Home Tips & Informatie Websites & Apps Praten over je seksuele verlangens

Praten over je seksuele verlangens

213
0
Tip

Ben je dat liefdevolle gevoel in je relatie kwijt? Dan is Kindu een echte aanrader. Deze app voor iOS en Android is ontwikkeld door relatiedeskundigen en heeft als doel de emotionele en fysieke band te verbeteren. In 2008 besloot een ​​groep medische studenten om een ​​app te ontwikkelen waarin seksuele fantasieën geen taboe meer zijn. Ze hadden uit eerste hand ervaren hoe ongemakkelijk het is om over seksuele verlangens te praten en besloten er iets aan te doen. Thomas en zijn klasgenoten creëerden een website, die later werd gelanceerd als de Kindu-app, waar mensen hun seksuele verlangens in een besloten en positieve ruimte konden verkennen.

“De app inspireert koppels om te praten over hun seksuele behoeften en verlangens.”

De Kindu app moedigt mensen aan om een ​​dialoog aan te gaan over wat elke persoon wil. De interactieve functies helpen koppels om overeenkomsten te vinden. De app inspireert koppels om te praten over hun seksuele behoeften en verlangens. Je reageert met “ja”, “nee”, of “misschien” op verschillende romantische ideeën. Je partner krijgt alleen de ideeën te zien waarop je allebei “ja” of “misschien” hebt geantwoord. Dit systeem geeft Kindu-gebruikers anonimiteit over gevoelige onderwerpen en opent de weg om gedeelde interesses te ontdekken en te voldoen aan elkaars behoeften.

Een kinky voorstel

Stel je voor dat je best wel eens iets met SM zou willen proberen, maar je durft het niet te vragen. De Kindu app kan dit voorstellen aan je partner en alleen als je partner met “ja” of “misschien” reageert komt het op de gezamenlijke wensenlijst die de app voor je bijhoudt. Als je partner met “nee” reageert zal hij of zijn nooit weten dat jij wel eens iets met SM zou willen proberen. Je blijft anoniem, tenzij het een gezamenlijk verlangen betreft.

Heb je deze app al gebruikt en wil je je ervaringen (anoniem) met ons delen? Neem contact op met onze redactie.

vibrator app iphone vibrator app android
Advertentie