Home Seks & Relaties Seksualiteit Het slechtste seksadvies aller tijden

Het slechtste seksadvies aller tijden

900
0
Tip

Ik herinner me nog goed dat ik 11 jaar was en met een vriendin in het park zat met een exemplaar van de Cosmopolitan. Er stond overal ‘SEKS’ op geschreven, en we lazen de sekstips in alle ernst.

We waren coole meisjes, ondanks onze trainingsbeha’s. Gelukkig hadden we eigenlijk geen seks, want de sekstips waren achteraf gezien vaak een lading bullshit. Volgens het blad maakten deze tips het mogelijk een ware seksgodin te worden. We zouden heel wat tienerjongens hebben getraumatiseerd als we de tips van Cosmopolitan hadden opgevolgd. Hier zijn enkele van de slechtste sekstips aller tijden.

Draag een nat t-shirt in bed

“Mijn ex kwam eens naar bed in een kletsnat wit t-shirt. Nooit eerder zag ik zoiets opwindends.” – Nick, 30 jaar.

Kom op Nick, was het opwindender dan haar blote borsten? Echt, Nick? Weet je zeker dat je geen 15 bent?

Nick zou me waarschijnlijk antwoorden met: “Ik kon bijna haar tepels zien.”

In een vochtig t-shirt in bed gaan liggen is niet alleen ijskoud en ongemakkelijk, je bed is ook meteen zeiknat. Is het soms 1996? WTF Nick! Ik zou echt razend zijn mocht iemand met zijn doorweekte kleren in mijn schone bed kruipen. En ik eet heus wel eens iets in bed, maar dit gaat me toch te ver.

Pik in de fik

“Maak twee vuisten om de schacht van zijn penis en draai ze zo snel als je kunt in de tegengestelde richting.”

Het idee dat tienermeisjes dit werkelijk gaan doen, en hiermee denken de jongens te plezieren, is absoluut hilarisch. Doe dit niet! Dit klinkt alsof het veel pijn gaat doen. Hij gaat je zeker niet zien als een heuse seksgodin, eerder als een meedogenloze beul.

Melken als een koe

“Het is jammer als een vrouw ’te voorzichtig’ met je penis omgaat. Dames, ons klokkenspel is niet zo gevoelig. We hebben graag dat je een ​​beetje ruwer bent – hard knijpen, hard zuigen, vastgrijpen alsof je een koe melkt. Je denkt misschien dat je hem pijn doet, maar ik garandeer je dat hij om meer zal vragen.” – Steven, 23.

Nee, nee, dat zijn tranen van geluk, doet geen pijn hoor! Een beer van een volwassen vent kan in tranen uitbarsten als je op zijn zak gaat staan, dus vooral melken en lekker hard knijpen. Waarschuwing: Hij kan na je behandeling waarschijnlijk geen kinderen meer maken, maar mensen die zo dom zijn kunnen zich beter ook niet voortplanten.

Muntjes in de gleuf

“Leg een hoopje (schoon!) kleingeld in de vriezer voor een uur. Laat hem je vulva insmeren met verwarmend glijmiddel. Vervolgens moet hij deze bedekken met de muntjes (alleen aan de buitenkant!). Het effect van de koude muntjes tegenover het verwarmende glijmiddel is heerlijk.”

Allereerst bestaat er niet zoiets als schoon kleingeld, die shit is altijd smerig. Wat moet ik hiermee? Ik hou er zelfs niet van als iemand me met zijn koude handen aanraakt, laat staan dat ik wat smerig koud kleingeld op mijn vulva wil voelen. En waarom munten? Waarom kun je niet gewoon ijsblokjes gebruiken? Daar zit je dan met bevroren munten op je (alleen aan buitenkant!) poes. En je wilt gewoon gaan zitten? En hij zit daar? Wat heeft dit voor zin? Wat is hier nu geil aan?

Gebruik een accent

“Gebruik de volgende keer als je naar bed gaat eens een ander accent. Kijk hoe lang je het vol kan houden om niet uit je rol te vallen. Bonuspunten als je meerdere dialecten kan combineren.”

Weinig accenten klinken sexy en als je ze nadoet werkt het eerder op je lachspieren. Als iemand mij met een Frans accent zou aanspreken zou ik meteen denken aan schildersmurf of een Belgische minister. Dialecten sexy? Meestal niet! ‘Tebbie nou an’, op zijn Rotterdams? Of lekker vulgair Antwerps: da zal poeppe me ne slappe weurre! Thanks Cosmo!

Zijn perverse vader

“Stuur hem een berichtje: Die hand onder de tafel die mijn dijen streelde, was jij dat of je vader? Waarom: De ouders ontmoeten is altijd een gespannen moment – een beetje humor doet wonderen.”

Tuurlijk, niets is opwindender dan insinueren dat zijn vader met je wil neuken. Bonuspunten als zijn vader nog steeds getrouwd is met zijn moeder. Goed bezig! Dit is zo sexy en zo romantisch!

Verstop iemand in de kast

“Laat iemand zich verstoppen in jouw kast en vertel het niet tegen je vriendje. Zodra hij weer langskomt verstop je iemand in de klerenkast of eender welke andere ruimte waar iemand zich schuil kan houden. En dan ga je gewoon lekker vrijen. Net als anders, maar nu weet je dat er iemand is die stiekem mee kan genieten. Spannend!”

OK, dit klinkt alsof je een vriend hebt gekidnapt en hem dwingt om tegen zijn zin toe te kijken hoe jullie seks hebben. Klinkt als een zedendelict. Ik bel de Special Victims Unit!

Ken jij nog een waardeloze sekstip? Klik hier en tip onze redactie.

Advertentie