Home Seks & Relaties Relaties Leuke dingen om tegen haar te zeggen

Leuke dingen om tegen haar te zeggen

1004
0
Complimenten
Tip

Sinds het begin van de eerste lockdown staan relaties al onder druk. Hoog tijd om haar wat liefde te tonen en de sleur te doorbreken. Bezorg je vrouw of vriendin weer wat vlinders in de buik met een paar rake complimenten.

Het geven van complimenten is op zich eenvoudig, maar het kost wat finesse om het zo te doen dat je de ander echt in het hart treft. Een welgemeend compliment is meer waard dan een geschenk. Schrijf lieve teksten of vertel het haar persoonlijk waardoor ze zich gewild voelt. Wij hebben enkele tips voor je.

Zeg (meer dan) bedankt

Zorg ervoor dat je partner zich erkend voelt en toon je dankbaarheid. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door te benadrukken welke impact zij op je leven heeft, en hoe ze jouw persoonlijke groei stimuleert. Het laat haar niet alleen weten dat ze positiviteit aan je leven toevoegt, maar het helpt je ook om haar te vertellen op welke manieren je ondersteunt wilt worden.

Lees ook: Tips voor lockdown en quarantaine sex

Geef eens een compliment in een andere taal

Zeker als je in het flirterige vroege stadium van een relatie bent, is het een slimme tactiek om complimentjes uit te spreken in een ​​andere taal. Het laat zien dat je je gevoelens wilt uiten, en het is verrassend. Je kunt dit op allerlei manieren doen, van het verzenden van romantische liedjes in verschillende talen tot het op verschillende manieren leren “Ik hou van jou” te zeggen. En als je partner tweetalig is, is dit je kans om indruk op haar te maken in de talen die zij spreekt.

Wees zo specifiek als mogelijk

Wil je haar een speciaal gevoel geven, stuur dan geen te vaak gebruikte complimenten die ze al eerder heeft gehoord. Zeg iets over wat je leuk vindt aan haar persoonlijkheid, interesses en hobby’s, of een grap die jullie beiden delen. Wees zo specifiek mogelijk.

Lees ook: Geniet van de lockdown met seksspelletjes

Complimenteer haar uiterlijk in een passende context

Een compliment over haar uiterlijk kan behoorlijk averechts werken, maar als je het in de juiste context doet kan het wonderen verrichten. Als je je alleen concentreert op hoe zij eruitziet, dan kan ze jouw compliment verkeerd interpreteren, omdat je oppervlakkig bent. Koppel je compliment aan doelen die zij nastreeft, zoals gezonder leven, beter eten, meer sporten e.d. Jouw bemoedigende woorden kunnen haar motiveren om vast te houden aan haar doelen.

Lees ook: Nog meer seksspelletjes voor thuiswerkers

Advertentie