Home Seks & Relaties Seksualiteit Ontdek haar genotsplekje

Ontdek haar genotsplekje

1266
0
Tip

Vorige maand plaatsten we al een cursus spuitend klaarkomen met tips om haar te laten squirten. Ditmaal gaan we wat dieper in op het fenomeen van de vrouwelijke ejaculatie.

Slechts weinig vrouwen bereiken zo’n fysiek hoogtepunt tijdens het vrijen. De meeste vrouwen komen uitsluitend klaar door stimulatie van de clitoris. Tegelijkertijd met de man klaarkomen is nog zeldzamer, maar niet onmogelijk.

De liefde bedrijven is nu eenmaal een kunst. Het lukt mij en mijn partner regelmatig en ook de vrouwelijke ejaculatie is voor haar geen nieuws meer. Mannen en vrouwen verschillen niet zoveel van elkaar als je denkt. In feite zitten vrouwen net zo in elkaar als mannen, maar dan net even andersom. De kittelaar is het topje van haar zwellichaam en de rest zit inwendig verstopt, maar is in feite net zo groot als het zwellichaam van de man. Het wordt ook stijf doordat het zich met bloed vult en het heeft ook een voorhuid.

“Wat veel mensen niet weten is dat de vrouw ook een klier heeft die grote hoeveelheden vocht kan produceren”

Er bevinden zich meer gevoelige zenuwen in de clitoris dan op eender welk ander plekje in het vrouwelijke lichaam, met uitzondering van het oor. Je moet het klitje dan ook altijd voorzichtig benaderen en het liefst indirect stimuleren. Zoals ook een man pas kan neuken als zijn pik stijf is, zo kan een vrouw zich pas volledig geven als haar klitje helemaal gezwollen is.

Wat veel mensen niet weten is dat de vrouw ook een klier heeft die grote hoeveelheden vocht kan produceren, het equivalent van de prostaat. Net zoals een man na veel seks wel klaar moet komen (anders loopt hij de volgende dag rond met pijn in zijn ballen) zo moet ook een vrouw zich van tijd tot tijd volledig kunnen ontladen door spuitend klaar te komen.

Helaas komen veel vrouwen nooit zover door verschillende oorzaken, en hebben dan de volgende dag bijvoorbeeld last van een gezwollen buik, buikpijn of zelfs een blaasontsteking. Dit wordt veroorzaakt door de vrijpartij, waarin de klier is gestimuleerd om veel vocht aan te maken. Dat vocht en het zaad van de man bevinden zich nog steeds in de baarmoeder en vormen de ideale basis voor lichaamsvreemde bacteriën om zich te vermenigvuldigen. Met andere woorden, de vrouwelijke ejaculatie spoelt de vagina als het ware schoon. Het is dus in beider belang dat ook de vrouw regelmatig ejaculeert. Het vrijgekomen vocht maakt de vagina ook lekker nat en vergroot de kans op bevruchting.

Het vocht dat vrijkomt bij de vrouwelijke ejaculatie is absoluut geen urine. Het uiteinde van de clitoris knijpt bij zwelling de urinebuis juist dicht. Om dit vocht te produceren wordt er wel vocht uit de blaas gedestilleerd. “Amrita” zoals het ejaculatievocht ook wel genoemd wordt is helder, kleurloos en reukloos. De smaak van dit vocht wordt zoeter en zoeter naarmate de vrouw meerdere orgasmes heeft.

Spijtig genoeg kan nog steeds niet iedere vrouw haar sappen zo gemakkelijk laten stromen en niet iedere man weet haar zo ver te krijgen. In psychologische zin verschillen man en vrouw wel degelijk van elkaar. De ontlading van de g-spot en de vrouwelijke ejaculatie hebben sterk te maken met een emotionele ontlading en vrouwen zijn nu eenmaal meer emotioneel betrokken bij seks.

Naast de kunst van het bedrijven van de liefde is het voor een vrouw ook belangrijk dat zij zich emotioneel kan laten gaan. Dat wil zeggen dat de seksuele energie ook haar hart bereikt, haar geest en liefst ook haar ziel. Kortom dat zij de liefde bedrijft met haar hele wezen. Soms kan tijdens het doorbreken van een taboe, het loslaten van alle remmingen, de vrouw spontaan ejaculeren. Veel vrouwen hebben echter nogal wat moeite gehad gedurende hun leven om zich te laten gaan en het genotsplekje heeft zich verhard en is ongevoelig geworden. Het vergt dan extra aandacht van haar partner (of zichzelf) om die plek weer ‘los’ te maken.

“Het genotsplekje zit ongeveer twee vingerkootjes diep in de vagina”

De vrouwelijke ejaculatie, ook wel het spuitend klaarkomen of squirting genoemd, kan worden bereikt door stimulatie van het genotsplekje (g-plek of g-spot), al dan niet in combinatie met andere stimulatie. Het genotsplekje zit ongeveer twee vingerkootjes diep in de vagina en ligt achter de venusheuvel. Mannen kunnen dit plekje zoeken (het voelt sponsachtig aan) en stimuleren door met 1 of 2 vingers een “kom-hier”-beweging te maken. Eventueel kun je haar naast deze stimulatie tegelijkertijd heerlijk beffen.

Vrouwen die zelf op onderzoek uit willen gaan raden we een speciale g-spot-vibrator aan. Dit is een vibrator met een aangepaste vorm waarmee je gemakkelijker je genotsplekje bereikt.

Kooptips

Lees ook…

Advertentie