Home Seks & Relaties Seksualiteit Plasseks voor beginners

Plasseks voor beginners

11277
3
Tip

Bij plasseks denken de meeste mensen meteen aan een goeie grap over Patricia Paay. Hoewel veel mensen een golden shower nogal extreem vinden zijn er steeds meer mensen die het toch wel eens zouden willen proberen.

De zogenaamde golden shower is een vorm van plasseks. Kortom, een seksspel met plas. Is het extreem? Conservatieve figuren vinden van wel, maar in werkelijkheid is het eerder extreem intiem. Het is helemaal niet zo gemakkelijk om zomaar even over iemand heen te plassen. Los van het feit dat kink-shaming sowieso niet cool is, zijn er steeds meer mensen die er anders over denken en het wel eens zouden willen proberen. We ontvingen hier veel e-mails over in de afgelopen tijd. Vandaar deze tips.

Voor sommige mensen is de golden shower onderdeel van een BDSM-spel. In BDSM-spellen heeft de ene partner een dominante rol, terwijl de andere partner zich aan hem of haar onderwerpt. In dit specifieke scenario plast de dominante partner over de onderdanige partner. Er zijn ook mensen die met plasseks experimenteren omdat ze geil en verveeld zijn. Laten we het eens hebben over de beweegredenen. Waarom houden sommige mensen van golden showers? En wat moet je weten alvorens je zelf overgaat tot natte (s)experimentjes.

Zijn er veel mensen die een golden shower overwegen?

Volgens experts op het gebied van seksualiteit is het een veelvoorkomende kink. Seksuologen noemen het zelfs gewoon. Urofilie (golden showers, plasseks-spelletjes e.d.). is tegenwoordig zo gewoon dat er zelfs plasseks-feestjes bestaan voor mensen die deze interesse willen onderzoeken. Zo zijn er ook steeds meer zogenaamde Bladder Buster Party’s, waarop mensen volop kunnen drinken. De toiletten op zulke feestjes zijn echter wel afgesloten, zodat je niet anders kunt dan plassen waar iedereen bij is.

Uit gegevens van de website Pornhub.com blijkt ook dat steeds meer mensen zoeken naar “golden showers” of andere daaran gerelateerde termen. Nederland staat zelfs in de top 10 van landen waar het meest naar plasseks-gerelateerde films wordt gezocht.

Nederland staat zelfs in de top 10 van landen waar het meest naar plasseks-gerelateerde films wordt gezocht.
Afbeelding: Pornhub Insights.

Er zijn ook nogal wat online communities voor mensen die geïnteresseerd zijn in plasseks. Zelfs op deze website is er een groep genaamd Zeiknat, speciaal voor de liefhebbers van plasseks. Er zijn ook dating-apps en websites die speciaal zijn afgestemd op mensen die contact zoeken met andere kinky mensen.

Urine is toch steriel? Dus zijn golden showers veilig?

Urine is inderdaad steriel, maar als je lichaamsvloeistoffen met iemand uitwisselt is er altijd een risico. Urine van een volledig gezond persoon is inderdaad niet gevaarlijk. Urine van iemand die een chemokuur volgt dan weer wel. Urine kan ook ziekten verspreiden, waaronder bacteriële, schimmel- en virale infecties. Dit komt echter meestal voor als de ontvanger een open wond heeft. Wat huidcontact betreft zal urine gewoonlijk geen schade aanrichten als er geen kloven, gebroken huid of open wonden zijn.

Mocht je willen genieten van een golden shower met iemand van wie je de gezondheidsstatus niet zeker weet, zorg er dan voor dat je geen open wonden hebt. Vraag hen bovendien om niet op je mond te richten. Gezonde urine, niet vermengd met bloed (rozerode urine) is veilig en geen risico voor hiv en andere soa’s.

Hoe kan ik een golden shower geven (of krijgen)?

Om nare luchtjes tegen te gaan is het aan te raden dat je plaspartner vooraf veel water drinkt en roken, alcohol en gekruid eten vermijdt. Doe het niet op plaatsen die niet vies mogen worden. Gebruik de badkamer, span een zeiltje of kies voor een lak laken met opstaande randen. Ook de achtertuin kan een goede optie zijn.

Bespreek plasseks altijd vooraf met elkaar. Wees er in elk geval zeker van dat je sekspartner er mee instemt. Veel mensen durven er niet over te praten, omdat ze zich er voor schamen. Maar als jullie er beiden mee instemmen, is er niks mis mee.

Chatten en daten met mensen die van plassex houden? Check Plassex Chat.

Gratis plassex video’s bekijken? Check Pissytube.com.

Lees ook:
Fetish: Urofilie, oftewel plassex
Plasseks is meer dan op iemand plassen
Pornotaal: Omorashi
Erotisch verhaal: Plasseks: (On)gelukje

Advertentie
4.3 6 stemmen
Beoordeel artikel
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
kaptbob
kaptbob
4 jaren geleden

Lijkt mij een geile ervaring.

peer194
peer194
4 jaren geleden

Nog nooit gedaan, maar staat zeker boven aan mijn to-do list 😀

zwans
zwans
4 jaren geleden

Absoluut een geweldige ervaring. Ik heb het al eens mogen ontvangen, maar lekker over een ander zeiken lijkt me helemaal het einde.