Home Seks & Relaties Seksualiteit Snel de seks iets pikanter maken

Snel de seks iets pikanter maken

884
2
Tip

Meestal de missionarishouding en soms op de keukentafel? De klassieke seksstandjes gaan op den duur vervelen. De Kamasutra lezen lukt wel als je een uitkering geniet, maar de meesten onder ons hebben daar gewoonweg de tijd niet voor. Trouwens, wie gaat er nu met een handleiding in bed liggen? Laten we de ouderwetse standjes eens pikanter maken met enkele opwindende varianten. Het is makkelijk, je hoeft er geen Adriaan de acrobaat voor te heten, en het is vooral lekker.

Lapdance

De man neemt plaats in een stoel en de vrouw gaat rustig op zijn schoot zitten. Omdat ze haar benen op de grond kan zetten kan ze met haar clitoris tegen zijn penis aanrijden. Ideaal als voorspel dus. Ondertussen heeft de heer des huizes ook een prima uitzicht op de borsten. Tijdens de vrijpartij zelf kan de vrouw alles beter controleren.

Doggy style

De vrouw gaat op haar knieën voor het bed zitten en legt haar buik erop. Ze spreid haar benen en laat haar man een van de benen optillen en langs haar heupen leggen. Met dit standje kan de man dieper binnendringen. Hij heeft bovendien één hand vrij die hij kan gebruiken om met de borsten of de clitoris te spelen.

Missionaris met kussens

De traditionele missionarishouding kan je een hete vrijpartij opleveren wanneer je wat kussens gebruikt. Het is een gemakkelijk standje en biedt garantie op een orgasme. De vrouw gaat op haar rug liggen en legt een kussen onder haar onderrug. Ze spreid haar benen en zet haar voeten vlak op het matras. Doordat haar heupen in een hoek liggen kan hij dieper penetreren en stimuleert hij tegelijkertijd de clitoris.

Lepeltje

Dit standje is de favoriet van vele vrouwen, omdat het intiem maar ook heel ondeugend is. Nu moet de vrouw haar bovenste been over zijn benen leggen. Daardoor kan hij diep gaan en heeft hij weer een hand vrij om haar op andere plaatsen te plezieren.

Advertentie
5 3 stemmen
Beoordeel artikel
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
wetwo
2 jaren geleden

Standje 69 is natuurlijk ook niet te versmaden, een heerlijke klassieker die geweldige hoogtepunten op kan leveren.

Tsunami
2 jaren geleden

Met chilisaus in de weer gaan maakt alles een stukje pikanter. Dat is weer een keer wat anders dan slagroom.