Home Seks & Relaties Kinky Je pik achter slot en grendel?

Je pik achter slot en grendel?

4200
2
Tip

De mannelijke variant op de kuisheidsgordel is een speciaal ontworpen kooitje waarin je piemel letterlijk achter slot en grendel verdwijnt. Als het kooitje op slot zit, kun je geen erectie krijgen, en dus ook geen seks hebben.

Volgens sommigen kan het gebruik van een peniskooi je libido aanwakkeren. Daarnaast kunnen ze worden ingezet om de spanning van een Dom/sub-relatie op te voeren. Zo kan de Meester(es) zijn of haar slaafje zowel seks als masturbatie (tijdelijk) ontzeggen.

Als je een gemiddelde Nederlandse man zou vragen of hij zijn pik eens zou willen laten opsluiten zal hij doorgaans nee zeggen. Dus vroegen we aan peniskooi-liefhebber hoe zij hier plezier aan beleeft.

“Wat belangrijk is om te vermelden is dat mijn pik niet permanent is opgesloten. Het dragen van een kuisheidskooi is heel spannend als je de sleutels ervan weggeeft of ergens laat liggen, je geeft dan als het ware de macht uit handen.”

Doe je dit steeds zelf of in opdracht van een Dominant?

“Ik sluit mezelf op, dus niet in opdracht van iemand. Ik heb mezelf wel eens opgesloten en de sleutels tijdelijk weggeven, maar dit komt niet vaak voor. Het lijkt me heel leuk als ik ooit een mooie, Dominante vrouw tegenkom die me opsluit en de sleutels van mijn kooi beheert.”

Hoe vaak gun jij je piemel de vrijheid?

“Ik sluit mezelf regelmatig op, maar lang niet altijd. Na een x aantal dagen is het sowieso verstandig om de kooi af te doen in verband met hygiëne en het schoonmaken van de kooi. Ik heb een roestvrijstalen kooi, dus ik kan er wel mee douchen, toch is het verstandig om de kooi af en toe af te doen voor de hygiëne.”

Je noemt jezelf een sissy. Wat betekent een peniskooi voor jou in die rol?

“De kuisheidskooi versterkt het gevoel van onderdanig en vrouwelijk zijn omdat je niks meer met je pik kunt. De onderdanige, seksuele spanning die je die dan ervaart zoekt toch een uitweg. De buttplug zorgt in dat geval nog voor enige ‘release’ en de lingerie maakt het ‘vrouwelijke’ gevoel compleet 😊”

Hoe gaat het in zijn werk als je moet plassen?

“Goeie vraag! Iedereen denkt altijd dat dit enorm veel problemen oplevert, maar met een beetje oefening moet dit prima lukken. Elke kuisheidskooi heeft een opening waardoor je kunt urineren, na een paar keer weet je hoe je prima kunt plassen zonder er een zooi van te maken.”

Heb je nooit problemen op het vliegveld of bij andere metaaldetectoren?

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit mijn kuisheidskooi heb om gehad op een vliegveld of in de buurt van andere metaaldetectoren. Ik heb wel gelezen dat andere sissies dat wel eens hebben meegemaakt. Sommigen zien het als een probleem, anderen vinden het juist spannend als zo’n detector afgaat. Ik heb er in ieder geval geen ervaring mee.”

Waar moet je op letten als je een kuisheidskooi wil kopen?

“Hier zou je echt een boek over kunnen schrijven. Allereerst, hoe intensief ga je de kuisheidskooi gebruiken? Mijn huidige is van RVS, omdat ik er ook mee wil douchen en de kooi langer wil kunnen dragen. Als je de kooi alleen gebruikt om af en toe mee te spelen, is siliconen of gewoon metaal ook prima.”

“Wat betreft de maat is het vooral inschatten en proberen. Mijn oude kuisheidskooi (de zwarte) is 10 cm, maar viel teveel op onder mijn kleren. Bovendien bleek de kooi te groot als mijn pik in slappe toestand was. Mijn huidige kooi (de roestvrijstalen) is 6 cm, deze valt veel minder op. Tsja, hoe kleiner de kooi is hoe meer ‘sissy’ het is natuurlijk 😊”

“Wat wel belangrijk is om te vermelden is dat het NOOIT enorm pijn moet doen. Tuurlijk krijg je je pik niet zonder slag of stoot in een kleine kooi, maar als het echt pijn doet en pijn blijft doen als je ‘m om hebt, heb je een verkeerde kooi. Sommigen kopen bijvoorbeeld een veel te kleine kooi waardoor delen van de huid vast komen te zitten ofzo. Kortom: je mag het prima voelen dat je er een draagt, maar het hoort geen pijn te doen of irritant te schuren. Hygiëne en veiligheid gaan uiteindelijk boven alles!”

Kuisheidskooi kopen

Lezers van Genotsplekje genieten steeds 10% korting op alle artikelen bij seksshop Fantasie Shop. Ontdek hier het assortiment peniskooien van deze winkel. Voor meer exclusieve kortingen voor onze lezers kijk je op de pagina Kortingscodes.

Advertentie
4.5 2 stemmen
Beoordeel artikel
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Geert
4 jaren geleden

Ik weet niet of dat fijn is. Ik wil het wel een keer proberen om mijn pik achter slot en grendel te doen 😉

Rob
Rob
4 jaren geleden

Heerlijk. Ik draag zelf ook een kooi in opdracht van mijn meester. Om de 2 a 3 dagen afdoen om jezelf en de kooi goed te reinigen. Ik heb er 1 van RVS van 6 cm lang, maar ook een mini van 1 cm met sproeikop.