Home Seks & Relaties Seksualiteit Plasseks is meer dan op iemand plassen

Plasseks is meer dan op iemand plassen

8499
7
Tip

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht gaat plasseks niet alleen over de kunst om op iemand te plassen. Ik zeg ‘kunst’ omdat ik een vrouw ben en daarom niet kan richten. Maar plasseks is veel meer dan dat.

In feite kan de term ‘plasseks’ verwijzen naar allerlei activiteiten met urine die zorgen voor seksuele opwinding. Zo is het heel normaal dat vrouwen opgewonden kunnen worden van een volle blaas. Er zijn dan ook mannen en vrouwen die opzettelijk hun plas ophouden, en daar seksueel door geprikkeld worden. Er zijn ook mensen die er van genieten om te kijken naar iemand die plast. Anderen worden dan weer opgewonden van de geur van urine.

Er zijn dus heel wat varianten van plasseks. De zogenaamde ‘golden shower’ is slechts het topje van de ijsberg. We plaatsten een oproep op een aantal internet fora om in contact te komen met enkele liefhebbers van plasseks en vroegen hen wat plasseks voor hen betekent.

“Kort nadat ik in haar klaar was gekomen liet ze ineens haar plas lopen”

J, Amsterdam

“Mijn vriendin en ik kwamen flink bezopen thuis en begonnen te vrijen. Kort nadat ik in haar klaar was gekomen liet ze ineens haar plas lopen. Ik voelde het warme water op mijn pik. Ik werd meteen keihard en sindsdien geniet ik er elke keer opnieuw van. Ik vind het heerlijk als vrouwen op mij plassen, maar ik geniet er ook van om onder de douche over mezelf heen te pissen.”

Ken, Zelzate, België

“Ik hou ervan om gedomineerd te worden en heel veel water te moeten drinken. Tijdens de sessies van mijn Meesteres moet ik het blijven ophouden en mag ik absoluut niet naar het toilet gaan. Het beste gevoel is wanneer ik het niet meer op kan houden. Ik moet het dan wel laten lopen en daarna ook alles netjes opruimen.”

Jennifer, Amsterdam

“Als slaaf herinnert het me eraan dat ik niets meer ben dan een bewaarder van de lichaams-vloeistoffen van mijn Meester. En dat verheugt mij zeer”.

Steven, Ermelo

“Ik ben net beginnen experimenteren met het invriezen van urine. Ik word zo opgewonden als vrouwen me hun plas laten drinken dat ik het wil bewaren. Nu maak ik er ijspegels van zodat ik ze altijd kan likken.”

Ben, Roeselare, België

“Dit is waarschijnlijk niet zo spannend, maar ik krijg een een kick van het geluid van plassen. Ik hou er gewoon van om langs de badkamer te sluipen en te luisteren naar mijn vriendin die een plasje doet. Ik denk dat ik gewoon een voyeur ben, omdat ik er verder niets mee wil doen, maar misschien komt dat later nog”

Sjeng, Maastricht

“Ik vind het geweldig als mijn vrouw in mijn mond plast wanneer ik haar bef. Het is alsof mijn tong haar zo opwerkt dat ze de controle verliest en het niet meer kan ophouden.”

Menno, Den Haag

“Ik heb het nog niet geprobeerd, maar ik zou graag eens over een vrouw willen plassen terwijl we seks hebben. Ik fantaseer over dat gevoel van een volle blaas en de natheid terwijl we doorgaan met neuken. Het enige probleem is dat ik denk dat het moeilijk is om te doen met behoud van een erectie. Maar misschien op een dag.”

“Het is een warm gevoel en ik vind het geweldig dat het van hem komt”

Maartje, Hendrik-Ido-Ambacht

“Ik hou van het gevoel vernederd en gebruikt te worden door mijn Meester. Het is een warm gevoel en ik vind het geweldig dat het van hem komt.”

Barry, Zevenaar

“Ik zat nog helemaal in de kast tijdens mijn schooltijd. Ik had nachtmerries over wat er zou gebeuren als mensen erachter zouden komen dat ik homo was. Op een dag had ik een angstige droom over wat er zou gebeuren als het voetbalteam dit over mij te weten zou komen. Toen, in de droom, haalden ze allemaal hun pik uit hun broek en begonnen ze me in de douches onder te zeiken. God, wat was dat geil. Het gevoel om vernederd te worden en doordrenkt te zijn met zoiets heets. Ik zou absoluut vrijwillig hun urinoir willen zijn.”

Plasseks beperkt zich dus zeker niet tot de wereld van de BDSM. Het kan plaatshebben in allerlei soorten relaties. Soms komt het door dat warme, natte gevoel. Anderen vinden het gewoon leuk om zo intiem te zijn met een partner; ze willen gewoon alles met hen ervaren. Er zijn ook tal van manieren om ervan te genieten zonder dat dingen smerig worden. Ga onder de douche staan ​​en ga ervoor. Of koop een plaseks laklaken. Zo’n laken beschermt je bed en je lakens tegen vocht, glijmiddel en massageolie.

Laklaken met opstaande randen voor plasseks spelletjes.

Plassende meisjes

Kijk jij graag naar vrouwen die een plasje doen? Check dan morgen onze website, want dan plaatsen we een aantal mooie buitenopnamen van plassende babes.

Advertentie
4 1 stem
Beoordeel artikel
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Shagalot
Beheerder
4 jaren geleden

Ik voel nattigheid 🙂

Roger
Roger
4 jaren geleden

Ik zoek iemand die mij wegwijs kan maken in de plassen wereld, ik heb geen ervaring daarin maar zou het graag ontdekken. Wie helpt mij?

schoeter
4 jaren geleden
Reply to  Véronique

Hmmm vertel eens?

Deniz
Deniz
4 jaren geleden

Herkenbaar. Ervaringsdeskundige. Tot ik het niet meer hou. En dan plas ik in mijn broek.

Bef Sletje
Bef Sletje
4 jaren geleden

Veronique, bent u nog beschikbaar als deskundige. Ik heb namelijk wat nattigheid nodig…