Home Sekservaringen Reviews Bed Bondage Set: zonder boren en toch stevig vast!

Bed Bondage Set: zonder boren en toch stevig vast!

Miss Poppie test seksspeeltjes en deelt haar bevindingen. Wil jij een seksspeeltje laten testen? Of wil je zelf een seksspeeltje testen en hierover schrijven voor onze website? Neem dan contact op met onze redactie.

525
0
Tip

Het is intussen al een héle tijd geleden dat ik van Willie.nl hun Bed Bondage Set kreeg! Niet dat ik er niet heel erg blij mee was (en ben!), maar dit is zo’n product dat bij mij gewoon altijd een hele tijd blijft liggen.

Waarom? Omdat ik dit soort seksspeeltjes niet zo heel vaak gebruik. Misschien ligt het aan het feit dat mijn vriend en ik nog niet zo heel erg lang samen zijn. Misschien zijn we gewoon niet altijd even kink, of hebben we er momenteel even niet zo’n behoefte aan. Wie zal het zeggen 🙂

Het is in elk geval dus even blijven liggen, deze Willie Bed Bondage Set. Letterlijk! Want hij lag wel klaar, onder de matras, voor het geval we het toch eens op een spontaan moment zouden willen gebruiken.
Tot groot jolijt van onze schoonmaakster, die gelukkig erg open-minded is 😀

“Een geniale uitvinding, aangezien de meeste bedden tegenwoordig boxsprings zijn”

Een Bed Bondage Set?

Jawel, je leest het goed: een bed bondage set! Naar mijn gevoel een geniale uitvinding, aangezien de meeste bedden tegenwoordig boxsprings zijn. En de meeste mensen dus geen stijlen meer hebben om handboeien aan vast te maken. En ja, ik weet het, daar zijn ontelbaar veel oplossingen voor. Maar als je niet wil boren of breken in je (huur)huis, dan kan deze set een prima alternatief zijn!

Verpakking

Welja, ze moesten ergens op besparen natuurlijk. De verpakking is dus echt niets waard: een eenvoudige zip-zak met gewoon het logo van Willie.nl erop geplakt moet volstaan. En ja! Dat is voor mij eigenlijk helemaal oké, zo lang wat er in de zak zit dan ook heel erg doet wat het moet doen! En het is ook niet alsof deze bondage set gemaakt is van een gevoelig materiaal dat je beter op een veilige plaats kan bewaren. Helemaal prima dus! Maar een handleiding krijg je er dan ook niet bij 🙂

Werking

Zo’n Bed Bondage Set is relatief eenvoudig om te installeren. Hij heeft 4 kanten: 2 voor de voeten, 2 voor de handen. Ik heb het eerst volledig op bed gelegd om te kijken wat de langste kant was, zodat ik wist wat de lengte en de breedte was. En toen toch: wat gesukkel! Ik ben namelijk de trotse eigenaar van een zalige Ikea-boxspring. Met topmatras. En ik wou dus in eerste instantie dit ding onder mijn onderste dikke matrassen doortrekken. Leek me logisch, om goed vast te zitten. Maar euhm. Met een bed van 1 meter 80 en een meisje van nog geen 1 meter 60, leek het me toch niet al te comfortabel te gaan worden! De dubbele matrassen waren te dik en de bondage set te kort om daar helemaal prima onder te kunnen en dan ook nog iemand comfortabel vast te binden. Dus dan maar snel beslist om alles onder de topmatras te leggen. 🙂

Een groot voordeel van de bondage set: je stopt de boeien makkelijk onder de matras in. Zo zitten ze goed verborgen voor mocht er toch eens iemand je slaapkamer in komen die ze niet hoeft te zien. En je voelt ze niet als je er op ligt. Erg subtiel en handig dus.

Wat vind ik van de Bed Bondage Set?

Ik ben nogal een controlefreak. Dus dit soort dingen zijn telkens weer best wel een grote stap voor mij. Daarom ook dat ik het belangrijk vind ze op voorhand klaar te leggen. En ze dan een tijdje te laten liggen. Tot ik begin te denken: “Waarom gebruiken we ze niet?”. Dat wil zeggen dat ik me er stilaan comfortabel bij voel.

De eerste keer was wat zoeken. Want zo’n bondage set gebruiken wij eigenlijk niet, tenzij “in the heat of the moment”. Op een moment dat het past bij óns dus. En dat wil zeggen dat je moet zoeken, op dat moment, met een systeem als dit. Want de boeien maak je dicht en span je aan met een treksysteem. En als dat uit de haakjes gaat, dan moet je de boeien daar eerst goed terug doortrekken en dat is wel wat gedoe. Een velcro systeem had naar mijn gevoel handiger geweest. Al werkt dit ook wel erg goed, eens de boeien door de haakjes zitten 🙂

De boeien zijn ook niet echt zacht. Het materiaal zou zachter kunnen. Maar als je, zoals ik, eerder een beginner bent op het vlak van bondage, dan werkt dit eigenlijk prima en stoort het niet dat ze wat ruwer afgewerkt zijn. En eens je vast zit, vind ik het eigenlijk wel leuk. Al vind ik het ook wel belangrijk om met mijn partner af te spreken wat mijn grenzen zijn. En wat ik leuk vind, en wat niet. Want eens je vast zit, zit je ook wel behoorlijk vast.

Dat “controle overgeven” kan trouwens meerdere kanten hebben. En voor mij werkt het eigenlijk heel bevrijdend. Het neemt een deel van je verantwoordelijkheden weg. Het zorgt ervoor dat ik dingen minder overdenk en meer gewoon kan genieten.

Je kan met de boeien trouwens ook kiezen om bijvoorbeeld enkel de handen vast te maken. Of zelfs maar 1 hand. Doordat je met je hele gewicht op je matras ligt (die op zich ook meestal al vrij zwaar is), lig je echt wel goed vast. En comfortabel. Wat wil je nog meer 🙂

Kortingscode

Deze Bed Bondage Set kost tijdelijk €34,95 (i.p.v €44,95) bij Willie.nl. Onze lezers krijgen bovendien 10% korting op alle artikelen bij Willie met de kortingscode sunshine10. Deze code is geldig t/m 22 juli 2019.

Advertentie
BEOORDELING
Gebruiksgemak
9
Prijs/kwaliteitsverhouding
10
Design
8
Materiaal
6
bed-bondage-set-zonder-boren-stevig-vastDeze Bed Bondage Set is leuk en makkelijk in gebruik. Uiteraard zijn er dingen die beter kunnen (zoals velcro ;)), maar dat is slechts een detail. Je kan het hele systeem bijstellen en groter en kleiner maken door makkelijke trekstukjes. Je hoeft dus niet te boren om je partner ergens aan vast te maken,... en doordat je ze zo gemakkelijk verstopt en opbergt, kan je experimenteren op je eigen tempo. Kortom: een echte aanrader als je eens een stapje verder wil gaan in de slaapkamer!