Home Seks & Relaties Erotisch Uitgaan Workshops voor kinksters

Workshops voor kinksters

949
0
Tip

Zowel beginnende als ervaren kinksters en BDSM-ers kunnen op een leuke en verantwoorde manier technieken leren in één van de workshops van Hans en Karin (oftewel QT).

Ze stellen zich ten doel om elke vier à vijf weken een workshop te organiseren over BDSM en/of kink. Daarnaast doen ze ook privé-workshops die kunnen worden afgestemd op het kennisniveau van de personen of de groep.

Nee zeggen!

Nee zeggen is iets wat heel veel vrouwen als lastig ervaren. De gevolgen van geen nee kunnen zeggen zijn uiteenlopend: teveel beloftes maken, altijd te laat komen (omdat je agenda te vol is), vervelende dates en seksuele ervaringen, ruzie terwijl je iedereen tevreden wil houden, veel meer voor een ander doen dan wat goed voelt, enz.

Karin geeft op zondag 11 november 2019 in Amsterdam een workshop “Nee zeggen voor vrouwen”. De workshop duurt van 13:30 tot 17:00 uur en de kosten bedragen slechts €20 per persoon.

Beginners

Ben je een beginnende Dominant of startende Meesteres? Karin en Hans houden ook regelmatig open workshops voor beginners. Deze zijn doorgaans heel snel uitverkocht. Andere open workshops die regelmatig worden gegeven zijn o.m. Massage en Spanking, Zwepen voor Beginners en Needleplay voor beginners.

Party Workshops

De mensen die wel eens naar “the Meantime” zijn geweest weten dat het een play-party is waar seks en BDSM beiden een plek kunnen hebben. Een feestje waar mensen ook technieken willen gebruiken die ze spannend vinden. Een perfect moment dus om workshops te geven in verantwoorde technieken die even later in het BDSM-spel gebruikt kunnen worden. Daarom organiseren Hans en Karin twee uur voor het begin van “the Meantime” een party workshop: Bondage for Pervs (Semenawa-style).

Over Hans en Karin

Hans en Karin zijn beiden gepassioneerd over educatie, seks en perenijsjes. “En dus eten we regelmatig perenijsjes en storen we ons soms aan de onzinnige en veroordelende verhalen en de onduidelijke informatie die je tegen kunt komen op het gebied van seks en kink.” “Om daar iets positievers mee te doen dan onszelf te ergeren, geven wij workshops en informatiemiddagen met seksuele voorlichting voor volwassenen over kinky onderwerpen.”

Meer weten?

Bezoek de website van Hans en Karin voor alle details van de verschillende workshops die zij organiseren.

Advertentie