Home Seks & Relaties Erotisch Uitgaan Een seksvakantie in Cap d’Agde

Een seksvakantie in Cap d’Agde

27413
0
Tip

De Franse badplaats Cap d’Agde is deels ingericht als naturistendorp, maar in de loop der tijden is dit deel vooral een paradijs voor swingers geworden. Tegenwoordig kiezen steeds meer swingers deze plek voor hun seksvakantie.

Jaarlijks worden er speciale reizen georganiseerd door de Swingers Date Club. Al zijn er ook veel mensen die met de eigen auto naar de kustplaats reizen.

Een dorp op zich

Het naturistengedeelte van Cap d’Agde kan 50.000 gasten herbergen en is hiermee het grootste ter wereld. Het bestaat uit verschillende complexen en een grote camping. Het is eigenlijk een dorp op zich. Alles is aanwezig, zoals winkels, banken, een postkantoor, restaurants, bars, discotheken, een openluchtbioscoop, diverse sportgelegenheden en nog veel meer. Ook zijn er vele vakantiehuizen en hotels. Als je wilt kan je zo ongeveer overal dag en nacht bloot rondlopen.

Het swingers strand in Cap d’Agde.

Swingers

Elke zomer ontstaat er in Cap d’Agde een hechte gemeenschap van swingers. Het is uiteraard niet zo dat je overal publiekelijk seks kan hebben, maar er zijn genoeg mogelijkheden en feesten waar dit wel kan. Elke middag komen er ruim 250 koppels naar de zogenaamde Foam Parties in Club Glamour. Je hoeft niet na te denken wat je gaat aantrekken op deze schuimfeesten, want de dresscode is volledig naakt. Diverse clubs, waaronder Le Jardin De Babylone, organiseren Pool Parties waar alleen stellen welkom zijn. En dan is er nog het beroemde twee kilometer lange naaktstrand. Verreweg het grootste deel hiervan is een gewoon naturistenstrand. Echter bijna helemaal aan het einde aan de linkerkant, voorbij de camping, ligt een stukje strand welke het Swingers Strand wordt genoemd.

Boek een swingers hotel

Films

[xhamster url=”https://xhamster.com/videos/dozens-strangers-men-pour-blonde-on-beach-cap-d-agde-4901747″]

[xhamster url=”https://xhamster.com/videos/hottest-bukkake-at-beach-of-cap-d-agde-10725984″]

[xhamster url=”https://xhamster.com/videos/cap-d-agde-1825846″]

Advertentie