Home Sekservaringen Quiz & Poll Een ouwe fiets moet je proberen?

Een ouwe fiets moet je proberen?

1334
6
Tip

Volgens een bekend gezegde moet je het leren op een ouwe fiets. We vroegen onze lezers of ze werkelijk met een ouder iemand zouden daten. Een overgrote meerderheid (76%) kiest absoluut voor een oudere date.

Uit onze peilingen blijkt ook dat 14% van de ondervraagden een date met een ouder persoon niet uitsluit, ze overwegen het. Voor 6% van de respondenten is een date met een ouder iemand echt uitgesloten. 2% van onze lezers zegt het echt niet te weten.

Onze bezoekers staan droog

We vroegen jullie ook of je tevreden bent met je seksleven. Bijna de helft van onze bezoekers (46%) zegt geen seksleven te hebben. Ze brengen veel tijd door op deze website, omdat ze simpelweg droog staan. Nog eens 27% van de ondervraagden zegt wel een partner te hebben, maar is niet te spreken over de kwaliteit van zijn of haar seksleven.

Gelukkig is 19% van onze lezers tevreden met zijn of haar seksleven. En 9% van de ondervraagden gaf zelfs aan zeer tevreden te zijn.

Onze redactie ontvangt graag verhalen van mensen die al dan niet gelukkig zijn met hun seksleven. Ook vragen staat vrij. Wij helpen graag met nuttige artikelen en tips om je seksleven te verbeteren. Plaats je vragen of ervaringen onderaan dit artikel als commentaar, of neem contact op met onze redactie.

Check het sekswoordenboek voor de verklaring van seksbegrippen

Advertentie
0 0 stemmen
Beoordeel artikel
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
mikesub
2 jaren geleden

Leeftijd is maar een getal. Of mijn sexpartner nu ouder of jonger is dan ikzelf, dat maakt mij niet uit. Zolang je maar van elkaar kunt genieten.

Voere72
2 jaren geleden

Ja hoor. Als er een klik is, waarom niet. Als je lekker van elkaar kunt genieten. En inderdaad, leeftijd is maar een getal. Niks mis mee. Dat is wel een fantasie van mij; sex met een vrouw van een jaar of 10 à 15 ouder.

Iera55
2 jaren geleden

Het voordeel van ouder worden merk ik, is dat je minder haast krijgt en je meer kan focussen op je sexpartner. Dus per saldo voor iedereen meer plezier en genot.

jasper
jasper
2 jaren geleden

Iemand die er achter wil komen? Ik zoek nog wel een oudere om te testen hoor hihi 😛

dilf
2 jaren geleden

Zijn er nog leuke oudere dames die op zoek zijn naar een lekkere date waarbij ze volledig verwend worden? Jullie bevelen zijn mijn opdrachten!

derf
2 jaren geleden

Met het ouder worden neemt de behoefte om snel klaar te komen af, maar de aandacht voor de ander stijgt. De non-verbale communicatie, waarbij je vooral luistert naar hartslag, ademhaling en lichaamstaal,,maken het seksspel des te intiemer. Vrouwen van alle leeftijden die dit hebben ervaren weten waarover ik het heb. Dus: dames kies een man die meer luistert, en jouw laat genieten, in plaats van dat hij zijn zaad lozen moet.