Home Seks & Relaties Erotisch Uitgaan Kinky On The Beach

Kinky On The Beach

449
0
Tip

Het festival Kinky On The Beach wordt al een tijdje niet meer op het strand georganiseerd, maar gewoon in de stad. Het evenement is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip. Op zaterdag 7 september 2019 is er weer een volgende editie, dit maal in de club “The Box” in Amsterdam (Mekongweg 5, 1043 AE). Tickets zijn op het moment van plaatsing van dit artikel nog verkrijgbaar, maar wees er snel bij.

Is dit een seksfestival

Het eerste woord zegt het al: “Kinky”. Het is dus geen feestje voor mensen die in een cocktailjurkje willen dansen op de Top 40. Het is een kinky feest, oftewel “anders”, “ondeugend” of “stout”. Het draait niet alleen om de seks, het draait vooral om dat “anders”. Natuurlijk is het feest populair onder swingers, maar niet alleen. Er zijn ook heel veel mensen die van dat “anders” houden. Denk daarbij aan kijken of bekeken worden.

Alles mag en niets moet. Hoewel, er is wel een strenge dresscode, dus laagdrempelig is het zeker niet. De dresscode is doorgaans leer, latex, lak, rubber en uniformen. Met “uniform” bedoelt de organisatie wel een sexy uniform, dus niet je bedrijfskleding van PostNL.

Op Kinky On The Beach draaien bekende en minder bekende deejays en de gekozen muziekstijlen sluiten zeker aan bij dit publiek. Er is er een kleedruimte met kluisjes en ter plekke kun je ook nog partykleding kopen bij een standje.

Ben jij van plan om dit feestje te bezoeken en zou je je ervaringen met ons willen delen? Neem dan even contact op met onze redactie.

Advertentie