Home Sekservaringen Erotische Verhalen Een erotisch kerstverhaal

Een erotisch kerstverhaal

Wil je jouw verhaal op Genotsplekje.nl publiceren? Hier kun je jouw verhaal inzenden.

2065
7
Tip

Erik en ik overwogen al een tijdje om te gaan swingen. We zijn eerst eens naar de kennismakingsavond van een parenclub gegaan, maar dat vonden we maar niks. Niet ons type mensen daar…

Ook ons swingersprofiel op SDC leverde tot nu toe nog niet de juiste klik op. Wat wel al meerdere keren ter sprake was gekomen was een trio met Erik zijn vriend Toon. We hadden er zelfs tijdens de seks al eens over gefantaseerd.

Toon was single, aantrekkelijk en een hele aardige vent. Maar hoe moesten we dit nu eens brengen. “Als we Toon nu eens uitnodigen met kerst?”, opperde ik tegen Erik. “Op tweede kerst zijn we inderdaad alleen, maar hoe pakken we dat dan aan”, vroeg Erik.

“Laat dat maar aan mij over”, zei ik met een lach. “We gaan gewoon iets eten en drinken en dan ga ik jullie openlijk verleiden. We zien vanzelf wel hoe hij reageert”, zei ik. Erik keek me zwoel aan. Zo kijkt hij meestal als hij opgewonden is. En ja hoor, een enorme stijve paal tekende zich af in zijn strakke jeansbroek.

Ik greep hem in zijn kruis, kneep hard in die dikke kloppende paal van hem en begon hem te tongzoenen. Hij greep mijn billen vast en kneep er zachtjes in. Ik maakte zijn broek los en trok hem naar beneden.

Verlekkerd keek ik naar zijn goed gevulde boxershort en streelde de schacht van zijn pik met mijn nagels. Zijn pik bewoog lustig op en neer en hij begon zachtjes te kreunen. Mijn onderlijfje stond intussen ook al in vuur en vlam.

“Mijn doordrenkte slipje was zowat naar binnen gezogen”

Ik voelde dat mijn kutgaatje openstond en mijn slipje was nat geworden. Vurig kuste ik Erik terwijl ik met mijn nagels over zijn pik bleef strelen. Erik manoeuvreerde zijn hand tussen mijn benen en begon onder mijn rokje mijn schaamlippen te strelen. Mijn doordrenkte slipje was zowat naar binnen gezogen, waardoor mijn lipjes uit mijn slipje waren gesprongen.

Opeens begon hij mijn klitje te strelen door de stof van mijn slipje. Ik schokte en kuste hem vurig. Ik trok zijn short uit en greep die lekkere lul beet. “Ik wil je pik in mijn mond ventje”, sneerde ik hem toe. “Ik wil jou ook proeven schat”, gromde Erik.

Voor ik het wist lagen we in standje 69 op de bank lekker aan elkaar te sabbelen. God, wat kan die man van mij toch heerlijk likken. En ik kan zo intens genieten van die lekkere pik in mijn mond. Ik zat met mijn kutje bovenop zijn gezicht en pijpte hem plagend langzaam. Zijn pik maakte schokkende bewegingen in mijn mond.

Terwijl hij me likte schoof hij ineens twee vingers in mijn kutje. “Stel je voor dat dit de pik van Toon is en dat je lekker geneukt wordt terwijl ik je bef”, opperde Erik.

Ik kon het me inderdaad goed voorstellen. Ik voelde hoe ik steeds natter werd van de gedachte om met twee mannen te kunnen seksen. Het idee dat ik tegelijkertijd gebeft en geneukt zou worden maakte me extreem vurig.

Ik voelde een enorm orgasme opkomen en begon heftig met mijn klitje op Erik zijn gezicht te rijden. Voor ik het wist kwam ik spetterend klaar. Mijn lichaam schokte en ik voelde hoe ik in meerdere golven spuitend klaarkwam op zijn gezicht.

“Nu wil ik dat je me snoeihard neukt”, zei ik tegen Erik. Ik ging mooi op mijn knietjes voor hem zitten, zodat hij me lekker diep zou kunnen nemen. Zachtjes gleed zijn enorme dikke staaf bij mij naar binnen. Hij stopte zijn hand tussen mijn benen en terwijl hij me zachtjes neukte streelde hij mijn klitje. Dat was wel heel erg heftig, want ik was net klaargekomen, dus mijn klitje was supergevoelig.

Weer probeerde hij me gek te maken met onze fantasie. “Denk maar dat Toon onder je ligt en lekker van je kutje snoept, terwijl ik je zachtjes neuk”, gromde hij me toe. Het was te heftig en ik moest hem vragen mijn klitje even te vermijden. Hij trok zijn hand weg en sloeg me keihard op mijn billen. Tegelijkertijd begon hij keihard in me te stoten.

“Niet komen hoor”, zei ik. “Ik wil je sletje zijn en ik wil dat je mijn gezicht onderspuit met die lekkere lul van je”. Erik was al bijna aan het klaarkomen en besloot even te stoppen. Hij maande me op mijn rug te gaan liggen. Hij opende mijn benen en snoepte even van mijn kutgaatje.

Teder likte hij mijn schaamlipjes om vervolgens heftig met zijn tong op en neer te bewegen in mijn opening. Kort daarna vleide hij zich weer op mij neer en schoof die heerlijke snikkel lekker langzaam bij me naar binnen. We kusten vurig en terwijl hij steeds sneller begon te stoten fantaseerden we hardop over een triootje.

“Voel je die pik in je? Straks krijg je twee piemels in je kutje!” En zometeen gaan twee pikken hun zak leegspuiten in je gezicht”. Ik stond op het punt om opnieuw klaar te komen. Hij bleef maar smerig geile dingen in mijn oren fluisteren.

Toen hij de daad bij het woord voegde, en naast zijn pik ook nog een kleine dildo in mijn kutje stopte, kon ik het echt niet meer houden. Ik kwam opnieuw klaar.

“Ik wil echt twee pikken voelen schat”

Erik kwam met zijn pik naar mijn gezicht toe. “Ik wil echt twee pikken voelen schat”, zei ik tegen hem. “Spuit je sletje maar lekker onder”, zei ik. En ja hoor, hij kwam met dikke warme stralen klaar op mijn gezicht. Moe maar voldaan lagen we in elkaars armen na te genieten. “Zullen we Toon dan maar uitnodigen met de kerst?”, vroeg Erik. Ik knikte ja!

Het was kerstavond en de deurbel ging. Dat moet Toon zijn. “Hoe gaan we dit aanpakken?”, vroeg Erik opnieuw. Ik had al gezegd dat hij het aan mij moest overlaten, maar hij wilde toch weten wat mijn aanpak zou zijn. Ik had me wel heel erg sexy aangekleed. Geil met stijl zeg maar. Ik zou me heel erg hitsig gaan gedragen tegen Erik en intussen ook Toon verleiden. Verder zou ik wel improviseren.

Ik deed de deur open en schrok. Toon had iemand meegenomen. Een dame nog wel. Ik keek verward op naar haar en stelde me stamelend voor. “Dit is mijn nieuwe vriendin, Angela”, zei Toon. “Kom binnen!”, zei ik. Ik liep voor ze uit naar de woonkamer en zag de verbazing op Erik zijn gezicht. “Tja, we hebben elkaar net leren kennen en ik dacht jullie vinden het vast niet erg als ik mijn nieuwe vlam aan jullie voorstel”, zei Toon met een grijns.

“Tuurlijk niet, leuk hoor”, zei Erik. “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd”, voegde ik er aan toe terwijl ik naar Erik knipoogde. Erik gaf Angela een hand. Ik liep naar de keuken en vroeg Erik of hij me even kon komen helpen. “Dit is kut!”, fluisterde hij. “Welnee, we gaan gewoon door”, zei ik met een gemeen lachje. “Het plan verandert niet, alleen het aantal deelnemers”, fluisterde ik in zijn oor. Ik greep hem in zijn kruis en zei: “lekker toch?”

Erik moet al een soortgelijke fantasie in zijn hoofd hebben gehad, want zijn pik was superhard. We liepen terug naar de woonkamer. Toon en Angela hadden inmiddels plaatsgenomen in de fauteuils. Dat kwam goed uit, want dan konden wij recht tegenover hen op het tweezits bankje plaatsnemen.

“Ik zag hoe zowel Toon als Angela stiekem tussen mijn benen keken”

“Wie lust er een wijntje?”, vroeg Erik. Iedereen lustte wel een Chardonnay, dus de eerste fles kon worden aangebroken. “Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?”, vroeg ik het kersverse koppel. Angela vertelde dat was gescheiden en al een tijdje op een datingsite was ingeschreven. Zo kwam ze op het profiel van Toon uit en toen hebben ze eens afgesproken. “Het klikte meteen”, zei ze met een glimlach.

Terwijl Angela haar verhaal vertelde zat ik in mijn korte rokje met mijn benen open. Ik raakte Erik regelmatig aan, alsof er niemand anders in de kamer was. Ik zag hoe zowel Toon als Angela stiekem tussen mijn benen keken. Ik had nog een slipje eronder aan, maar de volgende stap was een wc-bezoekje, waarna ik zonder slip zou terugkeren.

Toon en Erik luisterden aandachtig naar Angela. Erik streelde intussen mijn benen en ging zelfs zover dat hij de binnenkant van m’n dijen aanraakte en mijn benen iets verder uit elkaar trok. De kamer wat gevuld met spanning. Ik zag hoe Erik een enorme bobbel in zijn broek had en zelf hield ik het ook niet droog. Ik stond op en ging naar het toilet.

Toen ik terugkwam wees Erik mij schaamteloos op een natte plek op de bekleding van de lederen tweezits. “Je bent nogal nat!”, zei hij met een gemeen glimlachje. Ik schrok van zijn plotse openheid. Ik dacht dat ik provocerend was, maar Erik nam ineens een flinke voorsprong. Ik kon niets anders dan eerlijk antwoord geven.

“Ja Erik, we lopen al weken te fantaseren over swingen en er ging ineens iets door mijn hoofd waar ik erg opgewonden van ben geworden.” Erik wist niet goed wat hij moest zeggen en Angela ratelde gewoon verder over haar dates met Toon. Intussen zat ik zonder slipje aan met mijn benen wagenwijd open. Erik streelde mijn benen.


 

Toon en Angela keken niet op of om. Zouden we nu echt nog meer hints moeten geven? Ik greep In Erik zijn kruis, keek hem zwoel aan en zei: “Weet je nog, onze eerste date?” Ik nam het gesprek nu over en vertelde hoe wij op onze eerste date bij Erik thuis in de koffer belandde. “We hebben het die nacht in wel vier keer gedaan”, opperde ik.

“Was het bij jullie ook meteen raak op de eerste date”, vroeg ik aan Toon. Hij leek wel onnozel. Hij interpreteerde “raak” verkeerd en zei dat het vrijwel meteen klikte. “Ik bedoel of jullie seks hadden op je eerste afspraakje?” Angela keek Toon aan. Hij knikte ja, waarop ze zei; “Ja, we hebben dezelfde nacht nog met elkaar gevreeën.”

Erik keek me regelmatig aan. Hij had duidelijk geen idee hoe we dit aan moesten pakken en keek me aan alsof we er maar mee moesten stoppen. Ik lokte hem naar de keuken voor overleg. “Wij maken even snel een paar hapjes voor op tafel.” We trokken snel een paar zakken chips open en warmde wat knakworstjes op. Intussen konden we even overleggen.

“Laten we de verwarming hoger zetten”, opperde Erik. “Ja en er moet veel meer drank in”, voegde ik toe. “Misschien een spelletje doen”, stelde Erik voor. “Waarheid, durven of doen!”, zei ik. “Yes!”, zei Erik met een lach. We liepen terug naar de woonkamer met meer wijn en een lading hapjes.

“Zullen we een spelletje doen”, stelde ik voor. “Ja leuk”, riep Erik meteen. Angela en Toon stemden er flauwtjes mee in.

“Heel vluchtig gaf hij een likje tussen mijn benen”

“Doen, durven of de waarheid?”, zei ik tegen Angela. “Eh… durven”, stamelde Angela. “Durf je een sexy selfie van jezelf te laten zien?”, vroeg ik haar. Ze keek Toon aan en kreeg een goedkeurende blik. Ze greep haar smartphone en toonde ons een foto van haar in bikini.

“OK, goed genoeg”, zei ik. Nu is het jouw beurt. Angela nam een flinke slok wijn en keek bedenkelijk. “Doen, durven of de waarheid?”, vroeg ze aan Erik. Erik koos voor doen. “Kus de navel van één van de anderen”, zei Angela. Erik kuste mijn navel. Ik was zo opgewonden dat mijn hele onderlijf in vuur en vlam stond. Vooral die lekkere tong van hem op mijn navel deed me sidderen van genot en ik duwde zijn hoofd een beetje naar beneden. Heel vluchtig gaf hij een likje tussen mijn benen.

Nu was het de beurt aan Erik. Hij koos voor mij en ik koos voor ‘doen’. “Ga douchen met je kleding aan”, stelde Erik voor. Wat een briljante opdracht. Het gaf me de gelegenheid om erg schaars gekleed terug te keren naar de kamer.

Ik had alleen een doorschijnend jurkje aan en vulde de glazen nog eens goed bij. De kamer was inmiddels bloedheet geworden, en ook Angela ontdeed zich van haar truttige sjaaltje en maakte een knoopje los. Ik vroeg Angela wat ze wilde kiezen: “Waarheid, durven of doen?”

Tot mijn verbazing koos Angela ook voor doen. “Fake een orgasme”, luidde haar opdracht. Het was even stil, maar opeens begon ze te hijgen en te zuchten. Toon kon er smakelijk om lachen. Ik was intussen zo geil dat het me allemaal niks meer uitmaakte. Terwijl Angela een orgasme imiteerde maakte ik Erik zijn broek los. Ik haalde die lekkere snikkel uit zijn onderbroek en begon hem gewoon lekker te pijpen.

Angela stopte met hijgen en zei niet meer dan: “nou nou…”. Toon zweeg als een graf. Ik likte de schacht van Erik zijn pik en wisselde af met wat zuigen aan zijn eikel. Zijn pik was enorm groot geworden en ik zag dat zijn zaadleider zich goed had gevuld.

Ik ging onverstoorbaar verder en hoorde ineens wat geritsel aan de andere kant. Angela was tegenover Toon op de grond gaan zitten en maakte zijn broek los. Niet veel later hoorde ik hoe ze op zijn pik spuugde en hem een lekkere sloppy blowjob gaf.

Dat was voor ons het teken om al onze kleren uit te doen. Ik maande Erik om op de bank te gaan liggen. Ik ging andersom op hem liggen voor een lekker potje 69. Ik plantte mijn soppende kutje in zijn gezicht en begon lekker verder te snoepen aan de paal van mijn ventje.

Toen ik opzij keek zag ik dat Angela en Toon hun kleren uitdeden. Het was een rare en spannende gewaarwording. Ik voelde me nog steeds een beetje ongemakkelijk, maar ik was knettergeil dus probeerde er vooral van te genieten. Het zag er naar uit dat alles snel soepeler zou verlopen.

Erik likte mijn schaamlippen, verwende mijn klitje en stootte af en toe zijn tong in mijn kutopening. Hij befte me zo lekker dat ik me maar moeilijk kon concentreren op het verwennen van die lekkere paal. Toen ik weer even opzij keek waren Angela en Toon spiernaakt.

Angela stond voorover gebukt met haar kontje naar achteren. Ze leunde op een stoel. Toon trok haar billen uit elkaar en stak zijn pik in haar. Eindelijk kon ik die pik van Toon eens zien. Wow, dat was me een joekel. Erik is niet klein geschapen, maar Toon heeft echt een monsterlul.

Ik voelde het geil langs mijn benen lopen en keer verlekkerd toe hoe hij haar langs achteren nam. Zo te horen was ze ook lekker nat geworden van deze situatie. De kamer werd gevuld met sopgeluiden. Het leek mij het moment om contact te zoeken.

“Erik schoof zijn lekkere tamp in mijn kletsnatte doosje en neukte me zachtjes”

Ik stond op en maande Erik om even te blijven liggen. Ik liep naar Angela en Toon toe en begon Angela te strelen. Terwijl ze letterlijk werd afgepaald door haar kersverse vriendje, greep ik haar borsten en masseerde ze. Erik keek intussen lekker toe vanaf de andere kant.

Ze leek het prima te vinden en ook Toon ging onverstoord verder met neuken. Ik wenkte Erik om naar me toe te komen. Ik ging voorover gebukt tegen de andere stoel staan en zei: “Neuk me schatje!”. Dat was niet aan dovemansoren. Erik schoof zijn lekkere tamp in mijn kletsnatte doosje en neukte me zachtjes.

Plotseling stopte Toon met neuken. Hij kwam recht voor mij staan en toonde me zijn enorme pik. Hij trok er zachtjes aan en keek me verleidelijk aan. Ik maande hem om dichterbij te komen. Ik wilde dat ding wel in mijn mond hebben.

Ik opende mijn mond en probeerde de paal van Toon zo diep mogelijk in mijn mond te nemen. Ik kwam niet verder dan de helft. Wat een enorme joekel. Zijn pik was enorm opgezwollen en kwijlde voorvocht. Erik waagde dan ook maar een poging om zijn pik bij Angela aan te bieden.

Opnieuw spuugde ze eerst een lading speeksel op zijn paal om er vervolgens lekker hard aan te slobberen. Ik keek opzij en zag haar met zijn pik in haar mond. Dat zag er allemaal wel heel erg geil uit. Dit was zo geil, mijn verlangende kutje smeekte om aandacht.

Erik trok zich heel even terug. Hij was zichtbaar vlakbij het punt om klaar te komen en wilde zijn kruit nog niet verschieten. Hij nam een slokje wijn en kwam terug met een doosje condooms. Hij deed een condoom om zijn lul en begon Angela langsachter te neuken.

“Harder, harder!”, kermde Angela. Angela was duidelijk niet zo gesteld op tedere sex. Ze wilde het ruig en hard. Ik gaf Toon een condoom en zei lachend: “Doe je voorzichtig met die grote lul van je…”

Langzaam gleed de pik van Toon in mijn gloeiend hete kutje. Het ging zowat millimeter voor millimeter, lekker traag. Ik voelde een golf van nattigheid opborrelen in mijn poes. Geleidelijk aan begon Toon in me te stoten. De rillingen liepen over mijn rug. Wat een heerlijke ervaring.

Opeens greep Angela mij vast en maande me om mee te gaan naar de bank. “Ga jij maar eens lekker liggen”, zei ze. Ik vleide me neer. Angela ging naast me zitten. Langzaam schoof haar hand omlaag over mijn buik. Ze streelde mijn dijen en ging langzaam verder omhoog.

Ik voelde hoe Angela begon te trillen terwijl haar hand langzaam omhoog schoof. Haar vingers gleden nu over mijn schaamlippen. Langzaam wreef ze haar vinger heen en weer tussen mijn gleuf. Ik zag dat de heren in een stoel hadden plaatsgenomen. Met een wijntje in de hand keken ze toe.

Angela drukte intussen zachtjes op mijn clitoris. Ik genoot met volle teugen. De spanning, de eerste lesbische ervaring en de mannen die toekijken. Wat een zalig gevoel. Langzaam begon Angela mijn klitje te masseren. Ik voelde dat ik supernat was en dat mijn clitoris danig was opgezwollen.

Ze liet haar vingers beurtelings tussen mijn schaamlippen glijden en streelde dan weer over mijn klitje. Opeens liet ze een vinger bij me naar binnen glijden. Een schok van lust ging door me heen. Terwijl ze me vingerde voelde ik plots hoe ze met haar duim op mijn clitoris drukte. Ik kreunde het uit!

“Ik probeerde haar klitje te likken terwijl die dikke paal vlak voor mijn gezicht in haar natte poes verdween”

Mijn kutje werd natter en natter. “Wat ruik je lekker”, zei Angela. Voor ik het wist was ze van mijn kutje aan het snoepen. Ze was in standje 69 op mij komen liggen, drukte haar natte kut in mijn gezicht en was me heerlijk aan het beffen.

Nou zij smaakte ook heerlijk kan ik je vertellen en ik genoot met volle teugen van de eerste keer dat ik een vrouw mocht proeven. Het was wel een beetje een gedoe op zo’n tweezitsbankje, dus stelde ik voor om naar de slaapkamer te gaan.

We namen alle vier plaats op het bed. Angela en ik gingen verder met ons standje 69. Ze kon echt geweldig goed beffen en ik stond op het punt om spuitend klaar te komen. Terwijl ik Angela aan het likken was begon Toon haar ineens te neuken. Ik probeerde haar klitje te likken terwijl die dikke paal vlak voor mijn gezicht in haar natte poes verdween.

Toon neukte haar nu langzaam. Zijn ballen schuurden in mijn gezicht. Wat een geil gezicht om van zo dichtbij een mooie pik in een heerlijk kutje te zien verdwijnen. Ik kon haar klit maar moeilijk bereiken. Die dikke paal zat meestal in de weg, dus likte ik zijn ballen en de schacht van zijn pik. Ik likte letterlijk haar geil van zijn pik af.

Erik had het intussen op mijn onderlijf gemunt. Terwijl Angela mij likte liet hij twee vingers hard op en neer gaan in mijn kutje. Dat was zo heftig dat ik het niet meer kon houden. Ik kwam keihard klaar en spoot meerdere golven geil uit mijn kutje.

“Zalig!”, riep Angela en ze begon mijn kutje en mijn benen af te likken. Ik was dan wel klaargekomen, maar ik was nog steeds onstuitbaar geil. “Ik wil twee pikken in mij voelen!”, schreeuwde ik. Ik kroop bovenop die paal van Toon en maande Erik om zijn pik ook in mij te stoppen.

Glijmiddel was niet nodig, ik was nat genoeg. Maar twee van die joekels dat is toch even slikken. Gelukkig waren ze heel voorzichtig met me. Wat een zalig gevoel. Twee dikke pikken in mijn kutje. Intens, maar geweldig geil. De heren vonden het ook intens, want ze kreunden en hijgden als een bezetene.

Ineens voelde ik ze groeien in mij. Alsof ze op klappen stonden. En… ja hoor. Toon hield het niet meer en schoot zijn condoom vol. Vrijwel direct daarna hoorde ik mijn ventje komen. Ik voelde nattigheid!

Terwijl de heren uitgeteld aan de rand van het bed zaten met een wijntje, ontfermde ik me over het lekkere kutje van Angela. Ik neukte haar met twee vingers terwijl ik haar klitje verwenden. Kort daarop kwam ze luid gillend klaar.

Toen we moe maar voldaan aan het napraten waren over wat er was gebeurd, bleek dat Angela en Toon elkaar eigenlijk hadden leren kennen in een parenclub. Het waren swingers!

Advertentie
0 0 stemmen
Beoordeel artikel
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
kaptbob
kaptbob
4 jaren geleden

Wat een heerlijke geile ervaring.

waf
waf
4 jaren geleden

Opwindend verhaal over mensen die van hun lichaam kunnen genieten.

Geile Gekkies 010
4 jaren geleden

Wat een topverhaal weer. Echt goed geil!

stoutemeid
4 jaren geleden

Ik zit echt weer te soppen hier. Wat een mooi en spannend erotisch verhaal. I ❤️ Genotsplekje!

Romy en Remy
4 jaren geleden
Reply to  stoutemeid

. Ik heb het vanmorgen ook gelezen. Zelfde probleem. Ik ben supergeil nu, maar ik moet gaan werken vandaag 😉

LekkerStel
4 jaren geleden

Wat een fucking geil verhaal hahahaha. #sopsop

dokterbob
dokterbob
4 jaren geleden

Mmmmm, wat een heerlijk geil verhaal. Ik heb er een geweldig dikke, harde neukpaal van gekregen. Ik heb me tijdens het lezen van het tweede deel van dit opwindende relaas lekker afgetrokken en mezelf keihard klimaxend leeggespoten. Degene die dit heeft gefantaseerd/geschreven heeft òf een rijke fantasie, òf een supergeile, supernatte kerst beleefd. Sopperdesop!