Home Sekservaringen Quiz & Poll De meeste seks heb je in de zomermaanden

De meeste seks heb je in de zomermaanden

425
0
Tip

In een peiling vroegen we onze lezers in welk jaargetijde ze het meeste seks hebben. Voor een ruime meerderheid van de deelnemers (59%) bieden de zomermaanden de meeste seksmomenten.

Seks in de warme maanden

Ook in de lente lijken de meeste mensen vaker opgewonden. Voor maar liefst 31% van de gepeilden is het voorjaar de tijd met de meeste seksuele activiteit. In totaal geeft 90% van de ondervraagden aan het meeste seks te hebben in de lente en de zomer.

Voor slechts 10% van de respondenten zijn de herst (4%) en de winter (6%) de seizoenen met de meeste seksuele activiteit.

Naaktfoto’s op het internet?

We vroegen onze lezers ook of er naaktfoto’s van hen op het internet te vinden zijn. Bijna de helft (46%) van de deelnemers geeft aan dat hij of zij bloot op het internet is te vinden. De meerderheid (54%) onthoudt zich hier echter van.

Naar een hotel gaan voor seks!

Door van omgeving te veranderen, kun je je gedachten afleiden van de dagelijkse sleur en je concentreren op je seksuele verlangens. Als je op een locatie bent buiten je gebruikelijke omgeving kun je lang genoeg ontsnappen aan de alledaagse sleur.

We vroegen onze lezers of zij wel eens een hotelkamer boeken, puur voor seks. 45% van de deelnemers geeft aan dit wel eens te hebben gedaan. De overige 45% van de gepeilden hebben dit nog nooit gedaan. We kunnen het echter aanraden.

– Lees ook:

Hotelkamers voor een spannend afspraakje
Luxe discrete sekskamers
Hotelkamer boeken voor een paar uurtjes
Romantisch overnachten
Meer romantische hotels in Nederland
Luxe discrete sekskamers in Vlaanderen
Bijzondere sexkamers in Nederland

Advertentie