Home Sekservaringen Erotische Verhalen Trio MMV: Onze Eerste Keer

Trio MMV: Onze Eerste Keer

Wil je jouw verhaal op Genotsplekje.nl publiceren? Hier kun je jouw verhaal inzenden.

6466
0
Tip

Suzanne kende hem van een chatbox. Ze had hem al vaker gesproken en toegevoegd aan haar Skype-account. Ze hadden al eens over seks gesproken en Suzanne had hem verteld over haar fantasie om het eens met twee mannen te doen. De jongen was alleenstaand en nogal aan de verlegen kant, maar had in principe wel oren naar haar verhaal. Over een periode van enkele maanden hebben zowel Suzanne als ikzelf hem diverse keren gesproken, maar dan ging het meestal over gewone dingen.

Op een zekere dag waren we op oorlogspad. We hadden onze zinnen er op gezet. We wilden al een tijdje “sexperimenteren” en we waren het erover eens dat we nu maar eens tot actie moesten overgaan. We kenden inmiddels al verschillende jongens of mannen die hadden aangegeven wel met ons te willen daten, maar die ene jongen was onze favoriet. We vonden hem allebei aardig en dat verlegen karakter maakte het juist leuk. Op een stoer type met een grote bek zaten we niet echt te wachten. Dus we riepen hem op Skype en stelden voor om af te spreken.

Dat was even slikken voor hem. Ineens besefte hij dat we het meenden. Hij werd bloednerveus, maar iets in hem had wel zin in zo’n geile ontmoeting. Hij zei zelfs dat hij het al eerder met een stel had gedaan, maar dat geloofden we allebei niet. Op zich wilde hij wel, maar hij vroeg zich af hoe we dat dan zouden aanpakken. We zouden toch niet zomaar even uit de kleren kunnen gaan en dan gewoon met zijn tweetjes Suzanne bespringen. Dat zou hij niet durven. Op dat moment hadden wij ook nog nooit zoiets gedaan en we begrepen als geen ander dat het zo niet zou gaan werken. Ter plekke verzon ik een geil spelletje. Ik weet niet waar ik het zo snel allemaal vandaan haalde, maar ik stelde het voor en hij ging meteen overstag. Dit is het!

Ik stelde voor dat iedereen briefjes ging schrijven met geile opdrachtjes er op.

We zouden gewoon afspreken en gezellig kletsen zoals we anders ook doen. We konden dan even wennen aan elkaar en lekker iets drinken. Na een tijdje zouden we dan met het spel beginnen en wel zien hoe het verder zou aflopen. Ik stelde voor dat iedereen briefjes ging schrijven met geile opdrachtjes er op. Suzanne moest bijvoorbeeld dingen opschrijven waarvan zij wilde dat wij dat met haar zouden doen. We zouden dan om beurten een briefje trekken en zo’n opdracht uit moeten voeren. Maar ook de mannen moesten briefjes schrijven met dingen die ze lekker vinden. Suzanne zou die opdrachtjes dan moeten uitvoeren. Verder zou ik het spel nog wel een beetje bijschaven, maar de afspraak stond.

We vertrokken vroeg in de avond naar het huis van die jongen. Onderweg gierden de zenuwen door onze lichamen. We waren allebei bloednerveus. Toen we eenmaal in het appartement van de jongen zaten viel de spanning wat van ons af. Het was er aangenaam en de jongen was precies zo sympathiek als we ons voorgesteld hadden. We babbelden bijna twee uur aan een stuk voordat er een echte stilte viel. Tijd voor een spelletje! Ik legde het spel verder uit. Iedereen moest beginnen met vijf kledingstukken aan. We zouden elk 15 briefjes schrijven met geile opdrachten, variërend van geef me een kusje tot stop je harde pik in mijn mond. In elk bakje zouden we ook drie briefjes stoppen met de tekst “JIJ HEBT DE REGIE”. Als je zo’n briefje trekt mag je iemand een minuut lang precies vertellen wat hij of zij moet tonen of doen. Ook gingen er in elk bakje drie briefjes met ‘de tekst “TREK EEN KLEDINGSTUK UIT”.

We zouden het klokje rondgaan en als we een opdracht weigeren moet er steeds een kledingstuk worden uitgedaan. Alle opdrachten op de briefjes mochten ongeveer een minuut duren. We gingen van start. Suzanne trok als eerste een briefje bij mij. Het was meteen een hele heftige opdracht. “Ga met je kutje op m’n gezicht zitten en maak rijdende bewegingen” De jongen keek op, slikte en zei; “Wow! Dat is geil!” Maar zolang ze nog vijf kledingstukken aan had was het eerder komisch. Ze had een slipje aan, een panty en een kort rokje. Ik vleide me neer in zijn bankstel en ontving haar kruis in mijn gezicht. Een minuut lang mocht ik slechts de geile geur tussen haar benen opsnuiven. Het was wel spannend. De jongen keek ook blij en opgewonden.

“Hij kon haar kutje niet proeven noch zien, maar hij voelde dat haar kutopening al open stond.”

Nu was het mijn beurt en ik trok een briefje bij Suzanne. “Geile kussen in mijn nek”, was de opdracht. Ik schurkte me tegen haar aan en begon haar hals en nek te likken en te zoenen. Toen was het de beurt aan onze hete vriend. Hij mocht meteen aan haar klitje gaan likken. Hij voelde de bui al hangen. Als we zo doorgaan zitten we de hele avond met onze kleren aan. Hij kon nu aan haar panty likken of de opdracht weigeren. Hij twijfelde. Het was allebei een flinke stap. Toch koos hij voor de opdracht. Hij genoot zichtbaar van de geile geur van Suzanne’s kutje. Hij kon haar kutje niet proeven noch zien, maar hij voelde dat haar kutopening al open stond. Ook Suzanne voelde zich heel heet worden. Zomaar een andere man die tussen haar benen zit en mijn man vind het nog leuk ook. Ik genoot inderdaad van de spanning.

Suzanne moest nu een briefje bij hem trekken. “Pijp me lekker” stond er op het briefje dat hij geschreven had. Ook komisch. Hij had zijn broek nog aan. Suzanne knielde bij hem en duwde haar hoofd in zijn kruis. Ze begon met haar mond om zijn penis heen te likken. Tja, ze likte aan zijn broek, maar wel ruw. Hard genoeg voor hem om te voelen dat er een meisje in zijn kruis bezig was. Hij genoot zichtbaar en baalde tegelijkertijd van die broek. Van mij mocht het ook wat sneller gaan nu. Ik weigerde mijn opdracht en trok snel mijn broek uit. De jongen deed exact hetzelfde. Daar zaten we dan allebei in onze boxershort. Suzanne weigerde vervolgens ook. We waren het dus met elkaar eens. Hij gaat lekker! Ik accepteerde mijn volgende opdracht. Ik mocht haar borsten masseren en verlangde er nu wel naar om haar lekker te omhelzen. Ik ging achter haar zitten en masseerde haar lekkere tieten. De jongen trok een briefje. Hij glimlachte van geluk en riep; “Ik heb de regie!”.

Dat was precies wat hij nodig had, want hij wilde haar kutje ook wel eens in zijn gezicht gedrukt hebben. En zeker nu haar panty uit is. Hij ging op de grond liggen en zei schuchter. “Doe hetzelfde op mijn gezicht wat je net bij Peter deed”. Suzanne gaf het hem, en hoe ! Ze was behoorlijk warmgelopen en maakte neukbewegingen boven zijn gezicht. Ze gebruikte zijn gelaat om haar klitje langs te wrijven. Dit was fun! Suzanne trok weer een briefje bij mij maar weigerde de opdracht. Haar laarzen gingen uit. Wat een gevoel voor timing, want ik trok een briefje met een voetenmassage. Ik masseerde haar voeten en likte er aan. Ondertussen keek ik vol verlangen naar haar drijfnatte slipje. Zo te zien is Suzanne behoorlijk ontspannen. Onze vriend was weer aan de beurt. Hij weigerde de opdracht en trok zijn ondergoed uit. Suzanne keek nieuwsgierig naar zijn blote lid. Het was aan haar. Ze mocht een briefje trekken uit zijn bakje. Het was een massage voor zijn penis. Zijn boxershort was uit dus nu kon het beginnen. Ze nam zijn pik in haar mond en terwijl ze er lekker aan zoog keek ze me recht in de ogen. Ze zocht mijn goedkeurende blik en die kreeg ze. Ik kreeg er zelf een enorme harde leuter van. Zij had een vreemde pik in haar mondje en ik zag haar voor het eerst pijpen vanuit een heel ander perspectief. Zeg maar de geilste porno die ik ooit gezien heb…

Het duurde iets langer dan een minuutje en daar maalde niemand om. Het briefjes trekken ging door en de spanning dreigde om te slaan in irritatie. We vonden alle drie dat er wel wat meer vaart in mocht. Vooral omdat we regelmatig hetzelfde opdrachtje opvisten. We besloten de briefjes niet meer terug te steken in het bakje, maar ze er allemaal uit te gooien. Zodra de bakjes leeg zijn zouden we helemaal los gaan. Al snel kwamen de leuke opdrachtjes voorbij. Suzanne met twee snikkels in haar mond. Twee mannen die zich aftrekken boven haar gezicht. Hij likt haar kutje. Ik krijg eindelijk die natte preut in mijn gezicht en steek mijn tong in haar kutopening en ow jaaaa… We zouden haar samen likken. Suzanne klapte uit elkaar van geilheid toen hij haar kutje en klitje aan het likken was en ik mijn tong in haar kontgaatje op en neer liet gaan. Ze kwam bijna klaar van deze hete nieuwe ervaring. Maar we trokken ons heel gemeen op tijd terug om dat te voorkomen.

Al snel kreeg ze de regie en mochten we het nog eens doen. Ze zat op haar knieën met haar kont naar achter. Hij likte haar klitje en schoof een vinger in haar kletsnatte kutje. Ik duwde mijn tong weer in haar kontgaatje en maakte er neukbewegingen mee. Ze kronkelde als een wilde en haar adem stokte. Hijgend zeeg ze ineen toen we er weer een abrupt einde aan maakten. Het minuutje is voorbij! Suzanne was nu helemaal los en ook de jongen was een stuk minder verlegen. Ik genoot met volle teugen. Toen de bakjes leeg waren gingen we naar zijn bed. Ik spoorde Suzanne aan om haar fantasie de vrije loop te laten gaan. Ik zei dat er twee jongens op het bed liggen die gebruikt willen worden. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen. Ze pijpte hem en trok aan mijn leuter. Toen de mijne stijf was kroop ze er met haar kutje op en begon ze op me te rijden. Dan boog ze voorover om die jongen weer te pijpen. Daarna hebben we de rollen gewisseld en haar samen lekker geneukt. Tenslotte heb ik haar heerlijk klaar gelikt. Het was vijf uur in de ochtend toen we moe maar voldaan stopten. Onderweg naar huis hebben we elkaar nog lekker opgehitst. Thuis opnieuw nog eens innig gevreeën en de volgende morgen nog eens… We hebben er heel lang van nagenoten en het duurde niet lang voor een tweede afspraak ter sprake kwam. Trio MMV, geslaagd!

Advertentie