Home Seks & Relaties Seksualiteit Sperma is een wondermiddel

Sperma is een wondermiddel

809
2
Tip

Als mannen worden gepijpt hebben ze het liefst dat hun zaad wordt doorgeslikt in plaats van uitgespuugd. Voor vrouwen ligt dat anders en onderling zijn ze er nogal verdeeld over. Sommigen moeten er echt niet aan denken en anderen vinden het doorslikken van sperma juist praktisch (geen geklieder met tissues) en opwindend.

Nu lezen we ook nog dat vrouwen die hun uiterlijk graag jong houden er goed aan zouden doen om geregeld een dosis sperma door te slikken. Spermidine, een stofje dat in grote hoeveelheden voorkomt in sperma, zou een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan een jeugdig voorkomen. Dat beweren althans de onderzoekers Frank Madeo en Tobias Eisenberg van de Oostenrijkse Karl-Franzens Universiteit.

Spermadine zou beschadigde lichaamscellen kunnen repareren en op die manier het verouderingsproces afremmen. Zelfs angsten en depressies kunnen volgens de wetenschappers met dit stofje behandeld worden.

“Roken, ongezond eten en bier drinken hebben een negatieve invloed op de smaak van sperma”

Maar nu even over de smaak van sperma! Die kan nogal tegenvallen. Veel vrouwen vinden het ronduit smerig en er zijn inderdaad nogal wat factoren die de smaak kunnen bederven. De geur en smaak van sperma wordt namelijk sterk beinvloed door voeding. Vooral roken, ongezond eten en bier drinken hebben een negatieve invloed op de smaak van sperma.

Een betere smaak

In de betere erotiekwinkels kun je producten kopen die de smaak van sperma verbeteren. Zo vonden we het product Yummy Cum Drops, een product dat de smaak en kwaliteit van het zaad verbetert. Sperma slikken kan dus lekker zijn! Het product verbetert niet alleen de smaak, maar zorgt ook voor een krachtiger zaadlozing en een hechtere consistentie. Laat maar komen!

Het mogen klaarkomen in de mond van de partner wordt door veel mannen als het hemelse toppunt van orale bevrediging gezien. Sperma smaakt bij iedere man en bij elk orgasme weer anders. De ene keer is het zoeter dan de andere keer. Er is nooit een 100% smaakgarantie, tenzij je een product als Yumnmy Cummy Drops gebruikt.

“Sperma bevat slechts 15 calorieën per ejaculatie”

Het doorslikken van sperma kan geen kwaad. Zo bevat het naast Spermidine ook Calcium, Keratine, Magnesium, Fosfor, Vitamine B12 en C, Fructose en Zink. Sperma is voedzaam en licht verteerbaar. 95% van de proteïnen in sperma zijn de makkelijkst verteerbare in de hele natuur. Sperma bevat slechts 15 calorieën per ejaculatie.

Advertentie
5 6 stemmen
Beoordeel artikel
Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
kaptbob
kaptbob
5 maanden geleden

Geldt dat ook als je met losse flodders schiet? Voor mij werd het een wondermiddel toen de pijpleidingen werden doorgeknipt, onder het mom vrijheid blijheid.

Janine
5 maanden geleden

Leuk artikel. Als iemand gezond eet is het inderdaad lekker van smaak. Dan slik ik het maar al te graag door. Anders is het zo’n geknoei in bed 😛