Home Seks & Relaties 17 sekstips voor mannen

17 sekstips voor mannen

969
0
Tip

1. De meeste vrouwen staan niet te popelen om direct met je tussen de lakens te kruipen. Slechts 1 op de 5 vrouwen heeft seks tijdens de eerste date. Neem een bad en verzorg jezelf goed. Weinig dames houden van een opgedroogde zweetlucht.

2. Poets je tanden! Een slecht gebit is voor veel vrouwen een afknapper.

3. Tafel niet te zwaar voor de seks. Stel je voor dat je net in een lekker geil standje ligt en je buik speelt op. Neem liever een glas champagne!

Teveel alcohol bij vrouwen werkt ook niet lustopwekkend

4. Maar: drink niet te veel. Alcohol laat je potentie sterk afnemen. Teveel alcohol bij vrouwen werkt ook niet lustopwekkend.

5. Gebruik altijd een condoom bij een nieuwe partner. Ze hoeft niet lief en onschuldig te zijn, ook al ziet ze er misschien wel zo uit.

6. Mannen zijn vaak bang te worden beoordeeld op de lengte van hun penis. Voor de meeste vrouwen telt lengte niet, vooral niet als je de seks een beetje spannend houdt!

Een massage of leuk voorspel doet wonderen!

7. Wees geduldig. Ga niet direct naar haar vagina maar masseer en kus ook de andere erogene zones. Een massage of leuk voorspel doet wonderen!

8. Geef complimentjes. Maak haar duidelijk dat je haar echt leuk vindt, ook als het een one-night-stand” is.

Iedereen heeft wel eens dag dat het niet lukt

9. Iedereen heeft wel eens dag dat het niet lukt. Zelfs de meest fitte “players” kampen met voortijdig spuiten of krijgen hem wel eens niet omhoog.

10. Het vrouwelijk orgasme is het best te bereiken door clitorale stimulatie. Maar door je alleen daarop te richten wordt seks erg saai.

11. Een clitoraal orgasme is gemakkelijk te bereiken. Maar de meeste vrouwen hopen stiekem ooit eens klaar te komen door penetratie. En ze kunnen er echt van genieten!

Vrouwen doen er langer over om te opgewonden te raken

12. Vrouwen doen er langer over om te opgewonden te raken. Ze zijn trage genieters. Dus hoe langer de seks duurt, hoe beter. Vergeet niet volop te kussen en te knuffelen. Wanneer je ze alle tijd geeft om in opwinding te raken, is het orgasme des te intenser!

13. Leuk als je veel standjes kent, maar hou het per seks-sessie op 2 of 3 standjes. Teveel acrobatische toeren in bed leidt alleen maar af en zij wordt er niet veel geiler van.

14. Een op de tien vrouwen is zo verlegen, dat ze het liefst het licht al uit doet terwijl ze haar kleren nog aan heeft. Wees subtiel in het aanpakken van haar onzekerheden. Ziet ze er naakt goed uit, zeg dat dan gewoon. Is ze wat minder mooi? Benadruk dan haar sterke kanten.

Laat je bedpartner eerst klaarkomen.

15. Be a gentleman! Als ze je pijpt, hou je haar hoofd niet vast en je waarschuwt even als je klaarkomt, dan kan ze zich niet verslikken. Ook voor het orgasme geldt niet: eigen orgasme eerst. Laat je bedpartner eerst klaarkomen.

16. Kijk samen een mooie erotische film (of porna). Dat verhoogt de kans op seks enorm!

17. De grootste afknapper in bed is wel dat de sokken aangehouden worden. Dus: vergeet niet je sokken uit te doen!

Advertentie