jullie ons uitkleden,’ zeg ik tegen de mannen. Uitdagend steken we onze armen in de lucht. Al snel ligt alle kerstlingerie rondom de matrassen met de roodgekleurde hoeslakens. Vanavond zijn er geen regels. Iedereen is van iedereen. Iedereen geniet van iedereen. Het is een kerstgedachte waar we allen nog lang van zullen nagenieten.

“Langs deze weg wil ik alle bezoekers van Genotsplekje alvast hele fijne dagen toewensen. Geniet van jezelf, elkaar en het leven.”

Liefs,

Izzy van der Horst

Meer Izzy:
Auteursprofiel van Izzy van der Horst
Izzy van der Horst op Genotsplekje.nl
Luisteren naar erotische verhalen van Izzy
Boek Recensie: Hoogspanning door Izzy van der Horst
Download eBook “Hoogspanning” door Izzy van der Horst
Koop het spel “Hart vol Kinky Opdrachten”

Meer erotische verhalen:
Lees nog een erotisch kerstverhaal
Meer erotische verhalen
Jouw erotische verhaal inzenden

Advertentie
5 2 stemmen
Beoordeel artikel
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
relaxed68
relaxed68
3 jaren geleden

Wat een lekker verhaal Izzy van der Horst. Als lezer en medegenieter voor jou en alle anderen, denk aan alles dat kan, het is anders… maar in goed gezelschap knus en intiem… Iedereen veel gezondheid en veel warme/geile dagen in 2021 toegewenst!

Suzanne
3 jaren geleden

Leuk verhaal . Ik heb je boek ook gelezen. Spannend en heel erg inspirerend :p

Frederik
Frederik
3 jaren geleden

Wat een heerlijk geil verhaal Izzy. Ik heb er zo van genoten. Het brengt me op geile ideëen. Bedankt.

Frederik
Frederik
3 jaren geleden

Zo wil ik mijn kerstfeest wel ieder jaar inluiden. Lekker geil met meerdere mensen, dat lijkt me zalig.