Home Seks & Relaties Seksualiteit Een lekkere natte vagina?

Een lekkere natte vagina?

2704
3
Tip

Geef toe! Wie heeft er nu zin in een lekkere natte vagina. Een kutje klinkt toch veel lekkerder? Er zijn dan ook heel wat eufemismen voor de schede. Zowel lekkere, als minder smaakvolle benamingen.

Zo vonden we joni, vulva, voorbips, liefdesgrotje, poesje, sneetje en spleetje best wel aardig klinken. Stukken beter dan het Limburgse mösj (mus of muis). Ronduit smakeloze benamingen voor de vagina zijn o.m. broodje rosbief, grand canyon, hol, kano, mossel, muts, naad, natte la, preut, pruim, schacht, scheur, shoarmaslagerij, spermaschacht, spelonk, zaadsnor en vleesbloem.

De ergste benamingen die ik tegenkwam zijn uitgezworen paardenoog (wie verzint zoiets walgelijks) en onplofte mol. Ook verwijzigen naar de functies van de vagina komen vaak voor, zoals pisbak, pissemuis, neukhol en zeiksnor. Doe mij maar een kutje dan!

Heb jij een andere, leukere benaming voor de vagina ontdekt? Reageer dan onderaan op dit artikel.

Jules Deelder was hier ook al door geïnspireerd en schreef er een kutgedicht over:

Advertentie
5 1 stem
Beoordeel artikel
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pubichairmakeover
4 jaren geleden

Genotsgrot

Sander
1 jaar geleden

Voor mij is een verwijzing naar een lekker stuk fruit toch het beste! Doe mij maar een lekker sappig perzikje. Dat klinkt lekker om aan te beginnen en hopelijk voor de vrouwen toch ook lekker uitdagend en uitnodigend.

johnnymast
1 jaar geleden

Ik hou ervan als die inderdaad helemaal nat is, smaakt overheerlijk, kan er niet genoeg van krijgen. Ook plas is o zo heerlijk!