Home Tips & Informatie Seksspeeltjes Ontdek de koppelvibrator

Ontdek de koppelvibrator

1913
0
Tip

Een koppelvibrator is een seksspeeltje voor stellen. Het is een vibrator die gebruikt kan worden tijdens de seks; bijvoorbeeld als voorspel, maar ook tijdens het vrijen. In de meeste gevallen zijn deze speeltjes handsfree. Een van de bekendste vibrators voor koppels is de zogenaamde We-Vibe.

Het gebruik van een koppelvibrator brengt een leuke afwisseling voor koppels die iets nieuws willen proberen in de slaapkamer. Maar ook voor vrouwen die moeilijker klaarkomen, kan dit seksspeeltje uitkomst bieden. Het voordeel ten opzichte van andere vibrators is dat jullie er allebei plezier aan beleven en dat het jullie intimiteit niet verstoort. Je kunt gewoon doorgaan met vrijen en hoeft tijdens de penetratie niet te stuntelen met losse vibrators die niet op hun plaats blijven zitten.

De koppelvibrator is veelzijdig en de mogelijkheden zijn oneindig, het is dan ook een prima seksspeeltje om lekker mee te experimenteren. Zo kun je het gebruiken tijdens het voorspel of dragen tijdens het vrijen.

Video met uitleg over de werking van de We-Vibe stimulator.

Voorspel

Bij maar liefst 37 procent van de vrouwen is er geen sprake van voorspel. Het voorspel is een manier om jouw én zijn verlangens te prikkelen. Het verhoogt het plezier tussen de lakens en kan zelfs tot een orgasme leiden. Leer elkaar kennen door aan te geven wat je opwindend vindt en wat niet. Leuke vormen van voorspel zijn spannende sms-berichten, een rollenspel, massage of een blinddoek. Om echt te kunnen genieten van seks is het belangrijk dat je in de juiste stemming raakt. Een koppelvibrator maakt je voorspel extra opwindend. Streel met het vibrerende speeltje over alle gevoelige plekjes, of geef hem of haar de afstandsbediening én de controle over jouw genot.

Stimuleer clitoris, vagina en G-spot tegelijkertijd met We-Vibe.

Voor haar

Veel koppelvibrators, zoals de We-Vibe en de Lelo Tiani 3, kunnen gebruikt worden voor stimulatie van de clitoris, de vagina en de G-spot. Zowel afzonderlijk van elkaar als tegelijkertijd. Een G-spot orgasme voelt anders dan een clitoraal orgasme. Terwijl het stimuleren van je klit een electrisch-achtige en snel opbouwende spanning geeft, zorgt stimulering van de G-spot voor een veel diepere opwinding die zich langzaam uitbreidt. Deze genoemde toestellen kunnen met één uiteinde in de vagina worden ingebracht, terwijl het andere uiteinde de clitoris stimuleert. Maar je kunt er ook voor kiezen om beide uiteinden op de schaamlippen te laten trillen. Er zijn ook modellen die specifiek bedoeld zijn voor uitwendig gebruik, deze spreiden de schaamlippen en trillen tegen de clitoris. Een voorbeeld hiervan is de Eva Koppel Vibrator.

Voor hem

Ook mannen kunnen veel plezier beleven met een koppelvibrator. De vibraties kunnen zorgen voor een fijne stimulatie van de ballen of het perineum (het stukje tussen de balzak en de anus). Sommige vibrators, zoals de We-Vibe, kun je ook om de penis heen doen, waardoor de vibraties een aangename stimulatie van de schacht veroorzaken. Met voldoende glijmiddel kun je hem zelfs op en neer laten bewegen over de schacht van de penis.

Anaal

Koppelvibrators voor inwendig gebruik zijn doorgaans ook geschikt voor stimulatie van de anus. De dunne kant van de We-Vibe kun je gemakkelijk inbrengen. Je kunt anale stimulatie ook afwisselen of combineren met stimulatie van de vagina of het scrotum.

Gebruik tijdens het vrijen

Niet alleen tijdens het voorspel is een koppelvibrator een perfect speeltje, tijdens het neuken zal dit speeltje je ook niet teleurstellen. De modellen voor inwendig gebruik kunnen vrijwel allemaal gedragen worden tijdens de penetratie. Zowel voor haar als voor hem zorgen de vibraties voor een zalige ervaring. Ook de exemplaren voor uitwendig gebruik kunnen gedragen worden tijdens penetratie, maar deze zullen voor hem minder voelbaar zijn.

De modellen voor inwendig gebruik kunnen vrijwel allemaal gedragen worden tijdens de penetratie.

Oraal

Speciaal voor orale seks is er de Oralee Oral Sex Vibe. Dit speeltje wordt in de mondhoek gedragen en zorgt voor een unieke ervaring.

Voor lesbische koppels

Een koppeltoy, zoals de Lelo Ida of de Tiani, kan ook door twee vrouwen tegelijk gebruikt worden. Als één van beiden het speeltje inbrengt en het andere uiteinde op haar klit zet, kan de andere partner hier overheen bewegen met haar eigen clitoris.

Moeilijk klaarkomen

Veel vrouwen komen tijdens het vrijen moeilijk tot een orgasme. Voor een orgasme is het stimuleren van je clitoris een must. Een koppelvibrator kan tijdens het neuken de clitoris stimuleren, waardoor je toch een hoogtepunt bereikt.


[xhamster url=”https://xhamster.com/videos/testing-out-our-we-vibe-12243127″]
Koppel gebruikt een We-Vibe tijdens het vrijen.
Advertentie