Home Seks & Relaties Seksualiteit Milieubewuste seksstandjes

Milieubewuste seksstandjes

514
0
Tip

Sinds de opwarming van de aarde het gesprek van de dag is, kopen steeds meer mensen een kleinere, milieuvriendelijke auto. Dit kan erg nadelig zijn voor je mobiele seksleven. Het lage plafond, de beperkte ruimte en die lastige versnellingspook in het midden zijn vreselijke obstakels. En toch moet het kunnen!

Hier zijn ze dan: de vier milieubewuste standjes;

Cowgirl

Het eerste standje ‘The Passenger Seat Cowgirl’ is voor wanneer je vrouw of vriendin rijdt. Zij komt dan op de passagier zitten. De man laat zijn stoel zo’n 45 graden naar achter glijden om zijn partner meer ‘hoofdruimte’ te geven. Bijkomende tip: als de vrouwelijke verkleedpartij echt niet lukt voorin, kan ze altijd eerst op de achterbank het nodige doen.

Missionaris

Positie 2 is niet echt verrassend, want we hebben het over de missionarishouding. De vrouw ligt dan op de passagiersstoel die zo ver mogelijk naar achter moet staan. In de kleine auto ligt ze dan met haar hoofd op de steun van de achterbank, zodat een kussentje van pas kan komen. Dat kan met een paar kledingstukken, meteen een perfect excuus voor een volledige striptease.

Een spannende rit door een verlaten polder.

Lepeltjes

Over naar het lepeltjesstandje, een favoriet bij jonge koppels en ideaal als bij het vorige standje je stoel niet ver genoeg achteruit kan. De vrouw gaat met haar gezicht naar achteren op de passagierstoel zitten. Ze kan haar kin op de hoofdsteun zetten en met haar armen op de achterbank rusten. Zo kan ze meer steun krijgen en af en toe ronddraaien om een kusje te geven of (zwoel) oogcontact te hebben.

Creatief

Het vierde en laatste standje is voor als de vorige drie echt niet werken. De vrouw gaat in het midden van de achterbank zitten met haar heupen zover mogelijk naar voren. De voorste stoelen moeten vooruit gezet worden, zoals wanneer de passagiers van de achterbank de auto moeten verlaten. Dan kan de vrouw haar benen laten rusten op de voorste stoelen. De man komt dan op zijn knieën voor de vrouw zitten. Bij deze positie wordt het gebrek aan ruimte pas echt goed en creatief opgevangen. Proberen maar zouden we zeggen – en niet alleen voor de groene jongens en meisjes onder ons.

Advertentie