Home Seks & Relaties Single & Daten Hoe maak je een man gek van verlangen?

Hoe maak je een man gek van verlangen?

2616
0
Tip

Dames opgelet! Een man heeft niet veel nodig, maar toch een beetje! Kleine simpele en onschuldige dingetjes zoals een raar lachje of een onverwachte beweging kunnen een man al gek maken van verlangen.

Wat moet je doen om hem zo veel naar je te laten verlangen dat het pijn gaat doen? Niet veel! Met subtiele eenvoudige dingen krijg je hem al snel zo opgewonden dat hij alle controle over zichzelf verliest. Vaak lukt dat al met een suggestief zinnetje of een onverwachtse aanraking. Een man plagen kan hem letterlijk doen rijzen. Hier volgen enkele tips om je arsenaal aan geheime wapens mee uit te breiden.

Raak jezelf aan

Gewoon over je gezicht strelen of langzaam je jurkje over je heupen gladstrijken en je hebt direct zijn aandacht voor jouw lichaam. Als je jezelf aanraakt interpreteert een man dat onbewust als een teken dat je ook door hem aangeraakt wil worden. Het lijkt misschien meer effect te hebben als je jezelf tussen je dijen zou strelen, of zelfs een hand in je broekje zou steken, maar met subtiele aanrakingen van onschuldige lichaamsdelen bereik je veel meer.

“Op publieke plaatsen is het verrassingseffect zelfs groter”

Onnodig contact

Misschien denk je dat een man het fantastisch vindt als je hem bij zijn “zaakje” grijpt. Hij zal zeker verrast zijn vanwege je directe aanpak, maar een meer subtiele aanraking op een ander prettig plekje zal hem evengoed verrassen. Onnodige aanrakingen zijn verrassend en drijven de spanning op. Zo geef je op een veilige manier aan dat je de grenzen die normaal tussen jullie instaan wilt verleggen. Zelfs je voeten tegen de zijne aandrukken in de lift kan zeer opwindend zijn. Op publieke plaatsen is het verrassingseffect zelfs groter.

Opwindend spreken

Expliciet of suggestief taalgebruik is provocerend en een man zijn fantasie slaat daarvan direct op hol. Ook dit kan subtieler door gewoon over je lichaam te spreken. Dat kan best zonder schuttingtaal te gebruiken. Spreek over de gewone dingen des levens die je normaal met hem bespreekt, maar omschrijf je gevoelens anders. “Die track van Placebo, mmm… daar wordt ik wild van!” Gebruik woorden als “opgewonden” of “hitsig”. “Ik hou van appelmoes”, wordt dus “appelmoes maakt mij hitsig, mmm… zalig!”

Laat hem weten dat hij knap is

Hij mag gerust weten dat je hem wel ziet zitten. Een onschuldig complimentje hier en daar en hij weet dat hij gezien mag worden. Dat je hem wil hebben zal hij er vanzelf bij gaan fantaseren. Hij zal naar jouw verlangens gaan gissen en er zichzelf ontzettend mee opwinden.

“Laat hem een klein stukje zien en de rest fantaseert hij erbij”

Gun hem een peepshowtje

Het is een publiek geheim dat mannen heet worden van sexy beelden. Plaag hem met je eigen peepshow en je zult zien wat het teweeg kan brengen. Laat hem een klein stukje zien en de rest fantaseert hij erbij. Laat slechts een stukje zien, maar niet alles. Gedraag je als een exhibitioniste en hij zal denken dat hij verplicht is je te nemen.

Wanneer pas je deze tips toe

– Als je binnen een half uur gasten verwacht.
– Als hij binnenkort gaat verloven met iemand anders.
– Als hij je wel ziet zitten, maar te verlegen is.
– Als hij morgen voor lange tijd vertrekt.
– Als je er zin in hebt.

Advertentie