Home Seks & Relaties Seksualiteit Doe-het-zelf sextoys voor mannen

Doe-het-zelf sextoys voor mannen

2614
1
Tip

Te verlegen om een opblaaspop te kopen? Of je studiebeurs is alleen maar voor bier en niet voor online seksshops! Probeer dan eens een zelfgemaakt seksspeeltje! Knippen, plakken en fappen maar!

Meloen

Stap 1:
Ga naar de groentenboer en koop een meloen (daar hoef je niet zo moedig voor te zijn). Schep er een rond holletje uit, een klein beetje kleiner dan je penis.

Stap 2:
Verhit de meloen in de magnetron. En doe er wat olie of glijmiddel in.

Stap 3:
Fappen maar! Het beste neem je een honingmeloen of een cantaloupe. Als extra bonus snijd je aan de andere kant van het holletje een opening met een smal mes. Maar wel tot aan de opening in de voorkant. Als je naar binnengaat, laat je het gaatje open, als je naar buiten gaat, zet je je vinger op het gaatje. Het voelt alsof je een blowjob krijgt!

WC-rol

Stap 1:
Doe een condoom in een (lege) wc-rol en vouw de opening van het condoom om het uiteinde van het rolletje.

Stap 2:
Doe er voldoende glijmiddel in en jerk off! Door aan het “tuutje” van het condoom te trekken, lijkt het net alsof je gepijpt wordt!

Sponzen

Stap 1:
Maak twee sponzen nat met heet water en wring ze uit.

Stap 2:
Doe de sponzen in een plastic beker. Zorg ervoor dat de beker niet kan breken en doe wat glijmiddel of olie op de sponzen.

Stap 3:
Veel plezier! De sponzen vormen zich naar je penis en voelen aan als een lekker strak gleufje. Een heerlijke kunstvagina!

Advertentie
0 0 stemmen
Beoordeel artikel
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
boppy
1 jaar geleden

Bedankt voor de tips. Minder geld uitgeven aan sextoys, dan kan de verwarming weer wat hoger.