Home Seks & Relaties Single & Daten Vrouwen versieren met voorbeeldzinnen?

Vrouwen versieren met voorbeeldzinnen?

658
1
Tip

Vandaag beoordelen we GespreksNinja, een cursus van datingcoach Tim Veninga. In deze cursus kun je leren om betere gesprekken te voeren met vrouwen. Je leert precies wat je moet zeggen, en hoe je het moet zeggen.

Ik was nogal sceptisch over deze cursus, maar dat was reden te meer voor de redactie van Genotsplekje.nl om mij te vragen de cursus te volgen, en mijn bevindingen op te schrijven. Ik kon wel wat hulp gebruiken als het ging om het versieren van vrouwen.

Mijn achtergrond

Mijn eerste vriendinnetje leerde ik kennen toen ik 15 was. Ik schreef haar een briefje waarin ik vroeg of ze verkering met mij wilde. Toen ik 24 was ging het uit en sindsdien ben ik alleen. Ik merkte al snel dat ik, hoewel ik voldoende leuke vrouwen ontmoette, gewoon steeds niet wist hoe ik een gesprek met ze moest aanknopen.

Volgens anderen zie ik er best goed uit, maar weet ik niet goed hoe ik vrouwen moet benaderen. Ik voelde dat zelf ook zo en ik schaamde me er niet langer voor. Vrouwen versieren leer je immers niet op school. Genotsplekje bood mij deze cursus gratis aan, in ruil voor een eerlijke review.

Wie is Tim Veninga?

“Dit is hoe je (eindelijk) van dat nare gevoel dat je niet weet wat je moet zeggen afkomt.” Door een paar simpele zinnetjes…”, zo klinkt de belofte op de homepage van de cursus GespreksNinja. Succesvol vrouwen versieren aan de hand van voorbeeldzinnen? Geen wonder dat ik sceptisch was.

Korte uitleg op de website van Tim Veninga.

Tim is zelf niet echt een knappe gozer, maar naar eigen zeggen ging hij al met honderden verschillende vrouwen naar bed. “Daar ben ik trots op. Met mijn cursus wil ik zo veel mogelijk mannen helpen.”, aldus Tim.

Hij is ooit begonnen met het coachen van mannen voor een kratje bier, vertelt hij in zijn boek Manslut. “Mannen en vrouwen zijn verschillend, we zien er anders uit en denken anders. Ik help mannen om vrouwen het bed in te krijgen.”

Ik dacht dat ik een gebrek aan zelfvertrouwen had. Volgens Tim is dat een slap excuus. “Je hebt wel zelfvertrouwen nodig, maar als je het trucje eenmaal snapt, dan komt dat vanzelf.”

Wat is GespreksNinja?

GespreksNinja is de meest gekopieerde cursus van Nederland over wat je moet zeggen om een vrouw gek op je te maken. De cursus die ik heb gevolgd is het originele product van Tim Veninga. Je leert eigenlijk hoe je moet communiceren met vrouwen.

In een reeks video’s leer je hoe je gesprekken voert met vrouwen in verschillende settings. De cursus bevat ook een e-book met informatie, tips en oefeningen. Tot mijn verbazing bleek dit geen klein boekje, maar een boek van formaat.

“…een neurolinguistisch trucje om vrouwen helemaal geil te maken”

De cursus is zo uitgebreid dat ik er zelf wel een boek over kan schrijven, maar laat ik me beperken tot enkele highlights. Je leert o.m. een neurolinguistisch trucje om vrouwen helemaal geil te maken met vragen en onschuldige vragen die haar onhoudbaar opgewonden maken.

Waarom Gespreksninja?

Als het voeren van gesprekken met vrouwen je vlot afgaat hoef je deze cursus natuurlijk niet te volgen. Veel mannen hebben hier echter wel moeite mee… en dat is jammer!

Heb je eindelijk een mooie vrouw aangesproken, en weet je niet goed wat je verder moet zeggen om het gesprek gaande houden? Of erger nog: om een goed en interessant gesprek te houden. Dát is tenslotte waar het om draait; zodat de vrouw interesse in jou krijgt en jij die vrouw kunt versieren.

GespreksNinja is een cursus voor iedere man die betere gesprekken met vrouwen wil kunnen voeren. Of je nu al wat ervaring hebt en al redelijke gesprekken met vrouwen kunt houden; of juist nog helemaal geen gesprekken met vrouwen durft of kan hebben; dit boek is voor jou.

Mijn ervaring

Ik vond het een geweldig boek. Geen cursus die even snel in elkaar is gezet. Hier is veel tijd en energie in gestoken. Dat zie je aan de vormgeving, maar ook aan de inhoud.

Ook ervaren versierders leren nog wat van Tim.

In GespreksNinja leer je alles wat nodig is om goede gesprekken met vrouwen te houden, en om de gesprekken interessant te houden. Je voert geen afgezaagde standaard gesprekken meer, maar leert interessante gesprekken te voeren, zodat vrouwen aan je lippen hangen.

Is het een wondermiddel dat van iedereen een succesvolle vrouwenjager maakt? Neen! Een goed gesprek kunnen voeren met vrouwen is een belangrijke schakel voor succes, maar uiterlijk en sociale status spelen ook een rol. Als je er verzorgd uit ziet en een leuke baan hebt, maar niet zo goed weet hoe je met vrouwen in gesprek gaat, dan is dit boek inderdaad een wondermiddel.

Ik heb de cursus met plezier gevolgd en geleerd dat vrouwen versieren niet alleen om de looks, maar met name om wat je zegt draait. Het heeft me veranderd van een leuke jongen die niet goed weet wat hij moet zeggen in een ‘coole, interessante, ietwat mysterieuze’ kerel die om de één of andere reden vrijwel alle vrouwen kan versieren.

Sterker nog, GespreksNinja is voor mij één van de beste aankopen van mijn leven geweest. Dankzij de inhoud van de cursus kan ik nu niet alleen vrouwen met succes aanspreken, maar ook nog eens leuke, interessante gesprekken houden én hierdoor vrouwen mee naar huis nemen.

Doordat ik de technieken uit GespreksNinja ben gaan toepassen had ik al na twee weken met mijn eerste meisje gezoend, en binnen een kleine maand mijn eerste chick mee naar huis genomen.

Gespreksninja heeft me hier bij geholpen. Ik heb nu zelfs meer zelfvertrouwen in andere gesprekken, zoals in een groep. Zelfs solliciteren ging me beter af en ik heb inmiddels een betere baan gevonden.

Aanbieding

Wij mogen GespreksNinja aanbieden met extra bonussen en video’s, zoals Gespreksninja Op Vakantie, De Gespreksreanimatie Video Kit, Het Manslut Audioboek, De 6 Stappen Om Je Voor Te Bereiden Op Je Eerste Avond Stappen Met Gespreksninja, De Sociale Dominantie Methode: Hoe Je Vrouwen Versiert In Je Sociale Omgeving en De Zoen Test: Hoe Je Weet Of Een Vrouw Klaar Is Om Gezoend Te Worden.

De prijs voor het GespreksNinja boek + eerdergenoemde bonussen is € 99. Dat klinkt misschien als veel geld voor een boek, maar dat vind ik echt niet, want het werkte echt voor mij. Tim hanteert trouwens een 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie, dus deze aanbieding is een no-brainer.

Je kunt 90 dagen risicovrij met het boek aan de slag en als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, dan kun je gewoon binnen 90 dagen na aanschaf je geld terugvragen. Je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen!

Wil je GespreksNinja bestellen aan de aanbiedingsprijs en alle bonussen ontvangen: klik dan hier.

Wat gebeurt er na de betaling?

Na betaling word je doorgestuurd naar een geheime pagina waarop je het boek inclusief alle bonussen direct kunt downloaden. Ook krijg je netjes een mail van Tim waarin je welkom wordt geheten. Na betaling kun je dus gelijk aan de slag!

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina

Advertentie
BEOORDELING
Gebruiksgemak
9
Inhoud
10
Vormgeving
9
Klantenservice
8
vrouwen-versieren-met-voorbeeldzinnenIk ben enorm tevreden over GespreksNinja. Het bevat werkelijk alles wat je nodig hebt om succesvol vrouwen te kunnen aanspreken en interessante (soms zelfs bizarre) gesprekken te kunnen houden met vrouwen. Dankzij dit boek heb ik mezelf kunnen onderscheiden van vrijwel elke andere man.
3 2 stemmen
Beoordeel artikel
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
string_boy42
4 jaren geleden

Wel jammer dat men hier doet uitschijnen dat je dit aan een speciale prijs kan kopen, terwijl dit op internet overal voor diezelfde prijs te koop staat, inclusief bonussen…