Home Sekservaringen Erotische Verhalen 50 Tinten Kutsap

50 Tinten Kutsap

Wil je jouw verhaal op Genotsplekje.nl publiceren? Hier kun je jouw verhaal inzenden.

3721
6
Tip

Hier is de sleutel van mijn kamer”, zei hij op een strenge toon, waarbij hij stiekem heel lief glimlachte naar mij. Ik had hem leren kennen via Second Love. Die website was me aangeraden door een vriendin.

Ik had haar verteld over ons saaie seksleven. Ik had 50 Tinten Grijs gelezen en mijn man al diverse keren geprobeerd duidelijk te maken dat ik het zalig zou vinden als hij wat meer initiatief zou nemen. De laatste jaren was seks steeds vaker hetzelfde. De klassieke missionarishouding en af en toe op zijn hondjes.

“Trek eens aan mijn haren, grijp me bij de keel, gebruik mij als je sletje!” Wat ik ook vroeg, het antwoord was steeds afwijzend. Volgens hem horen die dingen niet thuis in een liefdesrelatie. Wat een ouderwetse opvattingen.

Een site voor gelukkig getrouwde vrouwen die wel eens wat anders willen moest uitkomst bieden. “50 Tinten Kutsap”, was het onderwerp van de reactie die Leen mij stuurde.

“Nooit eerder kreeg ik zo’n natte poes van een e-mail-bericht”

Het kwam een beetje ordinair over, maar het leek wel de enige reactie van iemand die mijn profiel echt goed had gelezen. Ik las verder. Nooit eerder kreeg ik zo’n natte poes van een e-mail-bericht.

“Jij wil heel veel dingen doen, maar door je gebrek aan zelfdiscipline bereik je vrijwel niets. Je hebt behoefte aan een strenge maar rechtvaardige man die je helpt om al je doelen te bereiken. Een man die je beloont als je doet wat je doen moet en die je straft als je ongehoorzaam bent. Een man die in je gelooft en die niet zomaar opgeeft.”

“Ik zal je maar wat graag aan je haren trekken, bij de keel grijpen of je gebruiken als mijn slet. Ik laat je geil worden op meer dan 50 verschillende manieren. Maar een orgasme moet je verdienen. Ik maak je gek! Knettergek! Net zo lang tot jij echt gehoorzaam bent. Tot die tijd zul je vooral met een natte poes rondlopen, want ik verbied je zelfs om ooit nog klaar te komen zonder mijn toestemming.”

Ik zat te soppen op mijn stoel en wilde eigenlijk net een hand in mijn broekje steken, maar ik bedacht mezelf snel. Ik wil hem gehoorzamen. Ik ga er voor!

Ik schreef hem terug en gaf hem mijn Kik-account. Al snel voegde hij me toe op en ik stelde voor om vrijdagavond af te spreken. Dat lukte hem wel. Voor mij was dat ideaal. Vrijdag is een koopavond dus mijn alibi was winkelen in de stad. We spraken af in een tearoom, iets buiten het centrum.

Leen vroeg me van tevoren op Kik wat ik wilde bereiken in het leven. Ik zei dat ik 10 kilo wilde afvallen, maar na het werk had ik meestal geen puf meer om naar de sportschool te gaan. Ook wilde ik elke maand 250 euro te sparen voor een vakantie, maar als mijn salaris binnenkwam kocht ik meteen allerlei dingen op internet. Doordat ik steeds dingen wil, maar niets bereik voel ik me vaak slecht. En dan ga ik weer op de impulsieve toer. Lekker eten, lekker shoppen enz.

Daar wist Leen wel wat op: “Elk orgasme moet je verdienen door alles te doen wat nodig is om je doelen te behalen. Zolang je dat niet doet zal ik je vooral opwinden. Net zo lang tot je alles doet wat nodig is om te mogen klaarkomen. ”

Drie uur voor onze ontmoeting had hij me via Kik nog een opdracht gegeven. “Ik wil dat je vanaf nu alleen nog maar water drinkt. Voor onze afspraak moet je minstens 2 liter water hebben gedronken en je mag al die tijd niet gaan plassen. Als we elkaar ontmoeten moet je heel erg nodig plassen. Je hebt dan twee opties. Gehoorzamen of in je broek plassen!”

“Het idee dat ik toestemming nodig had maakte me tegelijkertijd heel geil”

In de auto op weg naar de stad ging het me goed af, maar toen ik na het parkeren uitstapte om naar de tearoom te lopen voelde ik de drang om te pissen. Het idee dat ik toestemming nodig had maakte me tegelijkertijd heel geil. Ik gehoorzaamde en huppelde de tearoom binnen.

Hij herkende me van de foto die ik met hem had gedeeld en wuifde naar mij toen ik binnen kwam gehuppeld. Hij vroeg hoe ik me voelde. Ik vertelde hem dat ik best opgewonden was.

“Dat is nog niks”, zei hij met een gemeen lachje. “Met deze sleutel ga je naar het hotel aan de overkant. Je kan hiermee kamer 403 binnengaan. Als je binnen bent trek je al je kleren uit. Op het bed ligt een spierwitte katoenen slip. Niet sexy, maar wel handig. Zo kan ik goed zien of je niet stiekem wat plas laat lopen.”

“Er ligt ook een paar laklaarzen in jouw maat, een blinddoek en een iPod met een hoofdtelefoon. Trek de laarzen aan, doe de blinddoek voor je ogen en zet de muziek op je hoofd. Ga vervolgens op je knieën op het bed zitten als een heuse slet, en wees er heel zeker van dat je niets kunt horen of zien.”

“Ik neem nog een theetje en ga er over nadenken of, en wanneer ik jou een bezoekje breng”.

Wat gemeen! En wat opwindend. Mijn blaas stond op klappen. Ik liep naar en hotel en vervolgde mijn weg naar kamer 403.

Wow! Wat een mooie kamer! Een mooi groot bed en een ronde jacuzzi in het midden voor het raam. Er was ook nog een aparte badkamer met een ligbad en een sauna.

Maar goed, ik moest uit de kleren. Ik deed mijn schoenen uit en liet mijn spijkerbroek zakken. Dat nam de druk van mijn blaas weg waardoor ik het bijna liet lopen. Ik deed mijn string uit en zag al een druppel op de grond vallen.

Ik beet op mijn lip. Ik moest echt heel nodig plassen. Ik deed mijn blouse, mijn beha en mijn sokken uit en trok de witte katoenen slip aan. Ik keek in de spiegel. Daar stond ik dan in een oma onderbroek. Mijn hart klopte als een bezetene. Dit was echt superspannend.

Ik trok de laarzen aan en ging op het bed zitten. Daarna zette ik de hoofdtelefoon op en schakelde de muziek aan. Het was trance muziek. Ik ontnam mezelf tenslotte het zicht door de blinddoek om te doen en ging op mijn knieën zitten.

Wachtend op wat ging komen luisterde ik naar de muziek. Ik zag niets, maar ik voelde van alles. Mijn hart ging tekeer en mijn blaas stond op klappen. Ik voelde een constant briesje van de airco tussen mijn benen. Mijn kutje voelde gloeiend heet aan.

Ik was bang. Bang dat ik dadelijk heel hard zou gaan schrikken. Ik was ook geil. Ik kon me niet herinneren dat ik ooit zo geil was geweest.

Plots dacht ik dat ik iets voelde. Een kriebelend gevoel op mijn schaamlippen. Het leek wel of er een spin over mijn slipje kroop. Ik reikte met mijn hand tussen mijn benen om te krabben en ineens voelde ik hoe zijn hand de mijne vastgreep. Hij manoeuvreerde mijn beide handen achter mijn rug en sloeg me in de boeien.

Het moet zijn vinger zijn geweest waarmee hij de stof van mijn slipje streelde. Weer voelde ik een kriebelend gevoel, maar nu aan de binnenkant van mijn dijen. Hij kriebelde met zijn nagels.

“Ik voelde een flinke scheut pis door mijn slipje heen lopen”

Opeens porde hij me in mijn buik, net boven mijn venusheuvel. Ik voelde een flinke scheut pis door mijn slipje heen lopen. Het voelde warm aan en verlossend. Voor heel even toch. Mijn blaas was nog lang niet leeg en mijn buik stond gespannen. Ik moest het ophouden.

Ik verlangde er naar om lekker te kunnen plassen. Maar Leen bleek niet gediend van mijn plotselinge lekken. Hij gaf me een paar ferme tikken op mijn kont met een gemene vlakke hand. Daarna wreef hij zachtjes over mijn pijnlijke billen.

Plots voelde ik vibraties tussen mijn benen. Hij drukte iets tegen mijn kutje dat aanvoelde als een vibrator. Ik voelde de trillingen door mijn hele onderlijf gaan en mijn drang om te plassen maakte plaats voor het verlangen om klaar te komen.

Hij gebruikte de vibrator op elk plekje in mijn kruis maar vermeed direct contact met mijn klitje. Hij streelde de binnenkant van mijn benen en mijn lies met de vibrator en dwaalde soms af naar mijn schaamlippen. Ik voelde mijn kutje extreem nat worden.

Opeens voelde ik een vinger in mij. Een tweede vinger volgde snel. Er viel iets kouds op mijn kontgaatje. Toen hij zijn duim in mijn kontgaatje stopte begreep ik dat dit glijmiddel moest zijn.

Met zijn duim en vingers masseerde hij mijn binnenkant. Ik kronkelde van verlangen. Toen hij zijn duim uit mijn aarsje trok voelde ik een golf van extase door mijn lichaam gaan. Ook voelde ik weer een beetje plas ontsnappen.

Ik zette me schrap voor een flink pak slaag, maar opeens voelde ik zijn hand aan mijn mond. Ik opende mijn mond en voelde een enorme dikke pik naar binnen gaan.

Hij stootte me in mijn mond en trok aan mijn haren. Plots voelde ik de vibrator weer tegen mijn poesje aandrukken. Hoe kan dat nu? Hoe kan hij nu voor me staan met zijn pik in mijn mond terwijl hij me langs achter met een vibrator bewerkt.

Even was ik verward, maar al snel begreep ik dat er dus nog iemand in de kamer was. Ik voelde een vinger bij mij naar binnengaan, terwijl ik verlekkerd op de pik van Leen zoog. Althans dat dacht ik toch. Misschien is dit Leen helemaal niet?

Opeens duwde iemand me omver. Ik moest blijkbaar op mijn rug gaan liggen en voelde hoe hij mij in de juiste positie probeerde te brengen. Iemand nam plaats op mijn gezicht. Ik hoorde niets en ik kon niets zien, maar ik kon wel ruiken dat dit geen man was.

“Ze boog voorover en likte ook mijn poesje”

De tweede persoon was blijkbaar een vrouw die zojuist haar kutje in mijn gezicht plantte. Ze boog voorover en likte ook mijn poesje. Ik voelde dat er nog een persoon aanwezig was in de buurt van mijn hoofd. Dat moest Leen dan zijn?

Hij trok de koptelefoon van mijn hoofd en rukte de blinddoek los. Ik moest even wennen aan het licht maar zag al snel hoe zijn pik het kutje van de vrouwe boven mijn gezicht neukte.

Ik was zo opgewonden dat ik mezelf bijna verloor. “Niet klaarkomen Nicole, je hebt geen toestemming!”, dacht ik bij mezelf. Mijn focus op het tegenhouden van een orgasme was zo sterk dat ik ineens weer een flinke straal plas liet lopen.

Ik kon niet meer! Het was zo geil om te zien hoe Leen zijn pik op en neer ging in haar onderlijfje. Ze likte me intussen heerlijk. Mijn kutje stond op klappen en ik mocht niks. Misschien als ik smeekte?

Ik hapte naar adem en probeerde te smeken, maar nog voordat ik iets zinnigs kon uitbrengen stopte Leen een slipje in mijn mond en beval hij me te zwijgen.

Blijkbaar was het haar slipje. Ze moet er ook zin in hebben gehad, want het slipje smaakte heel sterk naar vrouwengeil. Het maakte me alleen maar heter en ik wist me geen raad meer.

Opeens hoorde ik geklop. Leen trok snel wat kleren aan en liep naar de deur van de hotelkamer. Twee mannen en twee vrouwen kwamen binnen en waren duidelijk uitgenodigd door Leen.

Leen maakte mijn boeien los en beval me van het bed af te komen. Ik moest in een stoel naast het bed gaan zitten. Ditmaal bond hij mij vast aan de stoel. Leen, de onbekende vrouw en de twee stelletjes doken het bed in.

Terwijl ik moest toekijken waren drie mannen en drie vrouwen op bed met elkaar aan het spelen. Ze pijpten, beften en neukten elkaar dat het een aard had. Op een gegeven moment werd de onbekende vrouw zelfs dubbel gepenetreerd terwijl ze intussen Leen een blowjob gaf.

Na een minuut of tien stapte Leen op mij af en maakte hij me weer los. “Zo dan, lekkere zeikslet! Nu mag jij je nut bewijzen!” Hij sleepte me aan mijn haren naar het bed en beval mij om alledrie de kutjes goed nat te maken. Ik had nooit echt eerder een vrouw gelikt, maar dit smaakte naar meer. Ik werd er ontzettend opgewonden van.

“Ik zag de staat van mijn poes in de spiegel en had mezelf nog nooit zo opgewonden gezien”

Opeens mocht ik stoppen. “Puik werk vieze likhoer”, zei Leen”. “Deze kutjes zijn er helemaal klaar voor!” Hij duwde me van het bed af. De mannen begonnen elk een kutje te neuken en ik kon weer niets anders dan toekijken. Mijn klitje was enorm doorbloed en daardoor groot en opgezwollen. Mijn kut stond wagenwijd open. Ik zag de staat van mijn poes in de spiegel en had mezelf nog nooit zo opgewonden gezien.

Ik liep om het bed heen om Leen in zijn gezicht aan te kunnen kijken. Ik wilde hem smeken om te mogen plassen en te kunnen klaarkomen, maar hij stuurde me resoluut weg. “Terug naar de andere kant van het bed jij waardeloze slet!”, sneerde hij me toe.

Eén van de mannen begon harder te pompen en te kreunen en spoot duidelijk zijn zak leeg. Al snel volgden de andere mannen. De mannen stonden op en er lagen drie volgespoten poesjes op een rij op het bed.

“Schoonlikken!”, riep Leen. “En alles doorslikken, hoer!” Ik begon het eerste kutje langzaam schoon te likken. Ik probeerde te genieten van de smaak van deze meid, maar Leen riep dat ik op moest schieten. De smaak van mannensap vermengd met meisjesgeil was nieuw voor mij, maar ontzetten opwindend. Ik kon er geen genoeg van krijgen.

In een ogenblik van zwakte voelde ik een stevige scheut pis door mijn broekje lopen. Leen had het nog niet door, maar ik zou er niet mee wegkomen.

“Ik had een enorme grote pisvlek in mijn kruis”

Toen ik klaar was met het schoonlikken van al die volgespoten kutjes moest ik gaan staan voor een keuring. Ik moest Leen laten zien dat ik alles had doorgeslikt en ja hoor… daarna controleerde hij mijn witte oma onderbroek. Ik had een enorme grote pisvlek in mijn kruis.

Ik moest over de knie voor billenkoek. Hij sloeg me een paar keer flink hard met de vlakke hand op mijn billen. Het tintelde, maar mijn hele lichaam was geprikkeld. Ik moest en ik zou klaarkomen.

“Jij wil klaarkomen hë?”, zei hij met een gemene glimlach. Als jij de hele week naar de sportschool gaat en 250 euro op je spaarrekening zet, mag jij volgende week vrijdag terugkomen. Dan geef ik je toestemming om jezelf klaar te vingeren terwijl ik toekijk.

Ik ben de hele week naar de sportschool geweest. Ik heb zelfs 350 euro gespaard. Bij elke beweging die ik maakte in de sportschool dacht ik aan Leen en aan die vrijdagmiddag. Aan al die geile lichamen die met elkaar bezig zijn en de smaak van volgespoten kutjes. Ik voel me heerlijk. Ik ben zelfs bovenop mijn vent gekropen en heb hem keihard geneukt.

Ik ben niet klaargekomen. Dat doe ik vrijdag! Met mijn benen open zal ik Leen tonen hoe ik lekker voor hem klaarkom…

Advertentie
5 3 stemmen
Beoordeel artikel
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
lex57
4 jaren geleden

Goed geschreven en geil verhaal.

Gert
Gert
4 jaren geleden

Wat een heerlijk en zalig geil verhaal. Ik denk dat ik die Leen best had willen helpen om een van die lekkere natte kutjes ook even fors vol te spuiten voordat Veronique het supernatte kutje leeglikt. Dus Leen, geef een brul! Maar Veronique, als Leen je volgende week laat klaarkomen en je ‘mag weer los’ dan mag je me altijd schrijven…

stoutemeid
4 jaren geleden

Echt een heerlijk verhaal. Ik ben er ontzettend opgewonden van geworden. Ik wou dat ik zo mooi kon schrijven. Wat een geiligheid 😛

Romy en Remy
4 jaren geleden
Reply to  stoutemeid

Inderdaad een zeer geil verhaal en goed geschreven.

peer194
peer194
4 jaren geleden

Wat een heerlijk geil verhaal. Ben benieuwd hoe het verder gaat…