Home Seksnieuws Ben je Geil of Niet?

Ben je Geil of Niet?

1839
0
Tip

Ben je een “ugly fucker” of “too hot to handle”? In onze nieuwe rubriek Geil of Niet? kan iedereen zijn geilste foto’s uploaden of gewoon lekker laf stemmen op de foto’s van anderen! Bekijk hier de actuele top 10.

Er zijn nog veel meer leuke fotowedstrijden op komst. Je kunt nu al uploaden en vanaf 1 oktober 2019 ook stemmen op de inzendingen. Op 22 december 2019 maken we de winnaars bekend. Een overzicht:

De mooiste boobies

De mooiste boobies van 2019?
Wat zijn de mooiste borsten van 2019? Er zijn evenveel soorten boobies als er vrouwen zijn. Toch zien we vaak één soort borst in de media: rond en pront. Wij willen normale boezems zien! Maak een selfie van je borsten en doe mee met onze fotowedstrijd. De winnaar krijgt een cadeaubon t.w.v. 100 euro voor de vrouwvriendelijke erotiekwinkel Richenelle.com. Bekijk hier de tot nu ingezonden boobies.

De beste dickpic

Hoe ziet de ideale genotsknots eruit? Heren kunnen tot en met 30 september 2019 een dickpic uploaden. De winnaar krijgt een cadeaubon t.w.v. 100 euro voor seksshop Fantasieshop.nl. Bekijk hier de tot nu ingezonden dickpics.

Het mooiste poesje van 2019?

Het mooiste poesje

Hoe ziet het ideale spleetje eruit? Dames kunnen tot en met 30 september 2019 een “vagelfie” (een selfie van de vagina) uploaden. De winnaar krijgt een Womanizer Premium t.w.v. 189 euro. Bekijk hier de tot nu ingezonden vagelfies.

De verleidelijkste man en vrouw

Wie is de Teaser van het jaar 2019. Kortom, de verleidelijkste man en vrouw! En dan bedoelen we geen celebrities, maar lezers van deze blog die hun meest sexy selfie uploaden. Nog tot en met 30 september 2019 kun je een foto uploaden. Daarna kan er gestemd worden. Het is de bedoeling dat je verleidelijk bent zonder al je kleren uit te trekken! Heb je professionele foto’s laten maken dan mag je deze ook uploaden. Bekijk hier de tot nu toe ingezonden teasers.

Andere fotowedstrijden?

We vragen het aan jou! Welke fotowedstrijden wil je nog meer zien? Billen? Ondergoed? Badpakken? Boxershorts? Reageer onder dit artikel met jouw suggesties?

Advertentie