Home Seks & Relaties Seksualiteit Hoe kun je een man goed aftrekken

Hoe kun je een man goed aftrekken

5789
3
Tip

Dames opgelet! Een man aftrekken lijkt makkelijk, maar je kan er zo veel meer van maken. Wat vindt hij echt lekker, hoe hard moet je knijpen en wat voor technieken kun je zoal toepassen?

Op veler verzoek zal ik eens uitleggen hoe je hem een goeie handjob geeft. Als je je mannetje eens zo wil aftrekken dat hij er echt van onder de indruk is, lees dan onderstaande tips. Lees overigens ook onze gebruiksaanwijzing voor de penis alvorens je ermee aan de slag gaat.

Kijk en leer

Kijk eens toe hoe hij zichzelf aftrekt, want dat is de beste manier om te leren wat hij aangenaam vindt. Zeg hem gewoon (ook als het een nieuw vriendje is) dat jij wil zien hoe hij het doet, Dat is niet raar, dat is sexy. We zijn er zelfs heel erg goed in.

Pak hem vast

Het is een pik, geen bloemetje: je gaat hem echt geen pijn doen. Je mag hem best wel wat steviger vastnemen. Hoe hard je moet knijpen? Dat verschilt van man tot man, maar in elk geval niet te losjes. Communiceer gewoon. Vraag het ons!

Weten hoe ver je zijn voorhuid op en neer laat gaan

Het is de bedoeling dat je de voorhuid op een prettige manier heen en weer beweegt. Als je de voorhuid te ver naar beneden trekt wordt het pijnlijk, en dan krijgen we een slappe. Als je de voorhuid te ver over de eikel terugtrekt is het ook pijnlijk, want de eikel is extreem gevoelig. Behandel deze best als het hoofdje van een baby.

Glijmiddel

Glijmiddel doet wonderen. Als je een man aftrekt met je droge handen kan het best pijnlijk worden. Smeer je handen in met wat glijmiddel. Maak het lekker nat, net zo nat als een echt poesje.

Tempo

De snelheid waarmee je een man aftrekt is cruciaal. Begin best met langzame, langere halen en voer het tempo op naarmate hij dichter bij een orgasme komt.

Vergeet de rest van zijn lijf niet

Je hebt éen hand vrij. Gebruik deze om andere delen van zijn lichaam te strelen.

Showtime

Terwijl je hem aftrekt kun je natuurlijk ook jezelf verwennen met je andere hand. Dat zien wij heel erg graag.

Dirty talk

Mannen horen je graag geile dingen zeggen terwijl je met ze speelt. Geef complimentjes over zijn penis. Vertel hoe lekker en groot hij ist. Of vraag: “Vind je dat lekker schatje?” We vinden het trouwens ook fijn als je de leiding neemt en zegt dat we moeten klaarkomen. Lees ook onze cursus Dirty Talk voor beginners.

Advertentie
0 0 stemmen
Beoordeel artikel
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
tom040eindhoven
4 jaren geleden

Zo waar dit!

jo bro
jo bro
4 jaren geleden

Ik als man vind het zeker ook opwindend om te zien dat ze ook zichzelf bevredigd terwijl ze mij aftrekt. Maar ik vind het eigenlijk nog veel leuker als ze die hand gebruikt on mijn anus te stimuleren. Heerlijk af en toe een vingertje naar binnen laat glijden. Dat zorgt ervoor dat mijn orgasme twee keer zo heftig is. En die lieve vrouw die dit doet hoeft echt niet bang te zijn dat ze niet bevredigd wordt, want je beloning zal zeker volgen.
Maar ik zou wel eens van de vrouwen hier willen horen hoe zij graag door een man met de hand verwend willen worden?

Brenda
4 jaren geleden

Goed artikel. Ik zal de tips eens toepassen, want ik ben er eigenlijk niet zo handig in 😉