Home Seks & Relaties Seksualiteit Hoe kun je seks hebben in een badkuip?

Hoe kun je seks hebben in een badkuip?

520
0
Tip

Heb je net als ik een standaard ligbad dan denk je niet meteen aan seks in de badkuip. Ik betwijfel of twee volwassen mensen comfortabel in mijn bad zouden passen. Heb je een ruime jacuzzi, dan zijn hier enkele nuttige tips.

Creëer een sfeertje

Denk aan gedimd licht, een dozijn theelichtjes en een sexy playlist. Misschien zelfs een glaasje wijn of bubbels, als je er zin in hebt. Zorg ervoor dat je van alles en nog wat bij de hand hebt. Denk in elk geval aan waterbestendig glijmiddel, want water maakt alle natuurlijke smering ongedaan.

– Lees ook: Hotelkamers voor een spannend afspraakje

Vind de perfecte temperatuur

Niet te warm, niet te koud, en onthoud: hoe langer je er bent, hoe koeler het water wordt. Begin met een beetje warmer dan je wilt, en het zal ideaal zijn tegen de tijd dat je begint te vrijen.

– Lees ook: Luxe discrete sekskamers in Vlaanderen

Denk aan het waterpeil

Te veel water zorgt ervoor dat het water over de rand gutst waardoor je eventueel kunt uitglijden. Idealiter – en als je geen waterdicht glijmiddel bij de hand hebt – wil je het laag genoeg hebben zodat je erin en eruit kunt manoeuvreren. Het is altijd het beste om opties te hebben, en je kunt later altijd meer water toevoegen of indien nodig weg laten lopen.

– Lees ook: Tips voor onder water seks

Kies het juiste standje

Hier zijn twee seksstandjes die goed werken in de badkamer. Bij de eerste ligt de man achterover en gaat de vrouw schrijlings op hem zitten terwijl ze van hem weg kijkt. Ze plaatst vervolgens haar handen op de bodem van het bad om zichzelf stabiel te houden en neukt hem terwijl hij met zijn handen haar heupen vasthoudt. Als dat ongemakkelijk is voor je knieën, kun je proberen om op zijn schoot plaats te nemen en je benen om zijn lichaam te wikkelen.

Lees ook: Luxe discrete sexkamers

Elkaar schrobben

Als jullie zijn klaargekomen kun je samen nagenieten door elkaar te wassen. Ik raad aan om tot na de seks geen badschuim toe te voegen, omdat dit niet al te best is voor jullie geslachtsorganen. Verwen elkaar met een badspons en veel schuim. Elkaar schrobben is ongelooflijk intiem en romantisch. Het is bijna beter dan knuffelen!

– Lees ook: Romantisch overnachten

Handdoek

Het ongelukkige van seks in de badkuip is dat er ook een einde aan moet komen. Op een gegeven moment zijn jullie allebei gerimpeld van het water. Elkaar afdrogen kan ook best lief zijn, en als je nog steeds zin hebt in meer is het bed niet ver weg!

– Lees ook: Bijzondere sekskamers in Nederland

Advertentie