Home Seks & Relaties Seksualiteit Voorkom voortijdige zaadlozingen

Voorkom voortijdige zaadlozingen

261
1
Tip

Het moment waarop je bijna klaarkomt en het niet meer kan tegenhouden zit zo’n 2 tot 3 seconden voor je orgasme. Als je niet zo snel wilt klaarkomen, moet je zorgen dat je vlak voor dat moment stopt. Dit lukt vaak niet meteen.

Hier zijn enkele tips om een te snelle ejaculatie te voorkomen.

Tip 1. Masturbeer met het genot van je partner in gedachten. Met andere woorden: neem de tijd. Laat dit oplopen tot 15 minuten. Breng jezelf bijna tot het “point of no return”, maar laat jezelf niet klaarkomen tot de 15 minuten om zijn.

Tip 2. Knijp stevig met duim en wijsvinger net achter je eikel als je oververhit raakt. Focus de druk op de plasbuis. Dit brengt de seksuele spanning terug, duwt bloed terug uit je penis en de ejaculatie-impuls zal minder worden.

Tip 3. Ejaculatie bestaat uit vier fasen: opwinding, plateau, orgasme en terugkeer. Plateau en orgasme zijn de belangrijkste fasen. Leer jezelf het spectrum van gevoelens kennen dat bij deze twee fasen hoort. Probeer het “point of no return” te herkennen. Beoordeel jezelf op een schaal van 1 tot 10 en houd jezelf op een 7.

Te vroeg klaargekomen!

Tip 4. Oefen je schaamspieren. Dit kun je overal doen door je onderlichaam samen te trekken en los te laten. In het begin kun je dit oefenen door te plassen en dan te stoppen en dit te herhalen. Later kun je dit oefenen achter je bureau, in de auto en overal waar je maar wilt.

Tip 5. Plaag haar, wees een teaser. Duw je eikel tegen haar clitoris, blijf hangen voor de ingang van haar vagina. En als je dan penetreert, houdt het bij kleine oppervlakkige bewegingen in de eerste 2-3 cm van haar schede. Je houdt het langer vol als je nog niet direct begint te stoten.

Tip 6. Wees een heer. Help haar eerst aan een orgasme. Ze kan er namelijk meer krijgen en de druk is van de ketel voor jou. Gebruik je vingers en je mond.

Tip 7. Lichte erectiepillen waarvoor geen doktersrecept is vereist werken vaak ook ejaculatievertragend.

Advertentie
0 0 stem
Beoordeel artikel
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ypenburg
Ypenburg
11 maanden geleden

Dat zijn goede tips.