Home Seks & Relaties Relaties Nog meer seksspelletjes voor thuiswerkers

Nog meer seksspelletjes voor thuiswerkers

1440
0
Sex Twister
Tip

Eergisteren publiceerden we een lijstje met leuke seksspelletjes om de coronacrisis mee door te komen. We vroegen ook of jullie nog leuke spelletjes kennen. We ontvingen diverse leuke voorstellen.

Stop/start

Als je een zee van tijd hebt kan het best intimiderend zijn om te (s)experimenteren. Voeg daarom wat grenzen toe aan je spel. Gebruik bijvoorbeeld je smartphone om een tijdslimiet in te stelen voor elke activiteit. Bij voorkeur minder dan vier minuten. Doe vervolgens elke (seksuele) activiteiten (van zoenen tot neuken) tot de timer afloopt. Wissel vervolgens van plaats en laat je partner hetzelfde doen. Dit spel draait om vertrouwen, toestemming en je veilig voelen bij je partner. Het zal zeker wat meer intimiteit bevorderen.

Ultiem verlangen

In dit bordspel ontdekken partners wat ze echt fijn vinden aan de hand van sensueel getinte opdrachten. Ultiem Verlangen is een vrouwvriendelijk spel waarmee stellen spelenderwijs barrières kunnen doorbreken en dichter tot elkaar komen. Een heerijk voorspel voor op zondagmiddag. Er is ook een kinky edition van dit spel verkrijgbaar.

Ultiem Verlangen biedt antwoord op al je prikkelende vragen

Bondage Pakket

Koop een beginners bondage set en experimenteer eens met lichte bondage. Dit soort sets zijn ontworpen voor mensen die graag met eens met BDSM willen experimenteren, maar er nog maar weinig ervaring mee hebben.

Een uitgebreide 9-delige bondageset om mee te experimenteren.

Ijsblokjes

Ontdek om beurten elkaars lichaam met een ijsblokje. Wees wel voorzichtig en let op eventuele scherpe randjes. Beweeg licht en plagend. Wacht tot het ijs voldoende is gesmolten en je partner gewend is aan het koude gevoel alvorens naar hun geslachtsdelen af te dalen.

Monkey see, monkey do

Kies wat koppelvriendelijke porno uit en kijk er samen naar. Daar krijg je wel zin van! Hou je partner vast, kijk en laat je inspireren. Als je gaat vrijen kun je misschien wel wat dingen uitproberen die je in de film hebt gezien.

Scheur de kleren van het lijf

Soms wil je zo graag met je partner vrijen dat je de kleren wel van zijn of haar lijf zou willen scheuren. Maar die kleren zijn meestal te kostbaar om ze zomaar kapot te trekken. Koop daarom eens wat goedkope shirts of top tanks en scheur die gewoon van elkaars lijf. Het is opwindend en bevrijdend. Doe het met je tanden, dat is extra spannend.

Strip Scrabble

Het werkt exact hetzelfde als gewone Scrabble, alleen mag je nu enkel seks-gerelateerde woorden gebruiken. Elke keer als je partner een punt krijgt moet je iets uittrekken… en vice versa!

De seksstandjes challenge

Probeer zoveel mogelijk verschillende seksposities aan te nemen in een enkele seks-sessie. Leuk, maar vooral ook een geweldige manier om de seks wat langer te laten duren. Heb je een nieuw record, probeer het dan de volgende keer te breken.

Spannend shoppen

Bezoek elk afzonderlijk een online erotiekwinkel en kies een item uit wat je partner bij aflevering zal dragen. Stel een budget vast om te voorkomen dat het qua kosten uit de hand gaat lopen. Laat je partner niet zien wat je bestelt. Als het pakketje wordt bezorgd kun je elkaar verrassen.

Orgasme wedstrijd

Ga naakt naast elkaar in bed liggen en speel met jezelf. Degene die als eerste klaarkomt moet de andere oraal verwennen tot deze ook een hoogtepunt bereikt. Meestal masturbeer je alleen, maar samen masturberen brengt je dichter bij elkaar. Het feit dat je partner kan toekijken maakt je kwetsbaar en het is juist dat wat de intimiteit tussen jullie vergroot.

Advertentie