Home Tips & Informatie Websites & Apps Hotelkamer boeken voor paar uurtjes

Hotelkamer boeken voor paar uurtjes

1058
0
Tip

Als je overdag met je date wil afspreken in een hotelkamer dan kom je bij de meeste hotels bedrogen uit. Voor hotels begint de dag doorgaans pas tussen 12.00 en 15.00 uur.

Wie in het geheim een paar uurtjes wil doorbrengen met een minnaar of minnares boekt het best een zogenaamde dagkamer via Secret Rooms.

“Wel zo makkelijk als je niet de intentie hebt om te willen overnachten”

Secretrooms.nl is de eerste website in Nederland die het mogelijk maakt om een kamer of sauna per uur af te rekenen. Hoewel je in andere landen eenvoudig een Rendez-Vous Hotel kunt vinden, was dit in Nederland tot voor kort nog niet mogelijk. Bij Secret Rooms kun je hotels vinden die je niet per sé voor een nacht of langer hoeft te boeken, maar die je ook voor enkele uren kunt reserveren. Wel zo makkelijk als je niet de intentie hebt om te willen overnachten.

Hoe werkt het?

Het oogt zoals Airbnb, maar de “secret rooms” op deze website zijn naamloos om de veiligheid en discretie te waarborgen. De exacte lokatie van de kamers die aangeboden worden blijven geheim totdat je het geboekt hebt. Wie naar een kamer zoekt ziet alleen een plaats bij benadering, bijvoorbeeld tussen Den Haag en Wassenaar. De prijzen worden wel per lokatie vermeld zodat je van tevoren weet wat het gaat kosten. Zo is het al mogelijk om een privé-ruimte voor twee uur te huren voor minder dan 50 euro.

Is het veilig?

Bij Secret Rooms draait alles om veiligheid, privacy en het heimelijke karakter. Betalen voor de huur van de kamer kan vooraf met Ideal, Creditcard of PayPal, maar het is ook mogelijk om contant te betalen. Bovendien wordt er niets over “Secret Rooms” vermeld op je bankafschrift. Achteraf hoor je er ook niets meer van; geen post, e-mail of andere manieren van communicatie.

Kamer of sauna per uur afrekenen.

Verwen je geliefde

Niet alleen als je vreemd wilt gaan zijn de kamers die je via Secret Rooms boekt een uitkomst. Ook als je je geliefde eens heerlijk wilt verwennen en als jullie tijd met elkaar willen doorbrengen in een romantische en inspirerende omgeving. Zeker weten dat jullie weer helemaal verliefd en gelukkig terugkeren van een heerlijk weekend in een luxe suite met jacuzzi of sauna.

Benieuwd wat voor kamers beschikbaar zijn? Bekijk de Secret Rooms

Advertentie