Home Seks & Relaties Seksualiteit Lid worden van de Mile High Club

Lid worden van de Mile High Club

486
0
Tip

Tijdens lange vluchten heb je ze misschien al eens opgemerkt. Stelletjes die wachten tot de cabineverlichting gedimd is en dan stiekem samen naar het toilet gaan.

Om lid te kunnen worden van de Mile High Club moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. De eerste spreekt voor zich. Je moet het op minstens een mijl hoogte doen, oftwel 5.280 voet. Verder moet er sprake zijn van seksuele handelingen. Tongzoenen op grote hoogte maakt je geen lid van deze club. We hebben enkele tips voor je.

Neem een nachtvlucht

Het voordeel van nachtvluchten is dat ze zijn ingericht om passagiers te laten slapen: er zijn dekentjes en kussens en nadat het diner geserveerd is worden de lichten gedimd… De meeste passagiers (en ook een deel van de crew) gaan dan niet meteen slapen. Ze laten hun eten zakken, drinken nog een borrel of kijken hun film af. Na een dik uurtje zijn de meeste oogjes dicht (en ook de snaveltjes toe). En hoe minder mensen wakker zijn, des te minder toiletten ze gebruiken. Dit is je moment: The sky is the limit!

Boek vooraf een geschikte stoel

Ga zeker niet vooraan in het toestel zitten, want dan kan iedereen je zien. Op lange afstandsvluchten zit het cabinepersoneel vaak helemaal achteraan, dus dat is ook geen optie. Zoek een plekje ergens in het midden, waar je het minste aandacht trekt.

Planning

Zie je twee andere personen samen het toilet binnengaan dan betekent dit vaak maar één ding. Dus hou een beetje afstand van elkaar en ga niet direct na je partner in crime het toilet binnen. Je hebt natuurlijk niet de hele vlucht de tijd, dus je timing is ontzettend belangrijk!

Snelheid

In de Mile High Club draait het er niet om hoe goed je was of hoelang je het kon volhouden. Je wilt vooral niet betrapt worden, dus beperk je tot een vluggertje.

Verlaten

Je kunt bij het verlaten van de wc niet zien of de kust veilig is. Open de deur en wandel naar buiten alsof er niks aan de hand is. Je zult misschien wel wat commentaar krijgen of iemand horen lachen, maar wandel gewoon snel door naar je stoel en ga verder met je film.

Consequenties

Op zichzelf is lid worden van de Mile High Club niet illegaal, maar daarnaast heb je natuurlijk wel regels i.v.m. seks en gedrag in het openbaar, plus de regels van de luchtvaartmaatschappij omtrent wat is toegelaten en wat niet. Deze kunnen van land tot land nogal eens verschillen. Soms kom je ervan af met een kleine berisping van het cabinepersoneel maar soms ook niet. Lid worden op vluchten van maatschappijen uit landen met een streng bewind is af te raden.

Check ook: De ultieme sex bucket list.

Advertentie