Home Seks & Relaties Kinky Vuistneuken? Hoe werkt dat?

Vuistneuken? Hoe werkt dat?

1416
1
Tip

Vuistneuken, ook fisting of fistfucking genoemd, is het inbrengen van de hele hand in de vagina of anus. Het geeft het gevoel alsof je tot het uiterste gevuld wordt en kan dus heel bevredigend zijn voor degene bij wie het wordt gedaan.

Vaak wordt dit gedaan door lesbische paren, omdat de handen van vrouwen kleiner zijn. Bij fistfucking worden de slijmvliezen en de kringspier tot het uiterste opgerekt. Fisten is een stuk ingewikkelder dan alleen het inbrengen van een vuist. De spieren van de vagina of anus moeten voldoende worden losgemaakt en je hebt er een hoop glijmiddel en geduld voor nodig.

Waarom fisten?

Bij het vuistneuken ontstaat een sterk gevoel van volheid en intense stimulatie dat door veel mensen als zeer aangenaam wordt ervaren. Het gebruik van de vuist is daarnaast een stuk intiemer dan iemand penetreren met een seksspeeltje. Bij fisting maak je gebruik van een eigen lichaamsdeel, net als bij gewone penetratie het geval is.

“Vuistneuken is niet gevaarlijk”

Is het pijnlijk?

Fistfucking wordt vaak gezien als een zeer extreme vorm van seks, terwijl dit helemaal niet zo hoeft te zijn. Vuistneuken kan heel rustig gebeuren, maar het kan er ook wat harder aan toe gaan. Net als bij elke andere seksuele handelingen ligt aan de houding en de bedoelingen die jullie bij het fistfucken hebben.

Vuistneuken is niet gevaarlijk of pijnlijk, als je maar met beleid te werk gaat. Scheurtjes in de vagina en endeldarm zijn snel gemaakt, maar genezen langzaam.

Enkele tips

1. Gebruik voldoende glijmiddel.
2. Gebruik geen glijmiddel op oliebasis wanneer je latex handschoenen gebruikt. Deze twee materialen gaan niet goed samen.
2. Rek de vagina of anus langzaam op. Begin met 2 vingers, daarna 3 enz.
3. Gebruik eventueel latex handschoenen, die glijden beter.
4. Zorg er voor dat je partner volledig ontspannen is.
5. Knip je nagels en zorg dat er geen scherpe randjes aan zitten.
6. Ga niet te gehaast te werk, rustig aan doen is het devies.
7. Ga niet door als hij/zij duidelijk pijn heeft.

Advertentie
0 0 stemmen
Beoordeel artikel
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
slaafje a
slaafje a
1 jaar geleden

Even een kleine noot bij dit artikel. Verwacht niet dat als je hier aan begint, met name anale fisting, dat je in een dag tijd een hele hand kan inbrengen. Dit vereist training en heel veel geduld. Bij mij heeft het meer dan een jaar geduurd voor het paste.