Home Seks & Relaties Seksualiteit Seksmythes? Nee dit klopt echt!

Seksmythes? Nee dit klopt echt!

414
0
Tip

Er doen heel wat ideeën over seks de ronde die niet kloppen, maar hoe bizar het ook klinkt sommige beweringen lijken een mythe, maar zijn dit niet. Een penis is echt breekbaar, en blazen in de vagina kan levensgevaarlijk zijn.

Zuigzoenen gevaarlijk?

Op zich is een zuigzoen onschuldig, maar als je wat te enthousiast bent en deze op de verkeerde plek zet kun je een zenuw kneuzen. Hierdoor kan je zoenpartner uitvalverschijnselen ondervinden in bepaalde delen van zijn lijf. Gelukkig gaat dit alleen op als je héél erg hard zuigt.

Paaltje breken

Jazeker! Een penis bevat dan wel geen bot, het ding is weldegelijk breekbaar. Wanneer een piemel in stijve toestand onverwachts een vreemde beweging maakt kan deze knakken. Hoe ongemakkelijk ook: het is zeker aan te raden om in dit geval even naar het ziekenhuis te gaan. Wees dus voorzichtig met acrobatische seksstandjes!

Wees voorzichtig met onverwachte bewegingen. Piemels zijn breekbaar!

Kutje blazen

Vind je ventje het lollig om in je opening te blazen? Hou hem dan toch maar tegen, want er kan een gevaarlijke luchtbel ontstaan. Via je seksorganen wordt dit opgenomen in je bloedstroom, wat ernstige gevolgen kan hebben. Het risico wordt vergroot wanneer je ongesteld of zwanger bent. Eén opluchting: je vriend moet wel ontzettend hard blazen om dit voor elkaar te krijgen.

Klemgeneukt

Je kan écht klem komen te zitten tijdens de seks. De medische benaming voor dit verschijnsel is ‘penis captivus’, oftewel penisklem. Bij een orgasme trekken de vaginale spieren samen, terwijl zijn penis op dat moment juist lekker groot en stijf is. Doordat de spieren van een vagina soms moeilijk ontspannen na de seks, is het mogelijk dat het voor hem niet alleen moeilijker is om uit je te komen, maar soms zelfs onmogelijk. Dat zou je ‘klemgeneukt’ kunnen noemen. En dat is écht een stuk minder romantisch dan het klinkt.

Deze man ging vorig jaar nog viraal. Hij ging vreemd en had zich letterlijk klemgeneukt.
Advertentie