Home Tips & Informatie Websites & Apps Ken jij de seksuele fantasieën van je partner?

Ken jij de seksuele fantasieën van je partner?

343
0
Tip

Iedereen heeft seksuele fantasieën. Of het nu om een klein verlangen gaat, een stiekeme droom of een uitgesproken wilde fantasie, fantaseren is gezond! Hoewel iedereen weet dat open communicatie met je partner belangrijk is, is het toch verdomd moeilijk om over je seksuele verlangens te praten. Vaak blijven we wat hangen bij iedere keer hetzelfde. Een seksuele fantasie is immers iets waar veel mensen zich een klein beetje voor schamen, zelfs tegenover iemand waar je al lange tijd erg intiem mee bent.

Homescreen van UnderCovers.

Wat kan je eraan doen?

Er zijn verschillende manieren om hieraan te werken. Sommige mensen zijn heel open in hun communicatie. Dat wil echter niet zeggen dat hun partner er even open in is, laat staan dat hij of zijn open staat voor dezelfde dingen.

Onlangs ontdekte ik de Engelstalige app “UnderCovers”. Een simpele tool, die je 99 seksuele fantasieën voorstelt. Je geeft op verschillende voorstellen aan of je ze ziet zitten (met een hartje), er eens over zou willen praten (met een tekstballonnetje), of dat je het helemaal niet ziet zitten (met een kruisje).

De seksuele fantasieën die je krijgt voorgesteld zijn erg uiteenlopend. Enkele voorbeelden:

  • Samen douchen of in bad gaan en elkaar lekker inzepen?
  • Samen een nieuw seksspeeltje gebruiken?
  • Of toch je partner eens vastbinden en een goeie spanking geven?
  • Wil je eens de leerkracht spelen die zijn of haar student probeert te verleiden?

Je merkt het al: alles komt aan bod! En dat is leuk, want dat biedt mogelijkheden voor iedereen. Of je nu heel erg kinky bent of toch meer de liefdevolle toer op wil gaan.

“Je kan op die manier echt veel over elkaar te weten komen”

Iedere open geklikte match, komt met een leuk weetje!

Hoe match je met je partner?

Je geeft antwoord op alle voorstellen en daarna (het kan zelfs al voor je alle antwoorden hebt gegeven), druk je op “Match”. Je krijgt een code die je aan je partner kan doorgeven.
Hij of zij klikt ook op “Match” en geeft dezelfde code in. Jullie zijn nu aan elkaar gelinkt en kunnen gaan ontdekken wat jullie overeenkomsten zijn.

De app heeft als doel (nadat je alles hebt ingevuld) dat je jouw seksuele fantasieën en die van je partner samen gaat doornemen, en erover gaat praten. Je kan op die manier echt veel over elkaar te weten komen.

Kan mijn partner zien wat ik (niet) leuk vind?

Je krijgt enkel de seksuele fantasieën te zien die jullie beiden leuk vinden. Gaf één van jullie aan iets niet te willen doen (met een kruisje), dan komt deze fantasie niet bij jullie matches te staan. De antwoorden waarbij jullie beiden op een hartje klikten of waar minstens één van jullie twee voor een tekstballonnetje koos, zijn wel zichtbaar!

Het is belangrijk dat je de seksuele fantasieën die je partner heeft, en die jij helemaal niet ziet zitten, een plaats leert geven. Laat je partner de ruimte om die verbeeldingen ook effectief te hebben. Dat wil niet zeggen dat je, als hij of zij een trio wil met iemand van jouw geslacht, je dat ook echt moet doen. Of dat je hem/haar moet toelaten dat zonder jou te doen. Het wil wel zeggen dat hij of zij er over moet kunnen fantaseren, eventueel door het bekijken van porno. Al dan niet samen met jou.

1 gratis match per dag.

“Geef je er liever geen geld aan uit? Geen probleem!”

Betalen?

Een nadeel aan deze app is dat je de eerste keer tien “matchende” fantasieën van elkaar kan zien, maar vanaf dan krijg je er nog maar één per dag, tenzij je betaalt. De app kost €3,49 om precies te zijn.

Natuurlijk hoef je niet allebei te betalen. Eén van jullie kan de app betalen en dan kunnen jullie voortaan samen al jullie seksuele fantasieën en overeenkomsten overlopen 🙂

Geef je er liever geen geld aan uit? Geen probleem! Het is ook heel leuk en spannend om dagelijks één gelijklopende fantasie te kunnen bekijken en samen te bespreken.

https://www.youtube.com/watch?v=G0EAAIGBuRg

Advertentie