Home Seks & Relaties Relaties Als je partner scheten laat in jouw bijzijn

Als je partner scheten laat in jouw bijzijn

641
1
Scheten
Tip

Zodra je relatie een bepaald stadium bereikt heeft, doe je minder moeite om jezelf sexy te kleden en durft je partner zich ook wel eens van zijn of haar minder mooie kant te laten zien.

Wanneer je partner zich op zijn gemak voelt bij jou is dat een goed teken, maar wat als deze te ver gaat en jij je begint te ergeren? Dan kan het een doodsteek voor je relatie betekenen.

Scheten laten zijn niet langer een taboe en de vuile was blijft overal slingeren. Het is een goed teken dat jullie jezelf kunnen zijn bij elkaar, maar laat het gedrag van je partner niet te ver gaan. Grijp in voor je je begint te ergeren.

“Scheten laten zijn niet langer een taboe en de vuile was blijft overal slingeren”

Het is natuurlijk moeilijk te bepalen wanneer iemand de grenzen voor de ander overschrijdt, want die liggen bij iedereen anders. De sleutelwoorden bij dit soort situaties zijn: compromis en communicatie. Praat meteen met je partner als je iets ziet waarvan je denkt dat het niet door de beugel kan. Misschien vind je het niet erg dat je partner sokken rond laat slingeren, maar kun je er niet tegen wanneer hij voor de televisie zijn teennagels begint te knippen. Zeg dat, maar laat dan wel ruimte voor discussie en leer ook wat te relativeren.

Vrees je je partner te kwetsen met een opmerking over gedrag, pak het dan op een ludieke manier aan. Maak bijvoorbeeld een grapje over het grijs gewassen ondergoed dat nu toch wel eens dringend in de vuilnisbak mag verdwijnen.

Advertentie

1 REACTIE

  1. Nou ik ga 24 jaar met mijn partner en zal nooit een scheet laten in zijn bijzijn. Dit vind ik namelijk echt niet kunnen.

Reacties zijn gesloten.