Home Seks & Relaties Seksualiteit Tips voor onder water seks

Tips voor onder water seks

1886
0
Tip

Seks onder water is vast iets dat op de bucketlist van menig liefdeskoppel staat. Seks in water kan avontuurlijk aanvoelen en het is een geweldige manier om de sleur te doorbreken.

Vooral als je op vakantie bent in een warm land ligt seks in het water voor de hand. Je bent waarschijnlijk al in de buurt van water en de kans is groot dat je al halfnaakt bent.

Niets is zo spannend als stiekem onder water vozen met je lief, maar er zijn een paar dingen die je moet weten over seks onder water. Of je nu in een jacuzzi zit of in de zee, deze tips zijn onontbeerlijk voor een potje geile waterpret.

“van seks onder water raak je opgedroogd”

Glijmiddel is je beste vriend

Hoe gek het ook klinkt; van seks onder water raak je opgedroogd. De wrijving onder water remt de aanmaak van vaginaal vocht af. Gevolg: geen prettige of zelfs pijnlijke seks en na verloop van tijd een zeer gevoelige penis en vagina. De oplossing is een glijmiddel op basis van siliconen, al wordt dit in de zee of in het zwembad al een iets ingewikkelder verhaal.

Kijk uit voor infecties

Kun je ziek worden van een beetje waterpret? Waarschijnlijk niet. Hoewel er zeker bacteriële infecties en ziektes zijn op waterbasis, is het zeer onwaarschijnlijk dat je deze infecties via de vagina, penis of anus oploopt. Deze infecties loop je meestal op via je mond of de huid.

Maak je ook geen zorgen over vervuiling. Als je na de seks merkt dat het meertje waarin je hebt gevreeën er wat smerig uitziet, weet dan dat dit de kans op een bacteriële infectie aan je geslachtsorganen niet vergroot.

Waar zit het gevaar hem dan wel in? Zoals eerder gezegd vermindert water de natuurlijke smering van de vagina. Hierdoor kan de huid tijdens de seks gaan irriteren en kan de balans tussen goede bacteriën op de huid en in de vagina veranderen. Dit kan leiden tot overgroei van gist of andere normale vaginale bacteriën, wat symptomen veroorzaakt zoals abnormale afscheiding of jeuk. Kortom, gebruik glijmiddel om zo infecties te voorkomen.

SOA’s en zwangerschap

Voor alle duidelijkheid, in de jacuzzi (of elders onder water) kun je ook zwanger raken. Heet water en/of chloor werken niet zaaddodend. Als je niet zwanger wil raken en geen SOA wilt oplopen dan moet je ook onder water veilig vrijen. Het aanbrengen van een condoom onder water gaat vlotjes als je wat glijmiddel op siliconenbasis gebruikt.

BIj seks onder water is de kans dat een condoom scheurt wel groter. Ook kan de condoom er afglijden, wat je onder water niet zo gemakkelijk opmerkt. Voorzichtigheid geboden dus! Zeker in een heet bad is er een grotere kans op scheurtjes in een condoom.

Je kunt seksspeeltjes gebruiken

Tegenwoordig zijn er heel wat waterdichte seksspeeltjes op de markt. Zo kun je heel wat plezier beleven met een op afstand bestuurbaar vibratie eitje. Ook luchtdrukstimulators zoals de Satifyer Pro 2 zijn waterdicht en zorgen voor extra plezier onder water.

“Buitenseks is alleen legaal op eigen terrein”

Wees voorzichtig

Waar je het ook doet, seks onder water kan glibberig zijn, dus een ongeluk zit in een klein hoekje. In het heetst van de strijd op een blokje zeep gaan staan zal zeker niet leiden tot een happy end. Wees dus extra voorzichtig. Gebruik badslippers op gladde vloeren. Zijn er handgrepen, gebruik deze dan ook.

Seks in het openbaar is illegaal

Buitenseks is alleen legaal op eigen terrein, bijvoorbeeld in je achtertuin. Zodra je gaat seksen in openbare zwembaden, seksparkeerplaatsen, bossen of stranden, loop je het risico te worden betrapt. Of erger nog, de politie verbaliseert je voor openbare zedenschennis. In de praktijk kom je er overigens meestal wel met een waarschuwing vanaf.

Kies voor een plaats waar geen kinderen komen en waar je niet gemakkelijk betrapt kan worden. Een bos ligt voor de hand, omdat je je beschut voelt door alle bomen, maar niets is minder waar. Je kan namelijk niemand zien naderen. Seks in een verlaten polder is veel veiliger, omdat je iemand van mijlenver kunt zien aankomen.

Lekker bubbelen

Seks in het openbaar kan soms best frustrerend zijn. Probeer seks onder water eerst eens in een jacuzzi. Het masserende effect van de bubbels en het zwevende gevoel bieden een heel nieuw niveau van plezier. Bekijk onze lijst met hotelsuites met jacuzzi.

Lees ook: De ultieme seks bucketlist.

Advertentie