Home Seks & Relaties Single & Daten Meisjes uit de kroeg

Meisjes uit de kroeg

350
0
Tip

Meisjes die naar de kroeg gaan. Je hebt ze in allerlei soorten. In een zeer onwetenschappelijk en niet representatief ‘onderzoek’ van een universiteitsblad kwamen vijf types naar boven.

1) Paparazzi-girl

Een kind van haar generatie. Gaat niet op stap zonder digitaal fototoestel en een troep vriendinnen. Elke slok van haar weg naar dronkenschap moet en zal worden vastgelegd, om later voor de hele wereld op Hyves ‘bewonderd’ te kunnen worden. Zeer onbetrouwbaar type: doet alles voor drank én een foto, inclusief beloven dat je met haar mag neuken als jij de foto’s neemt. Geloof ons: dat zal niet gebeuren.

2) De multitasker

Kan tegelijk een biertje bestellen, telefoneren met een vriendin, een dronken klasgenoot dulden én meezingen met Frans Bauer. De moderne tijden dringen ook de veilige barwereld binnen. Een conversatie starten met haar is quasi onmogelijk. Misschien maar beter ook, anders krijg je later wellicht freaky, telepathische kinderen.

3) Fake lesbiennes

Ze doen het expres, om jouw aandacht te trekken. Het werkt en dat weet jij ook. En nee, ze menen het niet. Aandacht willen ze, de kans dat je met beide het bed in mag is nihil, nul, uitgesloten. Sorry voor de desillusie, maar hey, aan kijken heb je ook nog altijd iets.

Ze doen het expres, om jouw aandacht te trekken.

4) De avonturierster

Deze meid heeft de Atlantische of Stille oceaan al overgestoken en is daar heel trots op. Iedereen moet het horen, ook al is het niet interessant. Misschien leidt geduld en een luisterend oor wel tot iets meer, maar we beloven niks.

5) De moeder

Dit type moet je leren spotten in de massa, alle knipperlichten moeten op rood springen. Om haar te vermijden, jazeker, maar ook om te zien met wié ze gekomen is. De moeder zal namelijk al haar vriendinnen ‘beschermen’ tegen jouw slechte invloed. Ze is in staat om de vriendin weg te trekken als jullie al heerlijk speeksel aan het uitwisselen zijn en je nog eens na te trappen in je zaakje.

Echter, als je ze kan overtuigen om zich te laten gaan, kan dit het wildste nachtje uit je leven worden. Want het zijn zij die zich inhouden, die er echt voor gaan als ze zich laten gaan…

Advertentie