Home Seks & Relaties Seksualiteit Waarom zou je als man willen dat je vrouw seks heeft met...

Waarom zou je als man willen dat je vrouw seks heeft met andere mannen?

5573
2
Tip

Gisteren hadden we het over hotwifing en cuckolding. Vandaag gaan we nog wat verder in op dat onderwerp, want waarom vinden sommige mannen het prima dat hun vrouw seks heeft met vreemde kerels?

Hotwifing en cuckolding zijn bijzonder populair onder millennials, maar waarom eigenlijk? Er bestaan heel wat theorieën rond deze vraag. Volgens sommige seksuologen heeft het te maken met zelfrespect. Mannen met angst over de grootte van hun penis, of met andere prestatieproblemen, zouden deze angsten uithollen en hierdoor extremere fantasieën ontwikkelen.

Andere theorieën, misschien meer met betrekking tot het hotwifing-scenario; Sommige mannen ontwikkelen een interesse in biseksualiteit (bischierigheid) waarbij hun vrouw hun seksuele surrogaat is. Er zijn ook mannen die controle willen nemen of juist uit handen wensen te geven. En er zijn mannen die hun vrouw zien als een statussymbool (trophy wife). Kortom, deze mannen worden seksueel opgewonden van het idee dat hun vrouw gewild is bij andere mannnen. Hierdoor voelen ze zich superieur in plaats van inferieur.

Er zijn zoveel redenen te bedenken waarom dit fenomeen zo populair is onder millennials. Deze generatie vrouwen kent meer vrijheden, zowel op economisch als seksueel vlak. De komst van het internet heeft ongetwijfeld ook een bijdrage geleverd aan de hang naar meer taboeseks.

Het voordeel van deze levensstijl is dat je aan een breed scala van seksuele behoeften en verlangens tegemoet kunt komen. Nieuwigheid, voyeurisme of iets anders. Het kan ook de relatie nieuw leven inblazen zonder de schuldgevoelens die bij ontrouw ontstaan. Er is geen sprake van jaloezie en je kunt niet bedrogen worden. Omdat de wederzijdse instemming van een koppel een meer gedeelde intimiteit kan bieden verbetert dit de communicatie over seks. Sommige stellen blijven hierdoor langer bij elkaar. Dit soort open relaties werkt echter niet voor iedereen. Het kan ook het einde van je huwelijk betekenen.

Waarom zou een vrouw seks willen hebben met meerdere mannen?

Soms is het haar idee, maar er zijn ook vrouwen die zich door hun man laten overhalen. Er zijn legio redenen waarom hotwifing voor haar opwindend kan zijn:

– Ze wil een bepaalde fantasie vervullen;
– Ze voelt zich mooi, sexy en gewild;
– Het geeft haar meer (seksueel) zelfvertrouwen;
– Ze staat meer open voor andere seksuele mogelijkheden;
– Ze wil haar man plezieren;
– Ze is op zoek naar bevrediging;
– Ze wil hiermee meer intimiteit in de relatie brengen;
– Ze wil nieuwe seksuele ervaringen beleven met haar man;
– Ze wil haar huwelijk spannender maken;
– Ze heeft een groter libido dan haar partner.

We gingen op enkele fora in gesprek met hotwifes en legden hen deze vraag voor: “Wat ging er door je heen na je eerste cuckolding ervaring?

Dit waren de antwoorden:

“Ik lag na te genieten en voelde me geweldig. De volgende dag voelde ik me toch raar. Een beetje schuldig.”

“Het is een geweldige ervaring.”

“Het was de meest intense seksweek van mijn leven.”

“…ik kreeg het even moeilijk. Ik viel stil en begon te huilen. Ik vroeg hem met tranen in mijn ogen of ons huwelijk nog wel zou werken na dit voorval. Ik zei hem dat ik het gevoel had dat er iets was gestorven…”

“Het voelde zalig van het begin tot het einde. We doen het nu al jaren en we vinden het nog steeds de max.”

“Ik vond er gewoon geen reet aan. Mijn man had me al een tijdje onder druk gezet om dit eens te doen. Bij ons huwelijk heb ik hem trouw beloofd en ik kon maar niet begrijpen waarom hij zo graag wilde dat ik hem bedroog.”

“Ik weet niet waarom het zo heerlijk aanvoelt, maar ik doe het nog steeds. Ik heb inmiddels een nieuwe partner, maar die doet dit ook graag.”

“Na de eerste keer voelde ik me walgelijk. Ik ben het toch blijven doen, omdat mijn man me gewoon niet meer aanraakt als ik niet eerst met iemand anders naar bed ben geweest.”

“We doen dit nu al jaren en we vinden het allebei zeer aangenaam.”

“Het heeft onze relatie veel beter gemaakt. Niet alleen op seksgebied, maar in het algemeen. We staan nu veel dichter bij elkaar.”

“Ons seksleven stelde niks meer voor, maar nu is het weer springlevend. Ik heb er geen moment spijt van. Toch kan ik cuckolding zoveel verdedigen als ik maar wil, maar ik snap nog steeds niet hoe hij dit allemaal kan doorstaan uit liefde voor mij. Ik hou nog veel meer van hem nu. Ik voel me weer jong. Ik heb zoveel meer seksuele energie. Ik heb een betrouwbare, stabiele vent en hij heeft een bloedgeile vrouw. Voor ons werkt het.”

Zoals je kunt zien zijn de reacties erg wisselend. Veel vrouwen zien hotwifing als iets positiefs, maar er zijn ook vrouwen die traumatische ervaringen hebben gehad.

Wat is jouw ervaring?

Heb jij het al eens gedaan? Of juist niet, maar je fantaseert er wel over? Reageer op dit artikel met jouw gedachten of ervaringen.

Lees ook:

Cuckolding kan goed zijn voor koppels
Pornotaal: Hotwifing
Swingen voor beginners
Wanneer is swingen een slecht idee?

Advertentie
3 2 stemmen
Beoordeel artikel
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
schoeter
4 jaren geleden

Zien hoe mijn vrouwtje geil gelikt en geneukt wordt. Of zelfs als ze ergens afspreekt en met een nat zaadpoesje thuiskomt. Dat maakt mij, en ook haar supergeil…

Johanthan
Johanthan
4 jaren geleden
Reply to  schoeter

Hi . Dit lijkt mij enorm leuk om te doen. Het idee dat een man thuis zit te wachten tot zijn vrouw bevredigd met een natte doos thuis komt 🙂 Ik zou je hier met alle plezier bij willen helpen.