Home Seks & Relaties Seksualiteit Opgewonden door een volle blaas?

Opgewonden door een volle blaas?

3154
1
Tip

De meeste vrouwen weten wel waar ze opgewonden van worden. Likjes in de hals, teveel wijn of een erotisch verhaal. Blijkbaar kun je als vrouw ook hitsig worden door het hebben van een volle blaas. Wij zochten uit hoe dat kan!

Opgewonden omdat je moet plassen?

De vagina, clitoris en urineleider bevinden zich zeer dicht bij elkaar. Een volle blaas kan daardoor erogene zones en gevoelige plekjes zoals de clitoris prikkelen. De G-spot zit vlakbij de ingang van je blaas, wat bijdraagt aan de verhoogde seksuele prikkeling als je blaas vol zit.

“Het gevoel van opwinding wanneer de blaas vol is volkomen normaal”

Hoewel er nog geen specifiek onderzoek naar dit onderwerp is gedaan, is het gevoel van opwinding wanneer de blaas vol is volkomen normaal. In feite kan de combinatie van vaginale penetratie (met een penis of seksspeeltje), een verhoogde bloedtoevoer naar de clitoris en het omliggende weefsel, en een volle blaas, leiden tot een overweldigend orgasme.

Vrijen met een volle blaas

Volgens deskundigen is vrijen met een ​​volle blaas veilig. Mocht je urine verliezen of de drang om te plassen wordt je teveel, ga dan voor de penetratie gewoon naar het toilet en geniet alleen tijdens het voorspel van de extra prikkels. Urineverlies tijdens de seks kun je tegengaan door je bekkenbodemspieren te trainen met kegels.

Niet te lang ophouden

Het kan een zalig gevoel zijn om je plas voor en tijdens de seks op te houden, maar stop er meteen mee als het pijnlijk is. Doe dit ook niet elke keer. Na verloop van tijd kan het negeren van de signalen van je lichaam leiden tot het onvermogen om je blaas volledig te legen. Je kunt oo urineweginfectie ontwikkelen. Af en toe, voor een beter orgasme is oké. Denk er ook altijd aan om na seks te plassen, ongeacht of je net daarvoor bent gegaan of niet.

Advertentie
5 1 stem
Beoordeel artikel
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
wetwo
1 jaar geleden

Heerlijk om na een vrijpartij in bad te gaan staan en dan de volle straal over die pik te laten lopen die nog glimt van het geil. Dan kom je bijna nog een keer klaar. Kan het aanraden om het gewoon eens lekker te proberen.