Home Seks & Relaties Relaties Verras je geliefde op Valentijnsdag

Verras je geliefde op Valentijnsdag

507
0
Tip

Binnenkort is het weer Valentijnsdag. Tijd om de liefde te vieren! Heb je een partner? Doe dan eens wat anders dan een avondje op de bank met een zak chips. Doe eens iets geks, iets spannends!

Citytrip

Valentijnsdag valt dit jaar op een vrijdag, dus neem die dag vrij of vertrek ‘s-avonds na het werk op een citytrip naar een stad in de buurt. Aanraders zijn Londen, Berlijn en Parijs. Deze steden hebben voldoende te bieden, de vliegtijd bedraagt minder dan een uur en de tickets zijn meestal niet duurder dan 100 euro per persoon. Parijs kun je uiteraard ook per trein bereiken met de hogesnelheidslijn Thalys.

Mag het niet zoveel kosten dan kun je altijd nog een hotel boeken in eigen land. Steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht spreken voor zich, maar ook Maastricht, Arnhem en Groningen zijn de moeite waard.

Hier volgen enkele tips voor een verblijf in eigen land:

– Luxe discrete sekskamers
– Hotelkamer boeken voor een paar uurtjes
– Romantisch overnachten
Meer romantische hotels in Nederland

De bruidssuite in Van der Valk Hotel Dordrecht.

Liefdesbrief

Een fijne Valentijnsdag hoeft niks te kosten. Schrijf elkaar een liefdesbrief, of beter nog, een liefdesgedicht. Je kunt ook al wat voorpret beleven door samen naar de bibliotheek te gaan. Leen wat boeken met poëzie over de liefde. Thuis kunnen jullie vooraf enkele mooie gedichten selecteren. Open een fles Champagne op de avond van Valentijnsdag en lees de poëtische teksten aan elkaar voor. Ik beloof je, dit is ontzettend romantisch.

Eerste date

Je kunt ook teruggaan naar de plek waar het allemaal begon tussen jullie. Er is niets romantischer dan je eerste date opnieuw te beleven. Als jullie bijvoorbeeld op de eerste date een diner hadden, ga dan weer naar hetzelfde restaurant. Maak het compleet en bestel bovendien precies dezelfde gerechten. Denk terug aan dat spannende gevoel toen je hem of haar voor het eerst zag en zoen alsof het de eerste keer is.

Lingerie

Dit is een tip voor haar. Zeker als je gewoonlijk vooral praktisch ondergoed draagt is het voor hem een meer dan aangename verrassing als je op deze dag lingerie draagt. Daag hem uit voor een potje strippoker en laat hem stap voor stap ontdekken hoe sexy je vandaag bent. Je kunt natuurlijk ook voor ander spelletje kiezen, als het stripgedeelte er maar in voor komt. Naarmate er steeds meer kledingstukken uit gaan en over de vloer verspreid liggen, bouwt de spanning zich langzaam op. Als jullie alleen nog in lingerie en een boxershort zitten, kunnen jullie je totaal niet meer concentreren op het pokeren. Misschien is het dan tijd voor een ander spannend leuk spel?

Driedelig Kanten Lingeriesetje van Obsessive, € 39,95.

Bij Fantasie Shop hebben ze een ruim assortiment sexy lingerie. Lezers van Genotsplekje krijgen er 10% korting met de actiecode: GENOTSPLEKJE. Als je vandaag voor 23.30 uur besteld heb je het morgen al in huis. Wil je hem verrassen en voorkomen dat hij het pakket ziet? Laat je pakje dan bezorgen op een afhaalpunt van PostNL.

Kamperen

Ga eens kamperen in je eigen woonkamer. Zet een tent op in de woonkamer en richt het gezellig in. Steek wat kaarsjes aan en maak warme chocolademelk (met een scheutje gezelligheid). Doe verder alle lichten in het huis uit en kruip samen onder een slaapzak voor het échte kampeergevoel. Geniet van elkaar!

Advertentie